Görüş Bildir

Paramparça 7 Mart (son bölüm) akşamı neler olacak ! Paramparça Dilara ve Harun yakınlaşması

Pazartesi akşamlarının heyecan dozu yüksek dizisi Paramparça 56. bölümü bu akşam yayınlanacak. Bu akşam ekrana gelecek olan Paramparça 56. bölümü nefes kesen anlar yaşanacak. Paramparça 56. bölümü fragmanında Dilara ve Harun yakınlaşması dikkatleri çekiyor.Paramparça 56. bölümü fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Paramparça 7 Mart (son bölüm) akşamı neler olacak ! Paramparça Dilara ve Harun yakınlaşması

Pazartesi akşamlarının heyecan dozu yüksek dizisi Paramparça 56. bölümü bu akşam yayınlanacak. Bu akşam ekrana gelecek olan Paramparça 56. bölümü nefes kesen anlar yaşanacak. Paramparça 56. bölümü fragmanında Dilara ve Harun yakınlaşması dikkatleri çekiyor.Paramparça 56. bölümü fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Paramparça 56. Bölüm Gelişmeleri

Nefeslerin tutulduğu yeni bölümde Harun ile Dilara arasında yaşanan yakınlaşma bakalım ne sonuçlar doğuracak? Cihan ve Ayşe’nin tesadüflerle dolu karşılaşmalarının sonucu nereye varacak?

Yeni bölümde Cihan, Hazal’ı döven müzik aletleri satıcısının yanına giderek adamı tehdit eder. Ancak durum hiç de Cihan’ın duyduğu gibi değildir. Kamera kayıtlarını izleyen Cihan, gördükleri karşısında şok geçirir. Hazal adama saldırmıştır.

Cihan ile Ayşe’nin yollarının kesişmesi nereye varacak merak ediliyor. Hazal’ı yaşadığı olaylar nedeniyle doktora götüren Cihan, psikiyatri doktoru Ayşe ile ilk orada karşılaşıyor.

Paramparça, Türk drama televizyon dizisidir. İlk bölümü 1 Aralık 2014'te Star TV'de yayınlandı. 15 yıl önce aynı hastanede doğan ve yanlış ailelere verilen iki kız çocuğunun ve ailelerinin hayatının anlatıldığı dizinin senaryosu Yıldız Tunç tarafından yazılıyor. Yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan'ın oturduğu dizinin yapımı Endemol Türkiye tarafından üstleniliyor. Dizi Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi ilk bölüm 5 gibi reyting alırken ileriki bölümlerde reytingleri 11'e kadar yükselmiştir.

Kavuşmaları kadar ayrılmaları da imkansız… Büyük, paramparça bir aşk hikayesi… Ayrı dünyalara ait olan iki insan, ne kavuşmaları ne de ayrılmaları mümkün… İki kaza ile yoları hiçbir zaman ayrılmayacak şekilde kesişen 6 kişi... Bambaşka hayallere ve hayatlara yürürken yolları birleşecek ve sonsuza kadar ayrılmaz bağlarla birbirine bağlanacaklar… Çok zor ekonomik şartlarda 14 yaşındaki kızını yetiştirmeye çalışan Gülseren, görümcesi ile yaşamaktadır. Yaşadıkları küçük dünyayı zorlayacak hevesleri olan 14 yaşındaki kızıyla baş etmeye çalışırken hayatı bir anda tepetaklak olur. Genç kadın, kendisini yıllar önce terk eden kocasıyla boşanma işlemlerini yürütürken, yağmurlu bir günde, travmatik bir olay sonucunda Cihan ile karşılaşır. Cihan, evli ve iki çocuk sahibi bir adamdır. İyi bir baba, cesur bir işadamı, mutsuz bir erkektir. 15 yıl arayla gelen iki kaza ile, iki kadın bir erkek ve üç çocuğun hayatı ve kaderleri hiç beklemedikleri, üstüne üstlük aşılması mümkün olmayan bir şekilde sonsuza kadar birbirlerine bağlanacaktır. Ortadaki soru cevapsız, çözüm imkansızdır.

Gülseren Sönmez (Nurgül Yeşilçay) - 32 yaşındaki Gülseren, eşi Almanya’ya gittiğinden bu yana görümcesi Keriman ve kızı Hazal ile birlikte yaşıyor. Az bir maaşla perdeci, pastane gibi yerlerde çalışıp evin geçimini sağlıyor. Onurlu, çalışkan bir kadın olan Gülseren, bazı olaylar üzerine tanıştığı Cihan’a istemeden aşık olur. Bir yanda uzun zaman önce rafa kaldırdığı duyguları diğer yanda kızıyla ilgili ortaya çıkan zorlu durum arasında kalır.

Cihan Gürpınar (Erkan Petekkaya) - 41 yaşındaki Cihan sağduyulu, dürüst ve başarılı bir iş adamı. Eşi Dilara, oğlu Ozan ve kızı Cansu ile bir yalıda yaşıyorlar. Hizmet sektöründe restoran ve kafe zincirleri var. Uzun zaman önce bitirmeyi denediği evliliğini tekrar bitirmek isterken tanıştığı Gülseren’de eşinde bulamadığı içtenliği ve sahiciliği görüp ona aşık olur. Cihan duyguları, evliliği ve çok sevdiği “kızı” arasında bir seçim yapmak zorunda kalacak.

Harun Erguvan (Barış Falay) - Cihan'dan bir iki yaş büyük olan Harun, 1995 yılında intihar eden kardeşinin intikamını Cihan'dan almak ister. İlk adım olarak Cihan'ın babası Rahmi'nin kendisine borçlanmasını sağlamış, Cihan'ın kızı Hazal'ın çıplak görüntüsünün olduğu bilgisayarı ele geçirmiştir. Dilara'ya aşıktır. En büyük düşmanı Cihan Gürpınar'dır.

Alper Tek (Cemal Hünal) - Cihan ile aynı yaşlarda ve Cihan’ın küçük hisseli ortağı. Hırslı ve kifayetsiz bir adam. Aileden zengin ancak zamanla servetini eritmiş. Aslında küçük ölçekli bir işadamı ama Cihan sayesinde daha büyük sofraya oturmak istiyor. Bu amacı için Cihan’ın kuyusunu kazmaktan çekinmeyen bir karakter. Karısı Solmaz’la çıkar birliği açısından uyum içindeler.

Dilara Terzioğlu (Ebru Özkan) - Dilara, Cihan’ın eşi. Güzel bakımlı ve sosyal bir kadın olan Dilara aynı zamanda aileden gelen sermaye ile Cihan’ın sahibi olduğu şirketlerin de ortağı. Ancak Dilara pek işlerle ilgilenmiyor, Kimsesiz Çocuklara Toplumsal Destek Vakfı’nda başkan olmak en çok ilgilendiği konu. Şefkatli ve özverili bir anne olmaktan çok ait olduğu cemiyetin takdir ettiği bir kadın olmaya önem veriyor.

Solmaz Tek (Güneş Emir) - Alper’in eşi ve Dilara’nın en yakın arkadaşı. Cihan ve Dilara’nın arasını açmak için gizliden iş çevirmekten çekinmez. Dar gelirli bir aileden geliyor. Aileden zengin Alper ile ne yapıp edip evlenmiş, sosyeteye dahil olmuş. Zamanla Alper’in aile serveti eridiği için Cihan’la büyük bir iş ortaklığının onların tek çıkış yolu olacağını düşünüyor.

Özkan Gülpınar (Tolga Tekin) - Gülseren’in lise son sınıfta kaçarak evlendiği havai, sorumsuz ve çapkın eşi. Kolay yoldan para kazanma derdinde olup uzun süreli çalışamayan bir karakter. Hazal beş yaşındayken gittiği Almanya’da başka biriyle birlikte olup kanunsuz işler yaparak hapse girmiştir. Gülseren ve Hazal ile hiç görüşmediği gibi kızı için gönderdiği ufak tefek paraları da kardeşi Keriman biriktirmektedir. Gülseren bir süreden beri onu boşamak istemekte ancak Özkan bulunamadığı için yasal engellerden dolayı boşanamıyorlar.

Keriman Akçatepe (Nursel Köse) - Gülseren’in görümcesi. Kendisine ve kardeşi Özkan’a aileden kalan evde Gülseren ile birlikte yaşıyor. Gülseren’in o evde oturma hakkı olmadığını iddia edip onu huzursuz etmekle kalmıyor, Özkan ile gizliden haberleşip Özkan’ın gönderdiği paraları Gülseren’e söylemeden biriktiriyor. Kendi çıkarı için yapmayacağı kötülük, çevirmeyeceği entrika yok.

Cansu Gürpınar (Leyla Tanlar) - Cansu, Cihan ve Dilara çiftinin 15 yaşındaki kızları. Cansu, derslerinde ve binicilikte oldukça başarılı. Sıcak, dürüst ve iyi bir genç kız. Annesinin mesafeli oluşu ve onun başarı hırsından dolayı babası ile daha arası daha iyi. En büyük destekçisi ağabeyi Ozan.

Hazal Gürpınar (Alina Boz) - Hazal, Gülseren’in 15 yaşındaki kızı. Babasının Almanya’da gurbette çalıştığı için kendileriyle ilgilenmemesi yüzünden babasız büyümüş. Maddi sıkıntı içinde olmalarına rağmen lükse ve statüye çok düşkün. Bu uğurda annesine yalan söylemekten de çekinmiyor.

Ozan Gürpınar (Burak Tozkoparan) - Ozan, 18 yaşında bir öğrenci. Ergenlik döneminde olduğundan bir asabi ve babası ile araları pek iyi değil. Ancak kardeşi Cansu ile arası çok iyi.

Rahmi Gürpınar (Civan Canova) - Cihan’ın babası. Evlilik ve babalık konusunda başarısız olmakla kalmayıp iş hayatında da başarısız bir adamdır. İstanbul’dan sonra Rusya’ya gitmiş orada da dolandırıcılık yaparak bir sürü borcu arkasında bırakıp Cihan’ın hayatına tekrar girer. Gelini Dilara ve Alper ile iş birliği içine girerek oğlunun arkasından iş çevirmekten çekinmez.

Candan Soylu (Ahu Yağtu) - Dilara'nın eski arkadaşı. Aynı zamanda avukat olan Candan, Son bölümlerde Özkan'ın Cansu'yu velayetine alma davasına bakmaktdır.

Nurgül Yeşilçay; 26.Mart.1976 da İzmir’de doğmuş olmasına rağmen babası afyon yazdırmış. İlkokul ile ortaokul ve lise eğitimini İzmir’de tamamladı. Lise döneminde bir süre izcilik yaptı. 2001'de Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun oldu.

Üniversite eğitimi sırasında rol aldığı İkinci Bahar dizisindeki Gülsüm rolü ile tanındı. 2002 yılında Çağan Irmak’ın yönetmenliğini yaptığı Asmalı Konak adlı TV dizisinde Bahar Karadağ rolüyle ününü artırdı. Aynı yıl Teoman’la beraber Mumya Firarda filminde oynadı. 2003 yılında Abdullah Oğuz’un yönettiği Asmalı Konak dizisinin devam filmi olan Asmalı Konak-Hayat’ta Özcan Deniz’le başrolü paylaştı. Yönetmenliğini Atıf Yılmaz’ın yaptığı Eğreti Gelin filmindeki Kostak Emine rolü ile 2005de 12. Adana Altın Koza Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı. Aynı yıl Hande Ataizi ile Melekler Adası dizisinde rol aldı. Aynı dizide rol alan Cem Özer ile 26 Ekim 2004'te evlendi. Hamileliğinin son ayında Melekler Adası dizisinden ayrıldı. 22 Mayıs 2005'te oğlu Osman Nejat’ı dünyaya getirdi.

Nurgül Yeşilçay, 2002 – 2003 yılları arasında, senaristliğini Mahinur Ergun ve Meral Okay’ın yaptığı yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı “Asmalı Konak” dizisinde Özcan Deniz, Selda Alkor, Menderes Samancılar gibi sanatçılarla birlikte oynadı. “Asmalı Konak” adlı dizideki “Bahar Karadağ” rolüyle ismini duyurdu.

2004'te Anlat İstanbul filminde Saliha karakterini canlandırdı. 2005-2006 sezonunda ATV’de yayımlanan Belalı Baldız dizisinde Berna Laçin ve Kenan Işık’la başrolü paylaştı. 2006 da Cem Özer’le “Sen Olmasaydın” adlı tiyatro oyununda rol aldı. 2006 yılı Eylül ayında Fatih Akın’ın senaryosunu yazdığı, yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği “Yaşamın Kıyısında” isimli filmde rol aldı. Bu filmde Ayten Öztürk adlı türk kızını büyük başarıyla canlandırdı, film 2007'de 60.Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye için yarışmaya hak kazandı ardından “En iyi Senaryo” ödülünü kazandığı açıklandı.

2007'de Ezo Gelin adlı tv dizisinde Ezo Gelin’i canlandırdı. Ortadoğu’nun en önemli film festivallerinden biri olarak kabul edilen 31.Uluslararası Kahire Film Festivali’nde başkanlığını ünlü İngiliz yönetmen Nicolas Roeg’in yaptığı ana jüride yer aldı.2007'da Barış Pirhasan’ın yönetmenliğini yaptığı Adem’in Trenleri filminde Hacer rolünde kusursuz bir performans sergiledi.Bu filmdeki oyunuyla 13.Sadri Alışık Oyuncu ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı.

Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği (ÇASOD) Geleneksel 15. Oyuncu Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü iki ayrı filmde, birbirinden çok farklı iki rolde birden etkili olmayı ve doğal kalmayı başarması nedeniyle Yaşamın Kıyısında (Ayten) ve Adem’in Trenleri’nin oyuncusu (Hacer) olarak kazandı. 5-20 Nisan 2008 de 27.si düzenlenen Uluslararası İstanbul Film Festivali’nde Semin Kaplanoğlu’nun juri başkanlığını yaptığı ulusal yarışma jurisinde yer aldı.

Ocak 2010'da yayına başlayan "Aşk Ve Ceza" isimli dizide Murat Yıldırım ile başrolü paylaştı. 2011'de Show TV'de yayınlanan “Sensiz Olma”z adlı dizinin başrolünde yer aldı.

Evlilikleri : Cem Özer ile 26 Ekim 2004'te evlendi. 22 Mayıs 2005'te oğlu Osman Nejat’ı dünyaya getirdi. 24 aralık 2010 da Cem Özer'den boşandı.

2014 yılında başrollerini Erkan Petekkaya ile paylaştığı "Paramparça" adlı dizide Nursel Köse, Ebru Özkan, Cemal Hünal ile birlikte oynadı.

Fimleri:

2014 - Gece

2013 - Aşk Kırmızı

2010 - Çınar Ağacı

2009 - 7 Kocalı Hürmüz

2008 - Vicdan

2007 - Yaşamın Kıyısında, Ayten

2007 - Adem'in Trenleri, Hacer

2004 - Anlat İstanbul - Uyuyan Güzel Saliha

2004 - Eğreti Gelin - Kostak Emine

2003 - Asmalı Konak - Hayat - Bahar Karadağ

2002 - Mumya Firarda - Fatıma

2001 – Şellale - Nergis

1998 - Herşey Çok Güzel Olacak – Hemşire

Dizileri: 2014 - Paramparça

2014 - Cinayet

2013 - İşler Güçler

2013 - Galip Derviş

2013 - Bebek İşi

2012 - Sultan

2011 - 2012 - Sensiz Olmaz

2010 - 2011 - Aşk ve Ceza (Yasemin)

2006 - Ezo Gelin TV Dizisi - Ezo

2005 - Belalı Baldız TV Dizisi - Arzu Parlak

2004 - Melekler Adası TV Dizisi - Şerbet

2002 - Asmalı Konak TV Dizisi - Bahar Karadağ

2001 - 90-60-90 TV Dizisi - Deniz

1999 - İkinci Bahar TV Dizisi – Gülsüm

Rol Aldığı Tiyatro Oyunları: 2006 - Sen Olmasaydın

Aşk Gibi

Ödülleri: 2005 - 12.Adana Altın Koza Film Festivali "En İyi Kadın Oyuncu" (Eğreti Gelin)

2007 - 13.Sadri Alışık Oyuncu Ödülleri “Ademin Trenleri” "En İyi Kadın Oyuncu"(Hacer) 2007 - Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği (ÇASOD) Geleneksel 15. Oyuncu Ödülleri "En İyi Kadın Oyuncu" ödülü (Yaşamın Kıyısında ve Adem’in Trenleri) 2008 - 45. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülü (Vicdan)

ERKAN PETEKKAYA BİYOGRAFİSİ

Beyaz Gelincik, Hanımın Çiftliği, Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Hanımeli Sokağı gibi Türk televizyonlarının en başarılı yapımlarında karşımıza çıkan Türk dizi oyuncusu. Konservatuar çıkışlı bir oyuncu olan Petekkaya, 1993 yılından bu yana Devlet Tiyatroları’nda kadrolu oyuncu olarak sahne almaktadır.

 Erkan Petekkaya, 11 Aralık 1970 tarihinde, Diyarbakır’da dünyaya geldi. Bir kız kardeşi vardır. Çocukluğunun büyük bir kısmını İstanbul’da geçiren Petekkaya, Mehmet Karamancı İlkokulu'nda, daha sonra Bostancı Ortaokulu ve Fenerbahçe Lisesi’nde ilk ve orta dereceli öğrenimi tamamlamasının ardından 1989 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nı kazandı.

1993 yılında Devlet Tiyatroları’nda kadrolu sanatçı olarak çalışmaya başlayan Petekkaya, 1994 yılında, kamera şakası programları ile tv dünyasına adım attı. 1998 yılında Güzel Günler ve Aynalı Tahir, 2001 yılında ise Aşkına Eşkiya dizilerinde rol alan oyuncu, 2003 yılında rol aldığı Serseri dizisiyle beraber artık ekranların tanınmış yüzleri arasına girmişti.

2005 yılında ilk büyük rolünü Beyaz Gelincik dizisiyle elde eden Petekkaya, aynı yıl rol aldığı Köpek adlı dizide canlandırdığı Yılmaz karakteri ile Beyaz İnci Televizyon Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne aday gösterildi.

Erkan Petekkaya, 2009 yılında Mahsun Kırmızıgül’ün senaryosunu yazdığı, Serdar Akar yönetmenliğinde çekilen, ve Yavuz Bingöl ile Beren Saat’in başrolünde rol aldığı “Gecenin Kanatları” adlı filmde rol alarak ilk beyazperde deneyimini yaşadı. Aynı yıl televizyon kariyeri açısından da verimli bir dönem geçiren Petekkaya, Bahar Dalları, Hanımın Çiftliği ve Sonbahar dizilerinde rol aldı.

Erkan Petekkaya, Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dönem dizisinde Ali Kaptan karakterini canlandırdı. 2010 – 2013 tarihleri arasında yayınlanan ve İsmini Erkin Koray'ın unutulmaz parçasından alan dizinin senaryosunu Coşkun Irmak'ın yazdı. Oyuncuları ise Ayça Bingöl, Muhammet Uzuner, Wilma Elles, Mete Horozoğlu, Yıldız Çağrı Atiksoy, Aras Bulut İynemli, Gün Koper, Mine Tugay, Meral Çetinkaya, Emir Berke Zincidi gibi isimlerdir.

Erkan Petekkaya’nın İstanbul'da işlettiği "MestET" adında bir kasap dükkanı vardır.

2012 - 2014 yılları arasında yönetmenliğini Aydın Bulut ‘un yaptığı “Dila Hanım” adlı dizide başrolde olmak üzere Hatice Şendil, Mahir Günşiray, Hülya Darcan, Necip Memili, Yonca Cevher ile birlikte oynadı.

2014 yılında “Paramparça” adlı dizide başrolü Nurgül Yeşilçay ile paylaştı.

Erkan Petekkaya, 2003 yılında Didem Petekkaya ile evlendi. Cem Cano (d.2004) adında bir oğlu vardır.

Ödülleri :

2011 - 38.Altın Kelebek Tv Yıldızları Ödülleri - Drama dalında En iyi erkek oyuncu (Öyle Bir Geçer Zaman ki 1. Sezon)

Rol Aldığı Tiyatro Oyunları:

2001 - Deli Dumrul : Güngör Dilmen - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu 1997 - Düdükçülerle Fırçacıların Savaşı : Aziz Nesin - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu 1996 - Kanlı Düğün : Federico Garcia Lorca - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu 1994 - Korku (oyun) : Orhan Asena - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu 1993 - Sokak Kedisi Marilu : Yeşim Dorman - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu 1993 - Mitos Güzeli : Coşkun Irmak - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu

Filmleri ve Dizileri :

2014 - Paramparça (Cihan) (TV Dizisi) 2012 - 2014 - Dila Hanım (Rıza Bey) (TV Dizisi) 2010 - 2013 - Öyle Bir Geçer Zaman ki (Ali Akarsu) (TV Dizisi) 2010 - Hanımeli Sokağı (Gavurdağlı Deli Osman) (TV Dizisi) 2009 - Hanımın Çiftliği (Milletvekili) (TV Dizisi) 2009 - Gecenin Kanatları (Cemal) (Sinema Filmi) 2009 - Bahar Dalları (Balıkçı) (TV Dizisi) 2008 - 2009 - Son Bahar (Galip Türker) (TV Dizisi) 2007 - Sessiz Fırtına (Yiğit Sancaktar) (TV Dizisi) 2005 - Köpek (Yılmaz) (TV Dizisi) 2005 - Beyaz Gelincik (Ömer Aslanbaş) (TV Dizisi) 2003 - Taştan Kalp (İsmail)(TV Filmi) 2003 - Serseri (Bülent) (TV Dizisi) 2003 - Japonyalı Gelin (Ömer)(TV Filmi) 2003 - Bedel (TV Dizisi) 2001 - Aşkına Eşkıya (Sadocan) (TV Dizisi) 1999 - Aynalı Tahir (Kadir Arslan ) 1998 - Güzel Günler (Talat) (TV Dizisi)
Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir