Görüş Bildir

Poyraz Karayel 40. Bölüm (yeni bölüm) fragmanı - Adil Topal kim

Kanal D’nin sevilen ve fenomen olmayı başaran, hatta hayranlarının Çarşamba favorisi olan dizisi Poyraz Karayel 40. Bölümüyle izleyicisiyle buluşmayı bekliyor. Poyraz Karayel yeni bölüm (40. Bölüm) fragmanı yayınlanırken, izleyenler bir kez daha şok oldu ve hiçbir şey anlayamadı. Poyraz Karayel 40. Bölüm fragmanı izleyenlerin sorduğu soru ise “Adil Topal kim” oldu. Poyraz Karayel 40. Yeni bölüm fragmanı detayları ve izleme şansı haberimizde…

Poyraz Karayel 40. Bölüm (yeni bölüm) fragmanı - Adil Topal kim

Poyraz Karayel 39. Bölüm, Poyraz’ın şarkıcı Selin’i eve getirmesi ve Ayşegül’ün görmesi sonrasında sonlanmıştı. Poyraz Karayel’in 40. Yeni bölüm fragmanı izleyenler, Sema’nın Sefer ile aynı yatakta uyanması ve sonrasında Sefer’i hatırlamamasıyla şok olacak. Poyraz’ın Ayşegül ve Meltem ile beraber bir oyun oynadığı anlaşılıyor. Poyraz takip edip sonunda silah çektiği kişiden Adil Topal’ın kendisini bulacağını söylüyor. Ancak Poyraz’ın silah çektiği kişiye Selin’in sarılması izleyicilerin kafasını da iyice karıştırdı. Poyraz’ın eski karısı Begüm ise yine bir oyun peşinde.

İŞLER İYİCE ÇIĞRINDAN ÇIKTI!

Daha önce kendini dövdürten Begüm, para verip dövdürttüğü kişiden bu kez başka birine aynı şeyi yapmasını istiyor. Tabii aklımıza gelen ilk isim Ayşegül. Selin, babasının öleli çok uzun zaman olduğunu söylüyor. Bu arada Poyraz Karayel’in babası olduğu bilinen milletvekili İsmail Karayel yüz değiştirme operasyonu geçirme hazırlığında. Poyraz’ın kardeşi Meltem ve Zülfikar gittikçe yakınlaşıyor. Poyraz Karayel’e gelen bilinmez bir kişi ise Adil Bey’in kendisini beklediğini söylemesi işlerin iyice çığrından çıktığının kanıtı. Kıskançlıktan adeta ölen Ayşegül arabasını Poyraz’ın üstüne doğru sürüyor ve Poyraz yerinden dahi kımıldamıyor. Poyraz Karayel 40. Yeni bölüm fragmanı izlemek isteyenler video galeri bölümünden veya aşağıdaki linkten izleyebilir.

POYRAZ KARAYEL 40. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ       

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi