Poyraz Karayel 48. bölüm fragman son bölüm ! Poyraz Karayel 48. bölüm neler olacak? Poyraz Karayel 48. bölüm fragman

Çarşamba akşamlarının heyecan dozu yüksek dizisi Poyraz Karayel 48. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Poyraz Karayel 48. bölüm fragmanında nefes kesen anlar yaşanacak. Poyraz Karayel 48. bölüm fragmanına Adil Sema'nın kafasını öyle bir karıştıracak ki! Poyraz Karayel 48. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Poyraz Karayel 48. bölüm fragman son bölüm ! Poyraz Karayel 48. bölüm neler olacak? Poyraz Karayel 48. bölüm fragman

Çarşamba akşamlarının heyecan dozu yüksek dizisi Poyraz Karayel 48. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Poyraz Karayel 48. bölüm fragmanında nefes kesen anlar yaşanacak. Poyraz Karayel 48. bölüm fragmanına  Adil Sema'nın kafasını öyle bir karıştıracak ki! Poyraz Karayel 48. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel yepyeni bölümleriyle ekrana kilitlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta nefes kesen bir sahneyle final yapan Poyraz Karayel 48. bölüm fragmanı ile bombayı patlattı. Sema silahı eline alıyor ve Neşet'in peşine düşüyor. Peki Sema, Neşet'e ulaşabilecek mi? Neşet hakkında herkesi şaşırtacak gerçek ne? Tüm bu soru işaretleri yeni bölümde yanıtını bulacak. İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın başrollerini paylaştığı Poyraz Karayel 48. bölümüyle 9 Mart Çarşamba akşamı Kanal D'de!

POYRAZ KARAYEL 48. BÖLÜM ÖZETİ

Kanal D'nin ve Türk televizyonlarının en popüler dizilerinden biri olan Poyraz Karayel yeni bölümümde yaşanacaklar şöyle; Adil'in "Beni öldürürseniz Sefer'i bulamazsınız" sözleri, Sema'nın kafasını karıştırmaya yetmiştir. Böylece Adil'in oradan kurtuluş bileti, Sema olur. Adil bir kere daha ellerinden kaçmıştır ve Bahri'nin daha fazla dayanacak gücü kalmamıştır. Eski dostları da bükemediğin bileği öpeceksin diyerek Bahri'yi, Adil'e boyun eğmeye ikna etmeye çalışır.Bu duruma en çok içerleyen Ayşegül olur, babasının pes etmesini engellemenin bir yolunu aramaya başlar. Sonunda Poyraz'dan hiç kendisinden beklenmedik bir şey ister. Poyraz Katayel'in yeni bölümünde Poyraz ve ekibi ilk defa Adil'in bir zayıf noktası olduğunu keşfederler. Bu zayıf nokta Adil'in büyük oğlu, Poyraz'ın abisi Neşet Topal'dır. Neşet Topal, Adil'in elinden kaçmıştır. Peşinde hem Adil, hem Poyraz ve ekibi, hem de onu Adil'e vererek Sefer'i almayı uman Sema vardır. Peki hangisi Neşet'e ilk ulaşacaktır?

Poyraz Karayel, Limon Film imzalı ve yapımcılığını Hayri Aslan'ın üstlendiği senaryosunu Ethem Özışık ve Ertan Kurtulan'ın yazdığı, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı'ın yaptığı, başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın paylaştıkları televizyon dizisi.

Kayınpederi tarafından oğlundan ayrı bırakılan eski bir polisin oğlunu almak için mafyanın içine girmesini anlatan Poyraz Karayel,iftira atılarak meslekten atılan eski bir polistir. Emniyet Amiri'yle yaptığı anlaşma sonucu, oğlunu kayınpederinden almak için mafyanın içine girmeyi kabul eder. Bu arada tanışıp aşık olduğu Ayşegül'ün, yanına girdiği patronu Bahri Umman'ın kızı olduğundan habersizdir. Ardından Ayşegül'ün Bahri'nin kızı olduğunu öğrenir. İlerleyen bölümlerde emniyet amiri Mümtaz ile kayınpederinin kendisine tuzak kurduğunu ve meslekten onun yüzünden atıldığını öğrenir. Mümtaz'a emri veren asıl patronun ise kayınpederi Ünsal olduğu ortaya çıkar. Bu arada Bahri, kızı Ayşegül ve adamı Poyraz'ın beraber olduklarını öğrenir. İşler iyice çığrından çıkar.

İlker Kaleli Ahmet Poyraz Karayel 1-

Mayıs 1981 doğumludur. Adil Topal'ın oğlu, Meltem'in ağabeyi, Sinan'in babası ve Begüm'ün eski eşidir. 3 yaşındayken babasının bir arkadaşı tarafından kardeşiyle birlikte İsmail Karayel'e evlatlık olarak verilmiş, dizinin 39. bölümüne kadar Poyraz babasının İsmail Karayel olduğunu sanmıştır. Dizinin ilk sezonunda Organize Suçlar ve Kaçakçılıkla Mücadele Şubesi'nde polis olan Poyraz, bir iftira sonucu hapis cezası alır ve oğlunun velayeti eski kayınpederi Ünsal'a verilir. Hapisten çıktıktan sonra hem oğlunun velayetini geri alabilmek için, hem de takip etmek için Bahri Umman'ın yanında işe başlar, fakat daha sonra polis olduğu ortaya çıkınca ayrılır. İkinci sezonun başında yine Organize Suçlar masasında başkomiser olan Poyraz, daha sonra terfi alarak emniyet amiri olmuştur. Başkaları tarafından serseri bir tip olarak görülse de, aslında çok iyi bir insandır. Hayatı boyunca sevgi görmediğinden yakınır. Oğluna çok düşkündür. Ayrıca Bahri Umman'ın kızı Ayşegül ile de aşk yaşamaktadır. Dizinin 41. bölümünde Ayşegül ile evlenme kararı almıştır. 44. bölümde ise polislikten istifa etmiş ve Ayşegül'ü kürtaj eden doktorun peşine düşerek onu öldürmüştür.

Burçin Terzioğlu Ayşegül Çilingir (Umman)

1- Bahri'nin kızı, Sadreddin'in kardeşi. 1985 doğumludur. İlk adı Müzeyyendir. Babası ile arası soğuk olduğu için annesinin soyadı olan "Çilingir" soyadını kullanmaktadır. Kardeşi Onur'un ölümünden dolayı babası ve ağabeyini suçladığı için yıllarca onlarla görüşmeyi reddetmiş, onların içinde bulunduğu karanlık dünyadan kendisini soyutlamıştır. Kardiyologdur ve dizinin ilk sezonunda Zafer'in kızının doktorluğunu yapmış, ayrıca bir tedavi merkezinde de çalışmıştır. Güzel, zeki ve güçlü bir kadındır. Bindiği takside tanıştığı Poyraz ile daha sonradan sevgili olmuştur. Bazen aralarında kavgalar yaşansa da, yine de Poyraz'a aşıktır. Dizinin ikinci sezonunda ise Despina'nın açacağı hastanenin işleriyle uğraşmaktadır. Dizinin 41. bölümünde hamile olduğunu öğrenmiştir ve Poyraz ile evlenmeye karar vermiştir. Ancak 43. bölümde Adil Topal'ın emriyle kürtaj olmak zorunda kalarak bebeğini kaybetmiştir.

Musa Uzunlar Bahri Umman

1- Ayşegül ile Sadreddin'in babasıdır. "Bahri Baba" olarak da bilinmektedir. İstanbul'un en ünlü mafya ailelerinden birinin başındadır. Sert ve acımasız bir görüntüsü olsa da, aslında merhametli bir insandır. Etrafında çok saygı görür. Dizinin ikinci sezonunda torunu Hasan'ın doğmasıyla işlerden elini eteğini çekmiş, koltuğunu oğlu Sadreddin'e devretmiştir. Babasını öldürdüğü için çok eskiden beri Adil Topal'a düşmandır.

İdil Fırat Despina

27- Mete'nin müvekkili, Dafne'nin teyzesidir. Rum asıllıdır. Amcasından kendisine yüklü bir miras kalmıştır ve bunu bir hastane açarak değerlendirmek istemektedir. Ayrıca yine amcasından kalan miras dolayısıyla bir bankanın ortaklarından biridir, ancak Adil Topal bu bankayı satın almak istemektedir ve bu yüzden kendi adamlarını yollayarak Despina'yı korkutmaya çalışır. Bunun üzerine Despina, Bahri'den yardım ister. Çok narin, kibar bir kadındır.Bahri'den hoşlanmaktadır.

Ali İl Sadreddin Umman 1- Bahri'nin büyük oğlu, Ayşegül'ün ağabeyi, Songül'ün kocasıdır. 10 Mart 1978 doğumludur. Hayatı boyunca babasından yeterli sevgi ve saygıyı göremediğini düşünmekte, karısı Songül'ün de doldurmasıyla bunu sürekli dile getirmektedir. "Manyak" veya "psikopat" olarak anılacak kadar şiddet eğilimlidir. Dizinin ilk sezonunda Poyraz'ı kıskanmasından ötürü ondan nefret etmekteyken, ikinci sezonda biraz daha yumuşamıştır. Oğlu Hasan'ın kendisinden olmadığını öğrendiğinden beri Songül'den ayrılmanın yollarını aramaktadır. Yine dizinin ikinci sezonunda, babasının koltuğunu teslim almış ve "baba" olmuştur. Dizinin 44. bölümünde Adil Topal'ın adamları tarafından vurularak komaya girmiş, daha sonra komadan çıkmıştır.

Şebnem Hassanisoughi Begüm Özbakan

16- Poyraz'ın eski eşi, Sinan'ın annesidir. Bir süre İsviçre'de alkol bağımlılığı tedavisi gördükten sonra Türkiye'ye dönmüştür. Poyraz'a hala aşıktır ve bu yüzden Poyraz ile Ayşegül'ün arasını bozmaya çalışır. Tek istediği Poyraz ve Sinan ile birlikte yeniden mutlu bir aile kurmaktır. Bazı ruhsal sorunları nedeniyle bir süre akıl hastanesinde tedavi görmüş, hastaneden çıktıktan sonra Poyraz'dan Sinan'ı uzaklaştırmak için uğraşmıştır.

Hare Sürel Meltem Karayel

26- Poyraz'ın kız kardeşi, Adil Topal'ın kızıdır. 1984 doğumludur. Henüz birkaç aylıkken babasının bir arkadaşı tarafından ağabeyi ile birlikte İsmail Karayel'e evlatlık olarak verilmiş, dizinin 39. bölümüne kadar babasını İsmail Karayel sanmıştır. Bilgisayar mühendisliği mezunudur ve hackerlık yapmaktadır. Küresel sermayeye karşı bir tutum izlemektedir. Yıllar sonra, erkek arkadaşının ölümünden sorumlu tuttuğu Poyraz ile karşılaşmıştır. Adil Topal'ın peşindedir ve bu yüzden Poyraz ile birlikte hareket etmektedir. Dizinin 44. bölümünde Zülfikar ile aşk yaşamaya başlamıştır.

Ata Berk Mutlu Sinan Karayel 1- Poyraz ile Begüm'ün oğlu. 9 yaşındadır. İlkokula gitmektedir. Yaşına göre oldukça zeki bir çocuktur. Babasına çok düşkündür. Annesiyle babasının ayrı olmasından ötürü mutsuzdur ve zaman zaman bunu dışarıya yansıtır. Ayşegül ile de arası çok iyidir. Dizinin ikinci sezonunda doğum gününde Adil Topal'ın adamları tarafından vurulmuş, fakat yaralı olarak kurtulmuştur.

Celil Nalçakan Zülfikar Ülgen

1- Bahri'nin adamlarından biridir. Sol görüşe sahiptir ve bunu sık sık dile getirir. Hayattaki her şeyi kapitalizme bağlar ve yaptığı konuşmalarla zaman zaman çevresindekileri sıkar. Çok cesur ve mert birisidir. İlk sezonda birlikte olduğu Çiğdem ile hapse girmesi sonucu ayrılmış, fakat onu hiç unutamamıştır. Dizinin ikinci sezonunda ise fikirlerinin oldukça uyuşması ve biraz hoşlanması nedeniyle Meltem ile yakınlık kurmuştur. Dizinin 44. bölümünde aşkını itiraf etmiş, böylece Meltem ile aşk yaşamaya başlamıştır.

Emel Çölgeçen Sema Koral Kılıçaslan

1- Bahri'nin avukatı. 1977 doğumludur. 6 yaşındayken babası savcı Erdem Koral öldürülmüş ve bunun sonucunda Bahri'nin evinde büyümüştür. Bu yüzden Sadreddin ve Ayşegül ile kardeş gibidirler. Soğuk ve mesafeli bir görüntüsü olmakla birlikte, çok güçlü ve akıllı bir kadındır. Önceleri aşkına karşılık vermediği Sefer'e daha sonradan aşık olmuştur, ancak tam onunla evlenecekken nikah masasında Sefer'i terk etmiş, fakat dizinin 39. bölümünde evlenmiştir. Dizinin ikinci sezonunda yaşadığı sağlık problemi sonucu 5 yıl ömrünün kaldığını öğrenir ve bunu dışarıya yansıtmamak için çok uğraşır. Dizinin 46. bölümünde Sefer ile birlikte yetiştirme yurdundan Anıl isimli bir çocuğu evlat edinmiş, fakat aynı bölümde Sefer'i kaybetmiştir.

Cem Cücenoğlu Taş Kafa

1- Bahri'nin adamlarından biridir. Gerçek ismi dizide söylenmemiştir. Dizinin ilk sezonunda Sefer ve Zülfikar'a göre biraz daha geri plandadır. Oldukça saftır, ancak çok güçlüdür ve iri görüntüsünden dolayı ekibin kas gücü görevini görmektedir. Dizinin ikinci sezonunda Bahri'nin evinde yardımcı olarak çalışan Ümran'a aşık olmuştur, fakat henüz bunu söylememiştir.

Ece Özdikici Songül Umman

1- Sadreddin’in karısı, Bahri'nin gelini. Mersinlidir. 19 yaşındayken hukuk fakültesi okumak için geldiği İstanbul'da Sadreddin ile tanışmış ve onunla evlenmiştir. Sadreddin'in kısır olması sebebiyle bir başkasından hamile kalmış ve Hasan'ı doğurmuştur. Oldukça sinsi ve iki yüzlüdür. Dizinin ikinci sezonunda Sadreddin'i sürekli oğlunun kendisinden olmadığını söylemekle tehdit etmekte ve bu yüzden Sadreddin'in işini zorlaştırmaktadır.

İsmail Düvenci Albay Cevher Güngören

1- Poyraz'ın alt komşusu. Emekli albaydır. Hemen hemen her zaman üniformasıyla gezer. İsa'nın ödevleri konusunda zaman zaman Poyraz'la şaka yollu tartışırlar. Resim yapmayı çok sever. Çok iyi yüreklidir.

Gülçin Hatıhan Ümran Özer

1- İsa'nın annesi. Poyraz'ın üst kat komşusudur. Dizinin ikinci sezonunda Bahri Umman'ın evinde yardımcı olarak çalışmaya başlamıştır. Çok iyi ve yufka yürekli bir kadındır. Televizyonda dizi izlemeyi çok sever.

Kaynak: Diyarbakır Söz