Görüş Bildir

Poyraz Karayel son 31. Bölüm -(Eller tetikte)

Çarşamba akşamları, romantizm, aşk ve komediyi birarada bulmak isteyenlerin izlediği dizi Poyraz Karayel 11 Kasım günü yayınlanan 31. bölümüyle izleyiciye heyecanlı ve romantik anlar yaşattı. Google'da trend olan 'Poyraz Karayel 31. bölüm' izleme detayları haberimizde...

Poyraz Karayel son 31. Bölüm -(Eller tetikte)

Poyraz Karayel 31. bölümüyle çarşamba akşamı fırtına gibi esti. Dizinin 30. bölümünde Ayşegül Ufuk tarafından kaçırılmış ve bunu öğrenen Poyraz da adeta yıkılmıştı.

Ufuk’un Ayşegül’ü kaçırması Poyraz’ı altüst eder. Poyraz bu kötü haberi Bahri'lere nasıl söyleyeceğini düşünürken Bahri'lerin evine önce başka bir kötü haber gelir: Yıllar önce Onur’u öldüren Ufuk, emri veren de Adil Topal’dır.

Bahri bu acıyı göğüslemeye çalışırken Ayşegül’ün Ufuk tarafından kaçırıldığı haberiyle iyice sarsılır. Poyraz’a ve adamlarına resti çeker; “Ya kızımı kılına zarar gelmeden bana getirin, ya da hiç geri gelmeyin”...

Ufuk’un Ayşegül’e karşılık Meltem’i istemesi Poyraz’la Sadreddin’i birbirlerine silah çekme noktasına kadar getirir. Ayşegül ise Ufuk’un psikopat tavırları karşısında soğukkanlılığını korumaya gayret etmektedir. Ta ki Ufuk Ayşegül’e kardeşi Onur’u öldürenin kendisi olduğunu söyleyene dek... Bu gerçek Ayşegül’ü hiç tatmadığı bir intikam hırsıyla tanıştırır.

DÜN AKŞAM NE OLDU?

Poyraz Karayel yeni bölümünde Poyraz ve Bahri Umman güçlerini birleştirerek Ayşegül'ü kurtarmanın peşine düşer. Ancak Ufuk'un Ayşegül'ü bırakmak için Poyraz'ın kardeşi Meltem'i istemesi üzerine Poyraz ve Ayşegül'ün abisi birbirlerine silah çekerler. Sadrettin, Poyraz'ın kardeşi Meltem'i kaçırarak Ayşegül'le takas etmek için götürürken yollarını kesen Poyraz'ı vurmak zorunda kalır.

Tüm bu hengamede Poyraz bir yandan da eski karısıyla uğraşmak zorundadır.

POYRAZ KARAYEL 31. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

POYRAZ KARAYEL 30. BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz ve Meltem bir oyun yapıp Ufuk’u ele geçirdi. O sırada Poyraz, Ayşegül ve Mete ise cezaevinde Ayşegül’ün kardeşini öldüren şahıs ile görüşmeye gitti. Bu sırada ayılan Ufuk da Meltem’i kovalamaya başladı. Çaresiz kalan Meltem Zülfikar’ı aradı ve Zülfikar ile Sefer Ufuk’u alıp Bahri Umman’ın köşküne taşıdı ama Ufuk oradan kaçmayı da başardı. Adil Polat’ın adamı Ufuk zeka dolu bir plan ile kaçarken, yolda kendisini daha önce görmeyen Ayşegül’ün arabasına binerek Ayşegül’ü kaçırdı ve Poyraz’ı aradı. Sinir küpüne dönen Poyraz Ufuk’u tehdit etti.

Limon Film'in yapımcılığını üstlendiği Poyraz Karayel'in hikayesi ise şöyle;

Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı bir hikaye...

Poyraz, dibi görmüş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesini, mesleğini, karısını ve oğlunu kaybetmiş. Bütün bu dertlerle dalga geçerek ayakta kalmış. Canından çok sevdiği oğlunu, kayınpederi Ünsal’dan almak için çaresizlik içinde düşünürken, oğlunu almak için eski amiri Mümtaz, ona bir teklif yapar. Bahri Umman adlı bir mafya babasının yanına girecek ve ona bilgi sağlayacaktır. Çaresiz kalan Poyraz, bu teklifi kabul etmek zorunda kalır. Bu arada Ayşegül diye bir kızla tanışmıştır. Poyraz, kendi başını belaya sokma konusunda uzman olduğundan, Ayşegül’ü de her belanın içine katmayı başarır. İkili, ilk andan itibaren birbirlerinden hoşlanmışlardır. Ne var ki bu iki yaralı, yorgun ve yalnız insan için aşk imkansız gibi görünmektedir. Çünkü Ayşegül, Poyraz’ın patronu Bahri Umman’ın kızıdır ve üstelik Poyraz bu gerçeği Ayşegül’den saklamak zorundadır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi