Poyraz Karayel 44. Yeni Bölüm Fragmanı - Senin Baban Benim

Kanal D’nin fenomen dizisi Poyraz Karayel 3 Şubat Çarşamba akşamı 43. Bölümü ile ekranlara gelmiş ve tüm hayranlarını hüzne boğmuştu. Poyraz Karayel 43. Bölüm sonrası yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. “Poyraz Karayel 44. Yeni Bölüm Fragmanı İzle” diye arama yapanların cevabı ve Poyraz Karayel 44. Bölüm’de neler olacak ayrıntıları haberimizde.

Poyraz Karayel 44. Yeni Bölüm Fragmanı - Senin Baban Benim

Poyraz Karayel 44. Bölüm (yeni bölüm) fragmanı yayında ve izleyebilirsiniz. Bahri Umman’dan Poyraz Karayel’e tam bir baba desteği geliyor. 43. Bölüm’de Adil Topal’ın tuzağına düşen Poyraz’ı kurtarmak için Adil Topal Ayşegül’ün karnındaki bebeği almak istiyordu. Acıya daha fazla dayanamayan Ayşegül Poyraz’ı kurtarmak adına bebeğinden vazgeçti. Ayşegül’e kürtaj yapıldı ve bebeğini kaybetti 43. Bölümde. Poyraz Karayel 44. Bölüm fragmanı izleyenler ise Bahri Baba’nın Poyraz’a olan desteğini görecek. Poyraz Karayel’in yeni bölüm birinci fragmanı izleyenleri ekrana kilitleyeceğe benziyor ve şimdiden tık rekoru kırmaya başladı bile.

POYRAZ KARAYEL YENİ BÖLÜM’DE NELER OLACAK?

Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanını izlediğinizde göreceğiniz üzere; Ayşegül ve Poyraz darmadağın durumda. Poyraz intikam almak için kolları sıvıyor, ancak Bahri Umman Poyraz’a “Ya bu kirli işleri bırakıp, Ayşegül’ü de alıp gideceksin, ya da Ayşegül’ün yüzünü bir daha göstermem sana” diyor. Ayşegül’ün bebeği kaybetmesinden kendisini sorumlu tutan Poyraz’a Bahri Umman sorumlusunun Adil Topal olduğunu söylüyor. Poyraz Adil Topal’ın babası olduğunu söyleyince, Bahri Umman da “Senin Baban benim” yanıtını veriyor ve Poyraz’a olan sevgisini bir kez daha ortaya koyuyor. Poyraz Karayel 44. Yeni bölüm fragmanını linkten izleyebilirsiniz.

POYRAZ KARAYEL 44. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

POYRAZ KARAYEL 43. BÖLÜM ÖZETİ

Sinan’ın kaçırıldığını öğrenen Poyraz’ı hayatının en zor saatleri bekliyordur. Çünkü Sinan’ı kaçıran Adil Topal’dır ve Sinan’a karşılık Ayşegül’ün karnındaki bebeği istiyordur. Poyraz bunu Ayşegül’e söyleyemez. Bahrilerle beraber Sinan’ı bir an önce kurtarmaktan başka çareleri yoktur.

Sinan ise babasının oğlu olarak kaçırıldığı yerde boş durmaz, babasıyla irtibata girmek için türlü numaralar yapar. Nihayet Poyraz’a ulaşmayı başarır. Bu sırada Seferler de başka bir iz üzerinden Adil’in peşindedir. Sonunda Poyraz, Seferlerin de yardımıyla Sinan’ı kurtarırken işler karışır.

Şimdi kozlar Adil Topal’ın eline geçmiştir. Bu yeni gelişme Ayşegül’ün Poyraz’ın kendisinden gizlediği her şeyi öğrenmesine neden olur. Üstelik Ayşegül şimdi bir karar vermek zorundadır...

Kaynak: Diyarbakır Söz