Rafet El Roman, Mehmet Ali Erbil’le aşk iddiaları çıkan eşinden boşanıyor

Aşk müziğinin efsanevi şarkıcısı Rafet El Roman ve güzeller güzeli eşi Ceren Kaplakarslan ilişkisinde bombalar patlıyor. Boşanma davası açan efsane şarkıcı Rafet El Roman'dan eşi Ceren Kaplakarslan 500 bin TL tazminat istedi.

Rafet El Roman, Mehmet Ali Erbil’le aşk iddiaları çıkan eşinden boşanıyor

Usta şarkıcı Rafet El Roman ve eşi Ceren Kaplakarslan’ın arasındaki gerginlik, Ceren Kaplakarslan’ın adının usta sanatçılardan olan Mehmet Ali Erbil’le aşk dedikodularına karışmasından sonra daha da büyüdü. Ceren Kaplakarslan ile 2014 yılında evlenen ve 3 çocuğu olan Rafet El Roman, yeni bir bebek istemeyince kriz çıkmış, Kaplakarslan birlikte yaşadıkları Almanya’dan Türkiye’ye dönmüştü.

Rafet El Roman kendisinden 20 yaş küçük manken-oyuncu Ceren Kaplakarslan’ın adı kendisinden 30 yaş büyük Mehmet Ali Erbil ile aşk dedikodusuna karıştı. Kaplakarslan iddiayı yalanladı. Ancak sinirden çılgına dönen Rafet El Roman ‘Mahkemeye başvurduk, boşanıyoruz’ dedi.

Rafet El Roman yakın çevresine ‘Ceren kızlarımla defalarca kavga etti. Annem ve babamla anlaşamadı. Çıkan bu dedikodu bardağı taşıran son damla oldu. Artık dönüş yok’ dedi. Sosyal medyada birlikte çekildikleri tüm fotoğrafları sildi. Kaplakarslan’ın tüm eşyalarını kargo ile İstanbul’a yolladı. Kaplakarslan ise buna karşılık boşanmak için 500 bin TL tazminat istedi. Rafet El Roman parayı duyunca şoke oldu.

Sözcü

Kaynak: Diyarbakır Söz