Recep İvedik'te rekorları alt üst eden Şahan, Osman Pazarlama'da geri vites attı!

Şahan'ın yeni filmi Osman Pazarlama fragmanını izleyenleri bile gülme krizine soktu. Yönetmen koltuğunda Togan Gökbakar'ın olduğu filmde başrol pazarlamacı Osman'ın sevdiği kızı babasından alabilmesi için verdiği çabayı hikayeyle anlatıyor.

Recep İvedik'te rekorları alt üst eden Şahan, Osman Pazarlama'da geri vites attı!

Yeni film 19 Şubat 2016'da vizyona girdi. Tüm Türkiye'de vizyonda bulunan filmin yeni bir rekora imza atması bekleniyor.

Senaryo sahibi Şahan ve Togan Gökbakar paylaşıyor. Osman Pazarlama'nın yönetmeni yine Togan Gökbakar. Şahan ise film hakkında çok olumlu yorumlar bıraktı. Tanıtım fragmanı yayınlanan Osman pazarlamanın konusu ise şu şekilde;

Film, aşık olduğu kızla evlenebilmek için başarılı bir işadamı olabilmeyi hedefleyen Osman Şaşmaz’ın kahkaha dolu hikayesini anlatıyor. Filmin konusu kısaca şöyle: İstanbul’un orta halli mahallelerinden birinde yaşayan Osman Şaşmaz, bir yandan Uzakdoğu’dan getirdiği ürünleri satmaya çalışırken, diğer yandan da patenti ve icadı kendisine ait patlamaya hazır ürünlere yatırımcı bulup zengin olmaya çalışan bir girişimcidir. Osman, sevdiği kızın babasına kendini ispat etme hırsıyla türlü maceralara atılır.

Ön hazırlıkları 6, çekimleri 5 hafta süren filmin post prodüksiyonu ise Almanya’da gerçekleştirildi. ‘Osman Pazarlama’, Şahan Gökbakar’ın altıncı uzun metrajlı filmi.

Kaynak: Diyarbakır Söz