Görüş Bildir

Rihanna; 'Aramızda duygusal bağ yokken Hamilton, Benzema ile sadece seviştim'

Bu ara magazin gündemini sarsan Rihanna'nın çarpıcı açıklamaları mevcut. Rihanna; Fransız futbolcu Karim Benzema ve Formula 1'de dünya şampiyonu olan İngiliz pilot Lewis Hamilton hakkında öyle çarpıcı birliktelik açıklamalarında bulundu ki! Seksi şarkıcı Rihanna, sahalardan Benzema ve pistlerden Hamilton ile cinsel birliktelik yaşadığını ifade ederken, sadece birlikte oldum dedi

Rihanna; 'Aramızda duygusal bağ yokken Hamilton, Benzema ile sadece seviştim'

Bu ara magazin gündemini sarsan Rihanna'nın çarpıcı açıklamaları mevcut. Rihanna; Fransız futbolcu Karim Benzema ve Formula 1'de dünya şampiyonu olan İngiliz pilot Lewis Hamilton  hakkında öyle çarpıcı birliktelik açıklamalarında bulundu ki! Seksi şarkıcı Rihanna, sahalardan Benzema ve pistlerden Hamilton ile cinsel birliktelik yaşadığını ifade ederken, sadece birlikte oldum dedi

Vanity Fair dergisine konuşan Barbadoslu şarkıcı Rihanna, yeşil sahalarda ter döken Karim Benzema ve pistlerde direksiyon sallayan Hamilton'la alakalı itirafta bulundu.

"ARAMIZDA HERHANGİ BİR DUYGUSAL BAĞ YOKTU"

Dergiye için röportaj veren yıldız şarkıcı, Real Madrid'in Fransız golcüsü Karim Benzema ve Formula 1 yarışçısı Lewis Hamilton'la yaşadığı ilişikileri de anlattı.

Rihanna, ünlü sporcularla yaşadığı ilişkilerde herhangi bir duygusal bağın olmadığını ifade ederken "Benzema ve Hamilton'la sadece sevişmek için birlikte oldum" diye konuştu.

Rihanna'nın Benzema ve Hamilton'la sadece sevişmek için birlikte olduğunu itiraf etmesi dünya basınının magazin ve spor sayfalarını süslerken sosyal medyada da yankı buldu.

HAMİLTON ESKİ SEVGİLİSİNE DÖNDÜ

Hatırlanacağı gibi İngiliz pilot Hamilton, kısa bir süre ayrı kaldığı şarkıcı sevgilisi Nicole Scherzinger'le yeniden barıştı. (Radikal)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir