Rock'un kıralı Kaan Tangöze’nin gözdesi Kıvılcım Ural’dan olay yaratan açıklamalar, Kıvılcım Ural kimdir?

Rock müziğinin efsanesi Duman Grubu’nun solisti Kaan Tangöze ile ilişkisi gündemde olan şarkıcı Kıvılcım Ural, kendisini yuva yıkan kadın gibi gösteren medyada yer alan haberlere tepki gösterdi. Kaan Tangöze ile güzel manken ve oyuncu Seçkin Piriler’in arası bozan kadın olarak anılan Kıvılcım Ural’ın açıklamaları olay yarattı.

Rock'un kıralı Kaan Tangöze’nin gözdesi Kıvılcım Ural’dan olay yaratan açıklamalar, Kıvılcım Ural kimdir?

Rock müziğinin efsanesi Duman Grubu’nun solisti Kaan Tangöze ile ilişkisi gündemde olan şarkıcı Kıvılcım Ural, kendisini yuva yıkan kadın gibi gösteren medyada yer alan haberlere tepki gösterdi. Kaan Tangöze ile güzel manken ve oyuncu Seçkin Piriler’in arası bozan kadın olarak anılan Kıvılcım Ural’ın açıklamaları olay yarattı.

Kaan Tangöze’nin yasak aşkı müzisyen Kıvılcım Ural, şunları söyledi…

"Ailem yurtdışında yaşıyor. 4 yıllık bir ilişkim olmadı. Tophane'de değil Gümüşsuyu'nda yaşıyorum. Mahalle baskısı görmüyorum. Çünkü; yaşadıklarımın sonuna kadar arkasındayım ve ben bir hata yapmadım. Şu an yaşanılanlar çok yeni. Farkında olmadan bir söz edip kimseyi kırıp üzmek istemem. Herkes mutlu olsun. Fakat şunu diyebilirim ki; yuva yıkmadım. Asla hiç bir kadını bile bile üzmem. Başkasının adamı ölü adamdır benim için. Başka nüanslar var. Onları açıklamakta şu an bana düşmez. Kaan ile hiç bir yere konuşmadık, açıklama yapmadık. Biz susunca hakkımızda yalan yanlış haberler de yayınlandı. 6 yıldır birlikte olduğumuz da söylendi. Bunlar gerçek değil."

Seçkin Piriler'den efsane açıklamalar

Duman gurubunun yakışıklı solisti Kaan Tangöze ile evli olan güzeller güzeli manken Seçkin Piriler’i eşi güzel müzisyen Kıvılcım Ural’la aldatmıştı. Bu yaşanan aldatma olayından sonra manken Piriler bir süre sessizliğini korudu. Fakat daha fazla dayanamayan Seçkin Piriler’den bomba açıklamalar geldi.

Manken Seçkin Piriler’in açıklamaları şu şekilde…

Ne yapacağımı bilmiyorum, Allah kimseye yaşatmasın.

Piriler: “Gerçekten çok üzgünüm, şoktayım. Böyle bir şeyin başıma geldiğine hala inanamıyorum. İlk öğrendiğim günü yaşıyorum hala, ilk günkü gibi hissediyorum. Henüz alınmış net bir kararımız yok. 10 sene büyük bir aşk yaşadık. Şu anda nem de, o da avukata gidemiyoruz. Ne olacağımız belli değil. Her gün fikir değiştiriyorum. Bir günde boşanmaya karar verebilirim de, her şey düzelir bizi el ele görebilirsiniz de. Sonu ne olacak bilmiyorum. Çok karışık duygular içindeyim. Ani karar veremiyorum çünkü iki kişi değiliz; çocuklarımız var. Hakan ve Volkan çok ufaklar. Tek başına çocuk büyütmek çok zor. Acı bir şey; keşke bunu yaşamasaydık. Allah kimsenin başına vermesin. Her şey çok göz önünde oldu. Ne yapacağımı bilmiyorum, kafam çok karışık.” diye konuştu.

Boşanma konusunda hiç konuşmadıklarını dile getiren Piriler: “Konuşacağımız zaman araya hep bir şeyler girdi. Biz de zaman bıraktık. Doğru karar vermek istiyorum, hata yapmak istemiyorum. İçimde yangınlar var. Hayırlısı olsun. Kaan çok iyi bir baba. Ona diyecek bir sözüm yok.” dedi.

Aldatılma sonrasında hayatındaki değişiklikleri anlatan Seçkin Piriler, “Büyüdüm; artık ne istediğimi biliyorum. Eskiden pembe bulutların üstündeydim, artık ayaklarım yere daha sağlam basıyor. Çocuklarım var, daha temkinliyim. Yarışmada derece aldığımda çok gençtim. Yanlışlarımla büyüdüm bu camiada. Herkesin gözü önünde yaptım hatalarımı.” diye konuştu. Seçkin Piriler'in evliliği hakkında ne karar vereceği şu an için belli değil. Kararını zamana bıraktı.

Seçkin Piriler Kimdir?

Seçkin Piriler, Türk manken, sunucu, şarkıcı ve oyuncudur.

1980 doğumludur. 1998 yılında katıldığı "Elite Model Look" yarışmasında ikinci seçildi. Bir Ajans'ta mankenlik ve modelliğe başladı. Hababam Sınıfı Üç Buçuk, Hababam Sınıfı Askerde ve Çılgın Dershane gibi Türk filmlerinde yardımcı rol aldı. 2003 yılında "Kırmızı Pabuçlar" adlı bir albüm çıkaran Piriler, televizyon çalışmalarına halen devam etmektedir. 24 Mart 2010 tarihinde 4 senedir birlikte olduğu Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile evlenmiştir. Hakan ve Volkan adında iki oğlu vardır.

Kaan Tangöze Kimdir?

Kaan Tangöze, Türk müzisyen. Şişli Terakki Lisesi, Bilkent Üniversitesi Otel Yönetimi ve Turizm Bölümü'nü bitirmiştir. ABD'de Seattle Üniversitesi'nde ekonomi üzerine yüksek lisans yapmıştır. Alternatif rock müziği yapan Duman grubunun solisti ve gitaristi. Solaktır. Tam adı Rıza Kaan Tangöze'dir.

Kaan Tangöze, (5 Eylül 1973; İstanbul), Türk müzisyen. Şişli Terakki Lisesi, Bilkent Üniversitesi Otel Yönetimi ve Turizm Bölümü'nü bitirmiştir. ABD'de Seattle Üniversitesi'nde ekonomi üzerine yüksek lisans yapmıştır. Alternatif rock müziği yapan Duman grubunun solisti ve gitaristi. Solaktır. Tam adı Rıza Kaan Tangöze'dir.

Haluk Bilginer Kimdir?

Haluk Bilginer, 1954 doğumlu sinema ve tiyatro oyuncusu. Ulusal ve Uluslararası Sinema ve Tiyatro Ödülü’nün sahibi usta aktör, aynı zamanda başarılı bir televizyon oyuncusu ve dublaj sanatçısı.

Haluk Bilginer, üç çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olarak, 5 Haziran 1954’te İzmir’de dünyaya geldi. Tam adı Nihat Haluk Bilginer'dir. Annesi ev hanımı Bedriye Hanım, babası İzmirli sigortacı Tahsin Bilginer'dir. Lise son sınıfta okulunun tiyatro koluna girdi ve Demokrat İzmir Gazetesi'nin açtığı liselerarası tiyatro yarışmasında ilk ödülünü aldı. Jürideki tiyatro müdürü Ragıp Haykır'ın davetiyle İzmir Devlet Tiyatrosu'nda konuk oyuncu olarak çalıştı.

Lise öğrenimini bitirmesinin ardından, 1972 yılında, Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’ne girdi ve 1977’de mezun oldu. Devlet konservatuarından mezun olduğu yıl İngiltere’ye giden Bilginer, Londra Müzik ve Drama Sanatları Akademisi’nde (LAMDA) bir yıl boyunca ileri tiyatro öğrenimi gördü.

1980 ve 1993 yılları arasında İngiltere’de yaşayan ve aynı zamanda İngiltere vatandaşlığı da bulunan Haluk Bilginer, burada bulunduğu yıllar boyunca birçok tiyatro oyununda, müzikalde, televizyon dizisinde ve filmde rol aldı. 'Eastenders' dizisinde 250 bölüm canlandırdığı Kıbrıslı Mehmet Osman rolüyle ün kazandı. Macbeth, My Fair Lady, Pal Joey, Kafkas Tebeşir Dairesi ve Phantom of the Opera gibi çeşitli tiyatro ve müzikallerde; Eastenders, Memories of Midnight, Bergerac, Glory Boys, The Bill ve Murder of a Moderate Man gibi televizyon dizilerinde ve Children's Crusade, Half Moon Street, Ishtar, Buffalo Soldiers, Spooks ve She's Gone filmlerinde görev alan ünlü aktör İngiltere’deki kariyerinin ardından Türkiye’ye döndü.

1987 yılında ilk defa Gecenin Öteki Yüzü adlı film çekimi için ilk defa İstanbul'a geldi ve bu filmin setinde 1992'de evleneceği okul arkadaşı Zuhal Olcay ile tanıştı. Hayatını bir süre İstanbul-Londra arasında sürdürdü.

1992'de evlendikten sonra çift, Hollywood'da 'indiana-jones' dizisinde ve Türkiye'de de Yavuz Özkan'ın 'İki Kadın' filminde birlikte rol aldı. Çeşitli televizyon programları sayesinde ünlendi.

Haluk Bilginer, 1990 yılında İsmet Levendoğlu ve Zuhal Olcay ile Tiyatro Stüdyosu’nun kurucuları arasında yer aldı ve Aldatma (Herold Pinter), Kan Kardeşleri (Willy Russell), Derin Bir Soluk Al (Ben Elton), Çöplük (Turgay Nar), Histeri (Terry Johnson) ve Balkon (Jean Genet) oyunlarında başrolleri üstlendi. Bir tiyatro salon sahibi olmak için Odeon Sineması'nı kiralayıp inşaata başladı ancak 1996'da çıkan yangınla bütün emekler boşa gitti.

Gecenin Öteki Yüzü adlı televizyon dizisiyle Türkiye’de tanınan bir oyuncu haline gelen Haluk Bilginer; 1996'da Tomris Giritlioğlu'nun 80. Adım filminde, ardından 'İstanbul Kanatlarımın Altında', 'Usta Beni Öldürsene', 'Masumiyet' gibi ödüllü filmlerde rol aldı.

Ateşten Günler, Safiyedir Kızın Adı, Borsa, Son Söz Sevginin, Gülşen Abi, Eyvah Babam, Eyvah Kızım Büyüdü, Tatlı Hayat, Karanlıkta Koşanlar, Cesur Kuşku, Yine de Aşığım, Sayın Bakanım ve Hayat İşte gibi birçok televizyon yapımında rol aldı. Haluk Bilginer kendisiyle yapılan bir röportajda, televizyon oyunculuğu ve tiyatro oyunculuğu arasındaki farklara ilişkin bir soruya şu cevabı vermişti:

 “Oyuncunun er meydanı tiyatro sahnesidir. Tiyatro sahnesinde arada hiçbir aracı olmadan seyirciyle baş başa kaldığı yerde aktör, aktör müdür değil midir anlaşılır. Sinemada televizyonda pek anlaşılmaz ve televizyonda da oyunculuk öğrenilmez. Dizilerde oynarsınız, ama oyuncu olamazsınız.”

Bilginer, Türkiye’deki sinema kariyerine 1987 yapımı Kara Sevdalı Bulut adlı filmle başladı. 17.yüzyılda, uçmaya teşebbüs eden ilk kişi olarak dünya tarihine adını yazdıran Hezarfen Ahmet Çelebi’nin yaşam öyküsünün anlatıldığı, İstanbul Kanatlarımın Altında (1995) adlı başarılı filmde Evliya Çelebi’yi canlandırdı. 1997 yapımı Masumiyet adlı filmdeki performansıyla büyük başarı elde eden ünlü aktör, aynı yıl Derviş Zaim’in yönetmenliğini yaptığı, Sanem Çelik ve Uğur Polat gibi isimlerin de görev aldığı Filler ve Çimen adlı filmde rol aldı.

2003 yılında Ezel Akay’ın yönetmenliğini üstlendiği, ve birçok ünlü ismin kadrosunda yer aldığı Neredesin Firuze adlı yapımda oynadı. Bu filmde canlandırdığı başarısız müzik yapımcısı Hayri karakteriyle bir kez daha izleyenleri kendisine hayran bırakan Haluk Bilginer, daha sonra 2004 yapımı Hırsız Var, 2005 yapımı Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? ve Kısık Ateşte 15 Dakika adlı sinema filmlerinde rol aldı.

Haluk Bilginer 1999 yılında oyuncu eşi Zuhal Olcay’la birlikte Oyun Atölyesi’ni kurdu. İkili büyük yatırımlarla oluşturdukları tiyatro sahnesinde, Dolu Düşün Boş Konuş (Steven Berkoff, 1999), Ayrılış (Tom Kempinsky, 2000), Ermişler ya da Günahkarlar (Anthony Horowıtz, 2002), Cimri (Moliere, 2004), Jeanne d’Arc’ın Öteki Ölümü ve Atinalı Timon adlı oyunları oynadı.

Haluk Bilginer oyunculuk kariyeri boyunca birçok ödüle layık bulundu:

Afife Tiyatro Ödülleri, En iyi erkek oyuncu, Histeri; Ankara Sanat Kurumu, En iyi çevirmen, Aldatma; 1997 yılında ÇASOD, En İyi Oyuncu, Masumiyet ve 34. Antalya Film Şenliği, En iyi erkek oyuncu, Masumiyet; 1998 yılında Ankara Film Festivali, En iyi erkek oyuncu, Masumiyet; Adana Altın Koza, En iyi erkek oyuncu, Masumiyet ve Nihavent Mucize; Angers (Fransa) Film Festivali, En iyi erkek oyuncu, Masumiyet; 2004 yılında 9. Sadri Alışık Ödülleri, En İyi Erkek Oyuncu, Neredesin Firuze.

Haluk Bilginer, 1987 yılında tanışıp 1992’de evlendiği Zuhal Olcay ile 14 Aralık 2004’te ayrıldı. Ardından bir süredir birlikte olduğu pop şarkıcısı ve dizi oyuncusu Aşkın Nur Yengi ile 6 haziran 2006’da kardeşinin Urla’daki evinin bahçesinde evlendi. Kızı Nazlı 30 Kasım 2006 tarihinde doğdu. 2012 yılında boşandılar.

Gençliğinde hamallık, tezgahtarlık, garsonluk gibi birçok işte çalışan Haluk Bilginer aynı zamanda koyu bir Galatasaray taraftarı.

2010 yılında Mahsun Kırmızıgül’ün senaryosunu yazıp yönettiği “New York'ta Beş Minare” adlı sinema filminde başrollerde Haluk Bilginer, Mustafa Sandal, Mahsun Kırmızıgül, Robert Patrick, Gina Gershon, Danny Glover rol almıştır.

Ödülleri

2015 - 47. Siyad Türk Sineması Ödülleri - En iyi Erkek Oyuncu (Kış Uykusu)

2010 - 37.Altın Kelebek Tv Yıldızları Ödülleri - En İyi Erkek Oyuncu (Komedi) (Cuma'ya Kalsa)

2007 - 18.Ankara Film Festivali - En İyi Erkek Oyuncu (Polis)

2006 - 17. Ankara Film Festivali - En İyi Erkek Oyuncu (Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?)

2004 - 9. Sadri Alışık Ödülleri - En İyi Erkek Oyuncu (Neredesin Firuze)

1998 - 20.Siyad Türk Sineması Ödülleri - En İyi Erkek Oyuncu (Masumiyet)

1998 - 10. Ankara Film Festivali - En İyi Erkek Oyuncu (Masumiyet)

1998 - 10.Angers Festivali - En İyi Erkek Oyuncu (Masumiyet)

1997 - 11.Adana Altın Koza Film Şenliği - En İyi Erkek Oyuncu (Masumiyet)

1997 - 34. Antalya Film Şenliği - En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Masumiyet)

Filmleri ve Dizileri

Oyuncu

2016 - Ben-Hur ( Simonides) (Sinema Filmi)

2015 - Kırık Kalpler Bankası (Yusuf Yağmur) (Sinema Filmi)

2015 - Komedi Türkiye (Jüri) (Tv Programı)

2014 - Rosewater (Baba Akbar) (Sinema Filmi)

2013 - Zoraki Radikal (Nazmi Kemal) (Sinema Filmi)

2013 - Kış Uykusu (Aydın) (Sinema Filmi)

2013 - 2014 - Kaçak (Ustura Faysal) (TV Dizisi)

2012 - Çanakkale Çocukları (Kasım) (Sinema Filmi)

2012 - Hayatımın Rolü (Müşfik) (TV Dizisi)

2012 - Evliya Çelebi ve Ölümsüzlük Suyu (Evliya Çelebi/Seslendirme) (Sinema Filmi)

2012 - Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor (Diego Seslendirme) (Sinema Filmi)

2012 - Acayip Hikayeler (Sinan) (TV Dizisi)

2011 - İstanbul'un Altınları (Reşat Altın) (TV Dizisi)

2011 - W.E. (Sinema Filmi)

2010 - Newyork'ta Beş Minare (Hacı Gümüş) (Sinema Filmi)

2010 - Cuma'ya Kalsa (Cuma) (TV Dizisi)

2010 - Ezel 2. Sezon (Kenan Birkan) (TV Dizisi)

2009 - Uluslararası (Ahmet Sunay) (Sinema Filmi)

2009 - Sıkı Dostlar (Hikmet) (TV Dizisi)

2009 - Suluboya (Sinema Filmi)

2009 - Buz Devri 3 : Dinozorların Şaf... (Diego (Seslendirme)) (Sinema Filmi)

2009 - 7 Kocalı Hürmüz (Kuşçu Cebrail) (Sinema Filmi)

2008 - Nerede Kalmıştık (Ateş) (TV Dizisi)

2008 - Güneşin Oğlu (Alper Canan) (Sinema Filmi) -

2008 - Devrim Arabaları (Necip) (Sinema Filmi) -

2008 - Anında Görüntü Show (Kendisi) (TV Dizisi) -

2007 - Sihirli Oyuncakçı (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

2007 - Sevgili Dünürüm (Ahmet) (TV Dizisi)

2006 - Polis (Musa Rami) (Sinema Filmi)

2006 - Kısık Ateşte 15 Dakika (Muhtar) (Sinema Filmi)

2006 - Buz Devri 2: Erime Başlıyor (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

2005 - Hacivat Karagöz Neden Öldürüld... (Karagöz) (Sinema Filmi)

2004 - Sayın Bakanım (Müsteşar Samim Bayraktar) (TV Dizisi)

2004 - Hırsız Var! (Seçkin Doruk) (Sinema Filmi)

2002 - Hititler (III. Hattuşili) (Sinema Filmi)

2002 - Buz Devri (Diego Seslendirme) (Sinema Filmi)

2001 - Tatlı Hayat (İhsan Yıldırım) (TV Dizisi)

2001 - Karanlıkta Koşanlar (Ali) (TV Dizisi)

2001 - Cesur Kuşku (Cesur) (TV Dizisi)

2001 - Buffalo Soldiers (The Turk) (Sinema Filmi)

2001 - Acemi Askerler (Türk) (Sinema Filmi)

2000 - Filler ve Çimen (Sabit Üzücü) (Sinema Filmi)

2000 - Eyvah Kızım Büyüdü (Sedat) (TV Dizisi)

2000 - Borsa ( ) (TV Dizisi)

1999 - Oyuncak Hikayesi 2 (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

1999 - Harem Suare (Abdülhamit) (Sinema Filmi)

1999 - Güle Güle (Kasap) (Sinema Filmi)

1998 - Eyvah Babam (Sedat) (TV Dizisi)

1997 - Nihavend Mucize (Erol Alemdaroğlu) (Sinema Filmi)

1997 - Medeni Haller (Haydar) (TV Dizisi)

1997 - Masumiyet (Bekir) (Sinema Filmi)

1997 - Kördüğüm (TV Dizisi)

1996 - İstanbul Kanatlarımın Altında (Evliya Çelebi) (Sinema Filmi)

1996 - Usta Beni Öldürsene (Aaron) (Sinema Filmi)

1996 - 80. Adım (Savcı) (Sinema Filmi)

1995 - Oyuncak Hikayesi (Tükçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

1994 - Gülşen Abi (Abidin Özbidin / Gülşen Abla ) (TV Dizisi)

1993 - Son Söz Sevginin (Tahsin) (TV Dizisi)

1992 - İki Kadın (Metin) (Sinema Filmi)

1992 - The Adventures of Young indiana jones (İsmet Bey) (Sinema Filmi)

1991 - Ölür Ayak (Ömer) (Sinema Filmi)

1991 - Safiyedir Kızın Adı (TV Dizisi)

1991 - Memories of Midnight (Sinema Filmi)

1991 - Laf Lafı Açıyor (Kendisi)

1987 - Lionheart (Tüccar) (Sinema Filmi)

1987 - Kara Sevdalı Bulut (Atilla) (Sinema Filmi)

1987 - Ishtar (Gerilla Lideri) (Sinema Filmi)

1987 - Gecenin Öteki Yüzü (TV Dizisi)

1987 - Ateşten Günler (Ahmet Rıfkı) (TV Dizisi)

1986 - Half Moon Street (1. Arap) (Sinema Filmi)

1985 - Eastenders (Mehmet Osman) (TV Dizisi)

1981 - Bergerac (Ahmed) (TV Dizisi)

Gülse Birsel Kimdir?

Mart 2002'de Atv'de yayınlanan GAG programı ile adını duyuran Gülse Birsel, yine Atv'de yayınlanan “Avrupa Yakası” adlı dizisindeki rolü ve dizinin senaryo yazarı olarak kariyerine devam etti.

Şener soyadı ile 11 Mart 1971 yılında İstanbul'da Beyoğlu, Cihangir’de doğan Gülse Birsel’in babası Gültekin Şener, annesi Semiha Şener’dir. Bir abisi, bir ablası vardır. Liseyi Beyoğlu Anadolu Lisesi'nde bitirdi. Lise son sınıfın yaz tatilinde üç aylığına İsviçre’de leydi okuluna gitti. Sonra öğrenimine Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nde devam etti. Üniversitenin ikinci yılında gazeteciliğe merak sardı ve Aktüel dergisinde muhabir olarak çalışmaya başladı.

Üniversiteden mezun olduktan sonra 1994 yılında Amerika'ya gitti. New York, Colombia Üniversitesi'nde sinema üzerine master yaptı. 1996 yılında tekrar Türkiye'ye dönen Gülse Birsel üç ay boyunca ATV'de kahvaltı bülteninin dış haberlerini hazırladı. Ardından, bir yıl boyunca Esquire dergisinin yayın yönetmenliğini yaptı. Esquire'dan sonra Harper's Bazaar dergisinin yayın yönetmenliğini yapan Gülse Birsel, Bazaar Gelin ve Orange dergilerini çıkarttı.

Gülse Birsel Aralık 2001'de Sabah Gazetesi'nde köşe yazarlığına başladı.2002 yılına kadar Harper's Bazaar'dan başka FHM, House Beautiful ve Gezi dergilerinin de yayın koordinatörlüğünü yürüttü. Mart 2002'den itibaren bir süre Atv'de yayınlanan g.a.g.'ın metin yazarlığı ve sunuculuğunu yaptı.

Mart 2003'te köşe yazıları ve bazı g.a.g. metinlerinden olusan "Gayet Ciddiyim" adlı ilk kitabını ve Mayıs 2004’te "Hala Ciddiyim!" adlı ikinci kitabını yayımladı.

Şubat 2004'te ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Avrupa Yakası adlı dizinin senaristliğini üstlenmesinin yanı sıra oyuncu kadrosunda da yer aldı. 21 Ocak 2005'te vizyona giren Hırsız Var! adlı sinema filmi, Gülse Birsel'in ilk film projesi olarak portföyünde yerini aldı.

2008 Pekin Olimpiyatları meşalesini İstanbul Şişli'de taşıma görevi kendisine verilmiştir.

2009 yapımı Yedi Kocalı Hürmüz filminde “Safinaz” karakterini canlandırmıştır.

Gülse Birsel 2012 yılında hem senaryosunu yazıp hem oynadığı “Yalan Dünya” adlı sitcom dizisinde Altan Erkekli, Beyazıt Öztürk, Olgun Şimşek gibi oyuncularla beraber oynadı.

Turkcell, Whirlpool ve TTnet gibi birçok markanın reklam yüzü olarak TV reklemlarında da rol aldı.

Evlilikleri : 1999 Ağustosunda Murat Birsel ile evlendi.

Altan Erkekli Kimdir?

Altan Erkekli, 18 Ocak 1955 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Sanatçı, “Bir Demet Tiyatro”daki rolüyle ününü pekiştirdi ve Vizontele, Anlat İstanbul gibi birçok yapımda önemli roller üstlendi, birçok ödül aldı.

Altan Erkekli, 18 Ocak 1955 tarihinde İstanbul'da Burhanettin ve Kamuran çiftinin oğlu olarak doğmuştur. Lise öğrenimini Kadıköy Maarif Koleji’nde, şimdiki adıyla Kadıköy Anadolu Lisesi’nde tamamladı. 1975’te Ankara Üniversitesi Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde lisans eğitimine başladı. Bu yıllarda profesyonel anlamda oyunculuğa da başladı. 1980’de mezun olduktan sonra askerliğini Menemen’de kısa dönem olarak yaptı.

Erkekli, üniversiteye başladığı yıl Ankara Sanat Tiyatrosu’na girdi. 1985’te Devlet Tiyatroları’nın Çocuk ve Gençlik Tiyatroları bölümünde çalıştı. 1989 yılında buradan tekrar Ankara Sanat Tiyatrosu’na geçti. Burada “Yaz Misafirleri”, “Sakıncalı Piyade”, “Rumuz Goncagül”, “Zengin Mutfağı”, “Ana”, “Ay Karmela”, “Ne Oldu Sana”, “Yer Demir Gök Bakır”, “Ayak Takımı Arasında”, “Komün Günleri”, “Bir Ceza Avukatının Anıları”, “Akrep”, “Mefisto” gibi oyunlarda rol aldı. 2000 yılına kadar buradaki görevini sürdürdü.

1994 – 2000 yılları arasında Ankara Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak da çalışan Erkekli, Ankara Sanat Tiyatrosu’ndan ayrılarak Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ gibi sanatçıların da bulunduğu BKM Oyuncuları’nın arasına katıldı.

Sanatçının rol aldığı sinema filmleri ise şöyle; “Dolap Beygiri” (1982), “Can Şenliği” (1989), “Deniz Gurbetçileri” (1991), “Mavi Sürgün” (1993), “80. Adım” (1996), “Merdiven” (2000), “Vizontele” (2001), “Vizontele Tuuba” (2004), “Anlat İstanbul” (2004), “Organize İşler” (2005), “Unutulmayanlar” (2006), “Cenneti Beklerken” (2006), “Sınav” (2006), “Eve Dönüş” (2006). “Güneşi Gördüm” (2009)

Sinema filmlerinin dışında, Altan Erkekli birçok televizyon dizisinde de rol aldı. Bunlar “Kurtuluş”, “Bir Demet Tiyatro”, “Havada Bulut”, “Bir İstanbul Masalı”, “Beyaz Gelincik”tir. "Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?" oyununda Ağustos 2000’de hayata veda eden Gürdal Tosun’un rolünü üstlenen Erkekli, ayrıca “Bir Demet Tiyatro" dizisi ile “Bana Bir Şeyhler Oluyor” oyununda da rol aldı.

Sanatçı, 1982’de ve 1996’da Sanat Kurumu En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü, 1997’de Altan Erbulak En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü, 1998’de Tiyatro Eleştirmenleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü ve 2001’de Vizontele’deki rolüyle Antalya Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü aldı.

Erkekli, araba kullanmayı ve ata binmeyi çok seviyor. 1.80 metre boyunda ve iyi derecede İngilizce biliyor.

Altan Erkekli, Ebru Erkekli evlidir. Efe, Can, Ali adlarında 3 oğlu vardır.

2013 yılında NTV ekranlarında “Mastermind“ adlı bilgi yarışma programı sundu.

Altan Erkekli, 2014 Aralık ayında “Yağmur-Kıyamet Çiçeği” adlı sinema filminde Sevtap Özaltun, Engin Hepileri, Hüseyin Avni Danyal, Erkan Kolçak Köstendil, Settar Tanrıöğen ile beraber rol aldı.

Ödülleri

2009 - 2.Yeşilçam Ödülleri - En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (O... Çocukları)

2001 - 38. Antalya Film Şenliği - En İyi Erkek Oyuncu (Vizontele)

Rol aldığı tiyatro oyunları :

2001 - Bana Bir Şeyhler Oluyor : Yılmaz Erdoğan - BKM

2001 - Sen Hiç Ateşböceği Gördünmü : Yılmaz Erdoğan

2001 - Yolcu : Nazım Hikmet - Ankara Sanat Tiyatrosu

1999 - İnadına İnsan : Metin Balay - Ankara Sanat Tiyatrosu

1998 - Kayıplar : Ariel Dorfman - Ankara Sanat Tiyatrosu

1997 - Akrep : (Eşber Yağmurdereli - Ankara Sanat Tiyatrosu

1996 - Otobüs (oyun) : Stanislav Stratiev - Ankara Sanat Tiyatrosu

1995 - Kardeş Sofrası : Yeşim Doran - Ankra Sanat Tiyatrosu

1995 - İnadına Yaşamak : Metin Balay - Ankara Sanat Tiyatrosu

1994 - Pazar Keyfi : G. Mitchelle - Ankara Sanat Tiyatrosu

1994 - Jan Dark Davası : Bertolt Brecht - Ankara Sanat Tiyatrosu

1994 - Bir Ceza Avukatının Anıları : Faruk Erem - Ankara Sanat Tiyatrosu

1993 - Bir Halk Düşmanı : (Henrik İbsen) - Ankara Sanat Tiyatrosu

1993- Ay,Carmela! : Jose Sanches Sinisterra - Ankara Sanat Tiyatrosu

1993 - 403.Kilometre : İsmet Küntay - Ankara Sanat Tiyatrosu

1992 - Sakıncalı Piyade : Uğur Mumcu - Ankara Sanat Tiyatrosu

1992 - Yer Demir Gök Bakır : Yaşar Kemal - Ankara Sanat Tiyatrosu

1991 - Salpa : (Yılmaz Güney) - Ankara Sanat Tiyatrosu

1990 - Ayak Takımı Arasında : (Maksim Gorki - Ankara Sanat Tiyatrosu

1989 - Mefisto :(Klaus Mann - Ankara Sanat Tiyatrosu

1989 - Yusuf ile Menofis : (Nazım Hikmet - Ankara Sanat Tiyatrosu

1988 - Sihirbazlar ve Oyuncular : Erdinç Dinçer - Ankara Devlet Tiyatrosu

1987 - Ben Mimar Sinan : Turgut Özakman - Ankara Devlet Tiyatrosu

1987 - Çılgın Dünya : Lope De Vega - Ankara Devlet Tiyatrosu

1986 - Çınar Dede ile Ihlamur Nine : Semih Sergen - Ankara Devlet Tiyatrosu

1985 - Rumuz Goncagül : (Oktay Arayıcı - Ankara Sanat Tiyatrosu

1985 - Nafile Dünya : Oktay Arayıcı - Ankara Sanat Tiyatrosu

1984 - Bir Şehnaz Oyun : Turgut Özakman - Ankara Sanat Tiyatrosu

1984 - Misafir : (Bilgesu Erenus - Ankara Sanat Tiyatrosu

1983 - Galile'nin Yaşamı : Bertolt Brecht - Ankara Sanat Tiyatrosu

1983 - Taziye : (Murathan Mungan) - Ankara Sanat Tiyatrosu

1982 - Yaz Misafirleri : Maksim Gorki - Ankara Sanat Tiyatrosu

1981 - Küçük Adam N’oldu Sana : Hans Fallada - Ankara Sanat Tiyatrosu

1981 - Sihirli Giysi : Hans Christian Andersen - Ankara Sanat Tiyatrosu

1980 - Hikaye-i Mahmut Bedrettin : Mehmet Akan - Ankara Sanat Tiyatrosu

1980 - Sınırda-Duvar : Muzaffer İzgü - Ankara Sanat Tiyatrosu

1979 - Oyun Nasıl Oynanmalı : (Vasıf Öngören - Ankara Sanat Tiyatrosu

1979 - Kafatası : Nazım Hikmet - Ankara Sanat Tiyatrosu

1979 - Ferhat ile Şirin : Nazım Hikmet - Ankara Sanat Tiyatrosu

1978 - Tak-Tik : Bertolt Brecht - Ankara Sanat Tiyatrosu

1977 - Sakıncalı Piyade : Uğur Mumcu - Ankara Sanat Tiyatrosu

1977 - Zengin Mutfağı : Vasıf Öngören - Ankara Sanat Tiyatrosu

1976 - Komün Günleri : Bertolt Brecht - Ankara Sanat Tiyatrosu

1976 - 804 İşçi (oyun) : Ömer Polat - Ankara Sanat Tiyatrosu

Filmleri ve Dizileri

2015 - Kara Ekmek (Salim) (TV Dizisi)

2014 - Yunus Emre: Aşkın Sesi (Mevlana Celaleddin-i Rumi) (Sinema Filmi)

2014 - Yağmur: Kıyamet Çiçeği (Cahit Koyuncu) (Sinema Filmi)

2014 - Meleklerin Mucizesi (Psikiyatrist)(Sinema Filmi)

2013 - Büyüler Evi: Sihirbaz Kedi (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

2013 - Benimle Oynar mısın? (Ruhi) (Sinema Filmi)

2012 - İbret-i Ailem (Ev Sahibi) (TV Dizisi)

2012 - Uzun Hikaye (Emin Efendi) (Sinema Filmi)

2012 - Acayip Hikayeler (TV Dizisi)

2011 - 2014 - Yalan Dünya (Şehmuz) (TV Dizisi)

2011 - Umut Üzümleri ( Ali) (Sinema Filmi)

2011 - Türkan (Doktor Ahmet) (Sinema Filmi)

2011 - Sümela'nın Şifresi:Temel (Yusuf Hanoğlu) (Sinema Filmi)

2010 - Şen Yuva (Kalender) (TV Dizisi)

2010 - 2011 - Yerden Yüksek (Ziya Fikret Tamyol) (TV Dizisi)

2010 - Aşk Tesadüfleri Sever (Yılmaz Turgut) (Sinema Filmi)

2009 - Suluboya (Sinema Filmi)

2009 - Kampüste Çıplak Ayaklar (Konuk Oyuncu) (Sinema Filmi)

2009 - Güneşi Gördüm (Davut) (Sinema Filmi)

2009 - Buz Devri 3 : Dinozorların Şaf... (Buck (Seslendirme)) (Sinema Filmi)

2009 - Bahar Dalları (Ekber) (TV Dizisi)

2009 - Aşk Geliyorum Demez (Miran Dayı) (Sinema Filmi)

2009 - 2010 - Adanalı 2.ve 3. Sezon (Arif Hoca) (TV Dizisi)

2008 - Sarıkamış Beyaz Hüzün (Sinema Filmi)

2008 - O... Çocukları (Lokman) (Sinema Filmi)

2008 - Kung Fu Panda (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

2008 - Komedi Türk (Çekingen Çetin) (TV Dizisi)

2008 - Horton (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

2008 - Gölgesizler (Yazar) (Sinema Filmi)

2008 - Devrim Arabaları (Mevlüt Bey) (Sinema Filmi)

2007 - Komiser Nevzat (Komiser Nevzat) (TV Dizisi)

2007 - Güzel Günler (Yoğurtçu Servet Usta) (TV Dizisi)

2006 - Unutulmayanlar (Aziz) (Sinema Filmi)

2006 - Sınav (Almancı Sedat) (Sinema Filmi)

2006 - Kilit (Yakup) (TV Filmi)

2006 - Eve Dönüş (Hoca) (Sinema Filmi)

2006 - Bir Demet Tiyatro (TV Dizisi)

2005 - Organize İşler (Yusuf Ziya Ocak) (Sinema Filmi)

2005 - Cenneti Beklerken (Çoban) (Sinema Filmi)

2005 - Beyaz Gelincik (Halil Aslanbaş) (TV Dizisi)

2004 - Hızlı Adımlar (Lütfü) (TV Filmi)

2004 - Anlat İstanbul (Fareli Köyün Kavalcısı Hilmi) (Sinema Filmi)

2003 - Vizontele Tuuba (Başkan Nazmi ) (Sinema Filmi)

2003 - Bir İstanbul Masalı (Cemal Kozan) (TV Dizisi)

2002 - Havada Bulut (TV Dizisi)

2002 - Aşk ve Gurur (TV Dizisi)

2000 - Vizontele (Nazmi) (Sinema Filmi)

2000 - Merdiven (Sinema Filmi)

1996 - Kurtuluş (Yakup Kadri) (TV Dizisi)

1996 - 80. Adım (Savcı Yardımcısı) (Sinema Filmi)

1995 - Bir Demet Tiyatro (TV Dizisi)

1993 - Mavi Sürgün (Muğla'da Cevat'a mektup yazdıran Subay) (Sinema Filmi)

1991 - Deniz Gurbetçileri (TV Dizisi)

1989 - Can Şenliği (Şehir Çakalı) (TV Dizisi)

1983 - A Takımı (Türkçe Seslendirme) (TV Dizisi)

1982 - Kara Şimşek (Türkçe Seslendirme) (TV Dizisi)

1982 - Dolap Beygiri (Memur) (Sinema Filmi)

Aslı Enver Kimdir?

Aslı Enver, 10 Mayıs 1984 tarihinde Londra’da ailesinin ikinci çocuğu olarak doğmuştur. Bir abisi bir kız kardeşi vardır. Tekstilci Babası bir Kıbrıs Türk’üdür. Annesi Dilek hanım eğitim için Türkiye'den Londra'ya gittiğinde babasıyla orada tanışıp evlenmiş. İlkokulu Londra’da okudu. Aslı Enver 1996 yılına kadar 12 yaşındayken ailesiyle birlikte Londra’dan İstanbul’a taşınmıştır.

Pera Güzel Sanatlar Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Haliç Üniversitesi'nin Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.

2003 yılında “Hayat Bilgisi” adlı dizide oynadı, 2007 yılında Kanal D'de yayınlanmaya başlayan “Kavak Yelleri” adlı gençlik dizisinde başrol Mine Ergun karakterini canlandırdı. Aslı Enver, 2007 – 2011 yılları arasında "Kavak Yelleri" adlı dizide İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç, Pelin Karahan, Sarp Apak ile birlikte başrolde oynadı.

2012 yılında yine baş rolde “Suskunlar” dizisinde oynadı. 2013 yılında da “Kayıp” dizisinde ve “Tamam Mıyız?” sinema filminde oynadı.

Aslı Enver, oynadığı sinema ve dizilerden başka; Yapı Kredi, maviyesil, Lescon ve Molped reklamlarında rol almıştır.

Aslı Enver, 13 Temmuz 2012 tarihinde oyuncu Birkan Sokullu ile evlendi. 26 Ağustos 2015 tarihinde boşandıklarını duyurdular.

Aslı Enver, 2014 yılında "Bana Artık Hicran De" adlı dizide; Buğra Gülsoy, Alican Yücesoy, Şebnem Hassanisoughi ile başrol oyunculuğunu üstlenmiştir. Dizi'nin geniş oyuncu kadrosunda Nadir Sarıbacak, Tamer Levent, Nur Sürer ve Zeyno Eracar gibi ünlü isimler yer almaktadır.

15 Ocak 2016 tarihinde vizyona girecek olan ve yıllar sonra karşılaşan iki kardeşin hikayesinin anlatıldığı "Kardeşim Benim" adlı sinema filminde Murat Boz ve Burak Özçivit ile birlikte başrolde oynadı.

Günlerdir tartışmalara neden olan Kaan Tangöze ve yasak aşkı Kıvılcım Ural'ın ilişkisi. Kaan Tangöze bir gece yasak aşk yaşadığı Kıvılcım Ural ile görüntülenince eşi Seçkin Piriler ayrılmak istedi. Ortada iki çocuk olunca daha yapıcı oldular ve bir kez daha şans verdiler birbirlerine ama Kaan Tangöze'nin Kıvılcım Ural ile yaşadığı aşkın devam ettiği haberleri gündeme oturdu.

 Duman grubunun ünlü solisti Kaan Tangöze ve eşi Seçkin Piriler bir süredir zor günler yaşıyorlar. Kaan Tangöze'nin Kıvılcım Ural ile yasak aşk yaşadığı haberleri manşetlere taşınınca Seçkin Piriler boşanma kararı aldı. Ünlü çit aralarındaki buzları eritti derken bugünkü çıkan haberler hayal kırıklığı yaşattı.

 Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler boşandı boşanacaklar derken şok bir iddia gündeme geldi. Uzun süredir birlikte olduğu iddia edilen yasak aşkı Kıvılcım Ural ile yeniden bir araya geldiği bu yüzden boşanacakları iddiaları yeniden gündeme geldi.

 Duman gurubunun solisti Kaan Tangöze günlerdir yaşadığı yasak aşk ile gündeme geldi. Seçkin Piriler ile boşanma sürecine giren Kaan Tangöze ayrıldığı denilen yasak aşkı ile aşkına son sürat devam ediyor.

 Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, eşi Seçkin Piriler'i, müzisyen Kıvılcım Ural'la aldatmıştı. Kalbi kırık eş Piriler, buna rağmen GÜNAYDIN'a eşini affetmeye hazır olduğunu açıkladı.

Ancak, iki çocuk babası Tangöze'nin eve dönmeye niyeti yok gibi. Ünlü rock'çı, önceki gün yasak aşkı Kıvılcım Ural ile bir kez daha görüntülendi. Aşıklar, Gayrettepe ışıklarda arabalarının içinde mutlu görünüyordu. (Sabah)

Kıvılcım Ural ve Kaan Tangöze aşkı gün yüzüne bomba gibi düşerken Seçkin Piriler çok geçmeden evine yuvasına sahip çıkacağını açıklamıştı. Seçkin Piriler iki çocuğuna sahip çıkmıştı ama bu ilişkinin uzun sürdüğü iddia edilince Seçkin Piriler pes etmişti. Kaan Tangöze sonunda çark etti ve karısına kendini affetirmeye çalışıyor.

 Kıvılcım Ural ve Kaan Tangöze arasındaki aşk kısa sürdü. Kaan Tangöze evli ve iki çocuk babasıydı ama Kıvılcım Ural ile aşk yaşadı. Bu manşetlere yansıdı ve Seçkin Piriler eşinden ayrılma kararı aldı. Seçkin'in boşanma kararı Kaan 'ın aklına başına getirdi.

 Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze ayrılıyor haberleri çıkarken Kaan Tangöze şok bir karar açıkladı. Kaan Tangöze iki çocuğunun annesinden ayrılmak istemedini açıkladı. Bakalım Seçkin Piriler bu kararından vazgeçecek mi?

 Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze'nin ayrılığı konuşulmaya başlandı. Kaan Tangöze sevgilisi ile dudak dudağa fotoğraflardan sonra Seçkin Piriler eşinden boşanma kararı aldı iki çocuğuna rağmen. Eşini milyonlarca kişinin gözü önünde aldatan Kaan Tangöze'nin ise ayrılmak istemediğini konuşuluyor.

 Seçkin Piriler önce babasını kaybetti sonra eşinin en büyük ihaneti ile karşı karşıya kaldı. Babasını bir motorsiklet kazasında kaybeden Seçkin Piriler büyük bir depresyon geçirdikten sonra çok geçmden hayatındaki diğer erkeği de kaybetti. Seçkin Piriler ihanet sonrası ayrılık kararı aldı.

Seçkin Piriler sonunda dayanamadı ve boşanacağını açıkladı. Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında canlı bağlanan Seçkin Piriler'in  en yakın arkadaşı boşanacağını zor günler atlattığını anlatarak son noktayı koydu

 Kaan Tangöze, Seçkin Piriler ve Kıvılcım Ural aşk üçgeninde şok gelişmeler yaşanıyor. Başlarda yuvasına sahip çıkmaya çalışan Seçkin Piriler artık pes etti. Seçkin Piriler çocuklarına rağmen boşanma kararı aldı. Seçkin Piriler 'in bu kararını en yakın arkadaşı Meral Kaplan boşanma kararın onayladı.

Kaan Tangöze'nin Kıvılcım Ural'la yaşadığı aşk ortaya çıkınca zor günler geçiren Seçkin Piriler, konuyla ilgili soruları, "Kaan boşanmak istemiyor, ben karar vereceğim" diye yanıtladı.

Ejder Akarsu’nun işletmeciliğini üstlendiği Enfes Cafe & Kitchen adlı mekan Ataşehir’de hizmete girdi.

Mekan açılışına Meral Kaplan, Seçkin Piriler, Volkan Işık, Mümtaz-Ann Tahincioğlu gibi birçok ünlü isim katıldı.

Açılış kurdelesini Ejder Akarzu, Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ile birlikte kesti.

Eşi Kaan Tangöze’nin Kıvılcım Ural’la yaşadığı aşk ortaya çıkınca zor günler geçiren Seçkin Piriler, konuyla ilgili soruları, “Kaan boşanmak istemiyor, ben karar vereceğim” diye yanıtladı.

Kaan Tangöze ile Seçkin Piriler evliliği bitiyor. 2015 yılın son günlerinde aldatılan Seçkin Piriler gün geçmiyor ki yeni bir haber ile gündeme gelmesin. Seçkin Piriler yaşadıklarından sonra boşanma kararı aldı. Seçkin Piriler iki çocuğuna rağmen bitirme kararı aldı.

 Duman gurubunun solisti Kaan Tangöze geçtiğimiz haftalarda Kıvılcım Ural isimli genç kızla samimi fotoğraflarının yayınlanmasından sonra acı gerçek ortaya çıktı. İki çocuklu Kaan Tangöze eşini herkesin gözü önünde aldattı. Boşanacakları haberlerinin arından çit yeni yıla ayrı ayrı girdi ayrıca iki çocuklarını da paylaştılar.

Ünlü manken, “Yılbaşı gecesi oğlunu barda kucağında uyuttu” haberlerine isyan etti. Arkadaşı Meral Kaplan’ın davetlisi olarak Kıbrıs’taki Nuhun Gemisi otelinde Sibel Can’ı dinlemeye giden Piriler, ”Kıbrıs’a kafa dinlemeye gitmiştim. Gerçeği yansıtmayan bir şeyle anılmak beni çok derinden yaraladı” dedi.

Çocuğunun kucağında sadece 10 dakika kaldığını, sonra odaya uyumaya götürdüğünü söyleyen Piriler, “İki çocuğum var ve ikisi de hayatımın anlamı. Son bir aydır yaşadığım trajediyi zaten herkes görüyor, biliyor. Yaşadıklarım yetmiyormuş gibi bir de bu tarz haberler çok yıpratıcı” diye konuştu.  Hürriyet

Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze çiftinin boşanacakları haberleri gündemde yer alırken ünlü çift yeni yıla da ayrı ayrı yerlerde girdi. İki çocuklarını paylaşan çiftin bu durumu boşanacakları iddialarını da güçlendirdi.

Boşanacakları konuşulan Seçkin Piriler-Kaan Tangöze çifti ilk kez bu yılbaşı yan yana değil. Piriler küçük oğlu ile KKTC’ye giderken Tangöze büyük oğluyla İstanbul’da kaldı

Duman grubunun solisti eşi Kaan Tangöze’nin ihanetiyle sarsılan Seçkin Piriler, küçük oğlu ve annesiyle Atatürk Havalimanı’nda görüntülendi. KKTC’ye gittiğini söyleyen Piriler, evliliğiyle ilgili soruları “Lütfen bu konu hakkında soru sormayın. İnanın kalbim küt küt atıyor. Daha fazla konuşturup beni heyecanlandırmayın. Şimdilik ağzıma kilit vurdum” dedi.

BU yılbaşı sahne tekliflerini geri çeviren Kaan Tangöze’nin ise büyük oğluyla İstanbul’da evde kaldığı öğrenildi. Çiftin yeni yılın ilk günlerinde boşanma işlemlerini başlatacağı öne sürüldü. Bu süreçte işlerine sarılan Seçkin Piriler, Kıvanç Tatlıtuğ’un menajerlik yapan abisi Cem Tatlıtuğ ile 1 yıllık anlaşma imzaladı. Piriler, oyunculuk ve sunuculuk yapmak istiyor.

Grup Duman 'ın solisti Kaan Tangöze geçtiğimiz günlerde Kıvılcım Ural ile olan samimi fotoğrafları şok etmişti. Aldatılan taraf Seçkin Piriler'e gözler çevrilmşti. Boşanacak haberlerine tepki olarak ilk kez herşey yolunda mesajı verdi.

Seçkin Piriler, önceki gün oğlu Hakan’la Zorlu AVM’de keyifli bir gün geçirdi. Yılbaşı alışverişi yapan anne-oğul, daha sonra ‘Star Wars’ etkinliğinin olduğu bölümde oyunlar oynadı.

Evli rock’çı Kaan Tangöze ile yakalanan Kıvılcım Ural’ın Instagram hesabı hack’lendi. Ural yaptığı açıklamada “Instagram hesabım hack’lenmiş olup bazı hoş olmayan diyaloglar yaşanmış. İtibar etmeyiniz” dedi.

Duman gurubunun yakışıklı solisti Kaan Tangöze geçtiğimiz günlerde sevgilisi Kıvılcım Ural ile görüntülenmişti. Çok geçmeden bu aşın belgelendiği fotoğraflar da basına sızdı. İki çocuğunun annesi ünlü manken Seçkin Piriler'e bu durum sorulunca oldukça dikkat çekici bir açıklama geldi.

 Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler arasında Kıvılcım adından bir güzel girdi. Kaan Tangöze geçtiğimiz günlerde yasak aşk yaşadığı haberi ile gündeme bomba gibi düşerken Seçkin Piriler'in bu konuya bakış açıcı çok farklı oldu. Seçkin Piriler kocasının bu aldatma haberlerine hiç değinmedi bile..

 Bir zamanlar podyumlarda bir yıldız gibi parlayan Seçkin Piriler'in beş yıllık evliliği büyük bir sınav geçiyor. Eşi Kaan Tangöze yasak aşkı ile görüntülendi hem de dudak dudağa. Gözler Seçkin Pirilere'e çevrildi ama  Piriler röportajında hiç oralara girmedi ve tasarımlarının olduğu defileye dikkat çekmeye çalıştı.

 Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze evliliğine gölge düştü. Seçkin Piriler güzelliği ile yıllara meydan okusa da Kaan Tangöze geçtiğimiz günlerde Kıvılcım adında bir güzel ile dudak dudağa görüntülendi. Tüm Türkiye buna şahitlik etti ama Seçkin Piriler'in açıklamasında defile ile ilgili konuşması ve oldukça cool tavırları dikkat çekti.

 Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze bundan beş yıl önce evlendi ve iki çocuk sahibi oldular. Kaan Tangöze geçtiğimiz günlerde Kıvılcım isimli güzel ile birlikte dudak dudağa görüntülendi. bu durum Seçkin Piriler'e soruldu ama Seçkin Piriler'in yanıtı oldukça farklıydı.

 Seçkin Piriler ile 5 yıldır evli olan Duman gurubunun solisti Kaan Tangöze geçtiğimiz günlerde Kıvılcım Ural ile dudak dudağa fotoğrafları basına sızdı. Bu olaydan sonra Seçkin Piriler beklenmeyen bir açıklama yaptı. İddiaya Kaan Tangöze ile Kıvılcım Ural'ın aşkı çok eskiye dayanıyormuş.

 Duman grubunun solisti Kaan Tangöze geçtiğimiz günlerde bir güzel ile görüntülendi. İki çocuk babası Kaan Tangöze'nin sevgilisiyle dudak dudağa görüntüleri günlerdir magazin gündeminde yerini aldı. Gözler eşi Seçkin Pirilere çevrildi. Seçkin Piriler sorulara çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 Magazin gündemine bomba gibi düştü Kaan Tangöze Duman grubunun 2009 yılında çekilen “Elleri Ellerime” adlı şarkısının klibinde oynayan Kıvılcım Ural olduğu iddia edilmişti. Dudak dudağa görüntüler bomba gibi manşetlere düşerken Seçkin Piriler ise kocasının yasak aşkının gündeme gelmesini öyle farklı bir şekilde değerlendirdi.

 Dün magazin gündemine bomba gibi düşen Kaan Tangöze'nin yasak aşkı ile görüntülerinin ardından iki çocuk annesi olan Seçkin Piriler'in ne diyeceği merak konusuydu. Seçkin Piriiler'e ulaşıldı. Eski mankenlerden olan güzel yaptığı açıklama ile şok etti. Seçkin Piriler bunun ailevi bir sorun olduğunu söyleyerek defilesine odaklandığını açıkladı.

 Duman gurubunun solisti Kaan Tangöze iki çocuğunun annesini aldattığı haberleri ile dün gündeme bomba gibi düştü. Kaan Tangöze'den bir açıklama gelmezken Seçkin Piriler ilk kez konuştu. Bu durumun aile sorunu olduğunu söylerken defilesine odaklanması gerektiğini söyleyerek herkesi şaşırttı. Kaan Tangöze'nin yasak aşkı da tanıdık çıktı.

 Duman gurubunun solisti Kaan Tangöze dün bomba gibi bir haber ile gündem oluşturdu. Kaan Tangöze 5 yıldız ünlü manken Seçkin Piriler ile evli. Bu evliikten iki çocuğu olan Kaan Tangöze dün eşini başka bir güzel ile aldattı. Gözler Seçkin Piriler'e çevrildi ama Seçkin Piriler'in aklındaki tek şey defileydi. Bu sırada Kaan Tangöze'nin yanındaki esmer güzelin kimliği de belli oldu.

 Manken Seçkin Piriler ile uzun süredir birlikte olan ve bu birlikteliği evliliğe taşıyan Kaan Tangöze karısını başka bir güzel ile aldattı. Kaan Tangöze'nin yasak aşkı ile öpüşmeleri, romantik yemekleri objektiflere yansıdı. Bu durum karşısında iki çocuk annesi Seçkin Piriler boşanacak mı yoksa bu aldatmayı sineye mi çekecek merak ediliyor.

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze’nin İstanbul Beyoğlu Asmalımescit’te şarkıcı Kıvılcım Ural ile el ele yakalanmasına ilişkin ilk kez konuşan eşi Seçkin Piriler, “Kaan turnede olduğu için konuşamadık, bu ailevi bir sorun” dedi.

Kaan Tangöze ile 5 yıldır evli olan Seçkin Piriler, kendi tasarımlarının da sergilendiği defile öncesi yaptığı açıklamada, “Şu an defileme konsantreyim. Tasarımlarım ilk kez insanların beğenisine sunulacak. Bu ailevi bir sorun. Şu anda bununla ilgili konuşmak istemiyorum. Ailevi sorunlara girmiyorum, şu an 2 çocuğum var. Çocuklarımı düşünmek zorundayım. Kaan turnede olduğu için bu konuyu konuşamadık” ifadesini kullandı.

 Seçkin Piriler ile evliliğinden iki çocuk sahibi olan Kaan Tangöz yasak aşkı ile öpüşürken görüntülendi. Duman gurubunun Kaan Tangöz'ün yasak aşkı bugün manşetlere taşındı. Bu durumdan sonra evli olduğu Seçkin Piriler eşinden ayrılacak mı merak konusu oldu.

Kaan Tangöz kimdir? Uzun süredir Seçkin Piriler ile evli olan Kaan Tangöz yasak aşkı ile görüntülendi. Evli ve iki çocuk babası olan rockçının yanındaki bayan ile samimi görüntüsü manşetlere taşındı.

Evli ve iki çocuk babası rock’çı Kaan Tangöze, önceki akşam Asmalımescit’te esmer bir güzelle el ele yakalandı. Romantik bir akşam geçiren ikiliyi sadece HT MAGAZİN görüntüledi

 Duman’lı kaçamak gecesi! Manken Seçkin Piriler’le evli olan Duman Grubu’nun solisti Kaan Tangöze, önceki gün akşam üzeri Asmalımescit’te kaçamak yaparken yakalandı. İki çocuk babası ünlü rock’çı, bir mekânda esmer sevgilisiyle buluştu. Baş başa romantik bir akşam geçiren çifti sadece HT MAGAZİN görüntüledi.

BAŞ BAŞA ROMANTİK BİR AKŞAM

Sohbet edip şakalaşan, birbirlerine yemek yediren ikili, daha sonra Weldzone adlı kafeye geçti. Kuytu bir masaya oturan Tangöze ve sevgilisi, kahvelerini el ele tutuşarak yudumladı. Çıkışta görüntülenmemek için ayrı ayrı yürüyen ikili, ara sokakta el ele tutuştu. Bir süre yürüyen çift, kendilerini taksiyle bekleyen arkadaşlarıyla gözden kayboldu.

Kaan Tangöze, manken Seçkin Piriler’le 5 yıl önce evlendi. Sık sık davetlere katılıp birlikte mutluluk pozları veren ikilinin Hakan ve Volkan adında iki çocukları var.

Kaan Tangöze ile esmer sevgilisinin ilişkilerinin uzun zamandır devam ettiği, ikilinin sık sık gözlerden uzak mekânlarda buluştukları öğrenildi.

Duman grubu solisti evli Kaan Tangöze, bir mekanda el ele esmer bir güzelle yakalanmış yasak aşkı ortaya çıkmıştı. O esmer'in kim olduğu ortaya çıktı. Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, önceki akşam Asmalımescit’te esmer bir güzel ile samimi bir şekilde görüntülendi. Seçkin Piriler’le evli olan Tangöze’nin yanındaki esmer kadının, Kıvılcım Ural olduğu ortaya çıktı.

Duman grubunun 2009 yılında çekilen “Elleri Ellerime” adlı şarkısının klibinde oynayan Ural’ın adı Mabel Matiz’le de aşk dedikodularına da karışmıştı.

Duman'ın 'Elleri Ellerime' klibi 2009'da yayınlanmıştı

İhanetin basına yansımasının ardından gözler ise Tangöze’nin 2010 yılında evlendiği manken Seçkin Piriler’e çevirildi. Ünlü mankenin yakın dostlarına “Boşanmayı düşünmüyorum” dediği iddia edildi. Piriler ve Tangöze’nin Hakan ve Volkan adlı iki oğlu var.

Kaynak: Diyarbakır Söz