Rüzgar Erkoçlar'da tuzlu kahveden nasibini aldı

Geçtiğimiz hafta nişanlanan Rüzgar Erkoçlar'ın nişan fotolarından çok nişanlısının kim olduğu merak edildi. Nişanda içtiği tuzlu kahveyi sosyal medyada paylaşan Rüzgar Erkoçlar'ın mutluluğu da an an takip edildi

Rüzgar Erkoçlar'da tuzlu kahveden nasibini aldı

Geçtiğimiz senelerde ameliyat ile cinsiyetini değiştiren ünlü oyuncu Rüzgar Erkoçlar, uzatmalı aşkı ile geçtiğimiz hafta evlilik yolunda ilk adımı atmış ve nişanlanmıştı. Aradan geçen bir hafta sürecinde tüm merakları gideren Erkoçlar, nişan karelerini sosyal medya adresi olan İnstagram hesabından paylaştı. Tuğba Beyazoğlu ile bir süredir birlikte olan Rüzgar Erkoçlar, bilindiği üzere sosyal medya üzerinden paylaşımları ile genç kızların binlerce beğenisini kazanırken, nişanlısı ile paylaştığı fotoğraflar da çok ilgi gördü. şimdilerde herkes Rüzgar Erkoçlar'ın nişanlısının kim olduğunu ve mesleğinin ne olduğunu merakla aramakta.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

OYuncu Rüzgar Erkoçlar, Tuğba Beyazoğlu ile nişanından yaklaşık bir hafta sonra törenden çekilen bir kareyi kendi Instagram hesabından "İyi şeyler genelde beklenmedik şekilde olur" anlamına gelen İngilizce "Good thinks mostly happen unexpectedly" notuyla paylaştı.

RÜZGAR ERKOÇLAR HAKKINDA

Oyunculuğa on yaşında oynadığı reklam filmleriyle başlayan Erkoçlar, 15 yaşındayken oynadığı Molped reklamıyla ünlenmiştir. Ardından birçok projede yer alan Erkoçlar ilk olarak Berna Laçin'in başrolü oynadığı Seni Yaşatacağım adlı dizide oynamaya başlamış, bu dizinin ardından Kadir İnanır'ın başrolde olduğu Bütün Çocuklarım adlı dizide oynamıştır. Oyuncu, en çok Emret Komutanım adlı dizi ve aynı ada sahip sinema filminde canlandırdığı Foto Fato rolü ile tanınmaktadır.

20 Şubat 2013 tarihinde müzik yapımcısı Erol Köse'nin Erkoçlar hakkında Twitter'da yayınladığı mesajda, oyuncunun cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirerek erkek olduğu iddia edildi. Oyuncu ve kardeşi tarafından yalanlanan iddia daha sonra doğrulandı ve oyuncunun yeni adının Rüzgar olduğu aktarıldı. Erkoçlar, Ayşe Arman'a verdiği, 24 Şubat 2013'te yayımlanan röportajında iki yıldır hormon tedavisi gördüğünü ve üç hafta önce de cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirdiğini açıkladı

Kaynak: Diyarbakır Söz