Şahan Gökbakar yine rahat durmadı, Şahan Gökbakar'dan olay paylaşım

Osman Pazarlama filmi ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan efsane komedyen Şahan Gökbakar, ünlü modacı Valentino'nun gişede rekor kıran 'Recep İvedik 2' filminde giydiği ceketin benzer tasarımını yaptığını söyledi.

Şahan Gökbakar yine rahat durmadı, Şahan Gökbakar'dan olay paylaşım

Osman Pazarlama filmi ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan efsane komedyen Şahan Gökbakar, ünlü modacı Valentino'nun gişede rekor kıran 'Recep İvedik 2' filminde giydiği ceketin benzer tasarımını yaptığını söyledi.

Efsane komedyen Şahan Gökbakar, dün sosyal medya platformu instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafla yine olay yarattı. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, 2009 yılında gişe rekorları kıran 'Recep İvedik 2' filminde giydiği kırmızı ceketinin fotoğrafını paylaştı.

Türk sinemasının efsane komedyeni Şahan Gökbakar, bu karenin yanına da İtalyan modacı Valentino'ya ait bir ceketi koydu.

Ünlü komedyen ejderha baskılı ceketlerin altına da şu şekilde yazdı…

"Recep İvedik yapınca olmuyor da Valentino yapınca mı oluyor?" Şahan Gökbakar'ın bu paylaşımı, her zaman olduğu gibi yine yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Recep İvedik 2

Şahan Gökbakar Kimdir?

TV 8 ekranlarında yayınlanan Dikkat Şahan Çıkabilir adlı skeç şovu ile ünlenen Türk komedyen, tiyatro ve sinema oyuncusu. Dikkat Şahan Çıkabilir’da yarattığı ve daha sonra bağımsız olarak sinemaya aktardığı Recep İvedik karakteri, Gökbakar’ın en sevilen çalışması olmuş ve Türk sinema tarihinin en fazla izlenen yerli yapımı olarak tarihe geçmiştir.

Şahan Gökbakar, 22 Ekim 1980 tarihinde, İzmir’de dünyaya geldi. Togan Gökbakar adında kardeşi vardır. Şahan Gökbakar’ın babası Osman Selçuk Gökbakar, Şahan'ın 8. yaş gününde (22 Ekim 1988) günü bir trafik kazasında hayatını kaybetti. Gençlik yıllarını Ankara’da geçiren Gökbakar, ilkokuldan lise sona kadar Odtü Koleji’nde okuduktan sonra 1998 yılında Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne kayıt oldu.

Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne 4. sıradan giriş yapan Gökbakar, bu başarısını okul hayatında da devam ettirdi ve 2002 yılında bu bölümden başarıyla mezun oldu. Mezuniyetinin ardından İstanbul’a taşınan genç sanatçı, burada çeşitli reklam filmlerinde rol almak için mücadele etti ve de bu dönemde ilk T.V. programına imzasını attı; Zıbın.

Zıbın’ın T.V. 8 kanalında yayınlanmasının ardından TRT 1’de yayınlanan 7. Gün ve TV 8 ekranlarında karşımıza çıkan Zoka adlı şaka programlarında sunuculuk yapan Gökbakar, Zoka’nın sona ermesinin ardından gene T.V. 8’de yayınlanan Dikkat Şahan Çıkabilir adlı programı hayata geçirdi.

Alper Mestçi ile beraber hayata geçirdiği Dikkat Şahan Çıkabilir, Gökbakar’a uzun süredir peşinde koştuğu üne kavuşma imkanı sağladı. Aralarında Küçük Oskar, Recep İvedik ve Dişi Yakarış gibi tiplemelerin de bulunduğu pek çok karakter bazlı komedi skeçi canlandıran Gökbakar, video paylaşım sitelerinde tv haber bültenlerine kadar ülkenin en fazla takip edilen ve konuşulan insanlarından birisi haline gelmeyi başarmıştı. Dikkat Şahan Çıkabilir TV 8 ve ATV ekranlarında izleyicileri ile buluşmasının ardından Gökbakar, NTV ekranlarında yayınlanan Kime Diyorum Ben adlı skeç şovunu sundu.

Gökbakar’ın Dikkat Şahan Çıkabilir programındaki sevilen karakterinden birisi olan Recep İvedik’i sinemaya taşıması, kariyerindeki en büyük dönüm noktası oldu. 22 Şubat 2008 tarihinde vizyona giren Recep İvedik,20 günlük bir süre zarfında 230 sinema salonunda toplam 3.250.000 seyirciye ulaşarak büyük bir rekor kırdı. Filmin ulaştığı büyük başarının ardından devam filmleri olan Recep İvedik II 13 Şubat 2009, Recep İvedik III ise 12 Şubat 2010 tarihinde vizyona girdi. İlk iki filmin senaryosuna Penguen dergisinden tanıdığımız ve Kime Diyorum Ben adlı programda da Gökbakar ile çalışmış olan Serkan Altuniğne’de katkıda bulunurken, üçüncü filmde ise sadece Şahan Gökbakar senarist olarak gözüktü. Üç film de belirli bir kitle tarafından çok beğenilip, Türk sinema tarihinin en çok izlenen yerli yapımları arasına girerken, Gökbakar her üç filmde de aşırı argo kullanımı, kalitesiz ve popülist mizaha aşırı yer vermek gibi suçlamalarla eleştirildi.

Şahan Gökbakar, 2005 – 2009 yılları arasında Doğa Rutkay'la beraber oldu. 2011 yılından beridir de Selin Ortaçlı ile birliktedir.

23 Mayıs 2015 tarihinde oyuncu Selin Ortaçlı ile Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da evlendi. Aralık 2015 ayında Deniz Efe adında bir oğlu dünyaya geldi.

21 Şubat 2014 tarihinde vizyona giren Recep İvedik 4 filminin senaristi ve başrol oyuncusu Şahan Gökbakar ve filmin yönetmeni kardeşi Togan Gökbakar’dır.

Filmleri ve Dizileri

Senaryo

2015 - Osman Pazarlama (Sinema Filmi)

2014 - Recep İvedik 4 (Sinema Filmi)

2013 - Celal ile Ceren (Sinema Filmi)

2010 - Recep İvedik 3 (Sinema Filmi)

2008 - Recep İvedik 2 (Sinema Filmi)

2007 - Recep İvedik (Sinema Filmi)

2005 - Gen (Sinema Filmi)

2005 - Dikkat Şahan Çıkabilir (TV Dizisi)

Yapımcı

2015 - Osman Pazarlama (Sinema Filmi)

2014 - Recep İvedik 4 (Sinema Filmi)

2013 - Celal ile Ceren (Sinema Filmi)

2003 - Buğra (Kısa Film)

Oyuncu

2015 - Osman Pazarlama (Osman Şaşmaz) (Sinema Filmi)

2014- Recep İvedik 4 (Recep İvedik) (Sinema Filmi)

2013 - Celal ile Ceren (Celal) (Sinema Filmi)

2010 - Recep İvedik 3 (Recep İvedik) (Sinema Filmi)

2008 - Recep İvedik 2 (Recep İvedik) (Sinema Filmi)

2008 - Kolay Gelsin (Şahan) (TV Dizisi)

2008 - Horton (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

2007 - Recep İvedik (Recep İvedik) (Sinema Filmi)

2005 - Zoka (Sunucu-Taklitçi) (Tv Programı)

2005 - Gen (Tecrit Hastası) (Sinema Filmi)

2005- Dikkat Şahan Çıkabilir (Recep Ivedik-Sinan Sağıroğlu) (TV Dizisi)

2003 - Buğra (Buğranın Babası) (Kısa Film)

1996 - Beyaz Show (Kendisi) (Tv Programı)

Eser

2005 - Gen (Sinema Filmi)

Recep İvedik 2, Recep İvedik'in devamı niteliğinde olan 2009 yapımı komedi türündeki Türk filmi. Recep İvedik 2'nin yönetmenliğini Togan Gökbakar yapmıştır.

Konusu

Recep'in tek yakını, kıllı, yaşlı ve zamanını PlayStation oynayarak geçiren babaannesidir. Babaannesi Recep'in yaşadığı sarhoş, aylak ve avare hayatı bırakıp iş bulmasını, evlenmesini ve saygınlık kazanmasını ister. Recep babaannesinin istekleri için harıl harıl kendisine iş aramaktadır. Recep İvedik her işe gider, gittiği işlerde de ortalığı birbirine katar. Kuzeni Hakan'ın yakın çevresi çok geniş olduğu için sahip olduğu iş yerinde ona yeni bir iş verir. Torpilli Recep, bir yandan işyerinde çeşitli maceralar yaşarken, bir yandan da işi öğrenecektir.

Oyuncular

Şahan Gökbakar                            

Çağrı Büyüksayar                           

Zeynep Çamcı 

Yıldıray Yıldızoğlu                           

Oya Salman      

Müjde Uzman                

Metoi Louis                     

Meltem İpekçi                

Hiroshi Nakama                             

Gülşen Özbakan            

Gülşah Şahin                   

Füsun Öztoprak                             

Fevzi Gökçe                     

Esin Gündoğdu              

Erkan Baltacı                    

Elif Burcu Barut              

Efe Babacan     

Begüm Öner                   

Ayşe Özkök                     

Aysan Sümercan                           

Ayfer Çalgıcı                    

Asiye Dinçsoy  

Affan Gürel                     

Zeynep Çamcı Kimdir?

Zeynep Çamcı, 11 Aralık 1986 tarihinde Muğla, Bodrum’da doğmuştur. Annesinin Turgutreis’te eczanesi vardır. 2004 yılında İstanbul’a gitti.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden mezun oldu.

Zeynep Çamcı, 2010 yılında “Recep İvedik 3” adlı sinema filminde Şahan Gökbakar ile birlikte oynadı.

2013 yılında “Beni Böyle Sev” adlı dizide Alper Saldıran, Eda Ece, Burcu Biricik, Selen Uçer, Altan Gördüm, Lale Mansur, Güven Kıraç ile oynadı.

2013 yılında “Meryem” adlı filme “Meryem” karakterini canlandırdı. İsmail Hacıoğlu, Zerrin Sümer, Mustafa Uzunyılmaz ile birlikte oynadığı bu film ile 50. Uluslararası Altın Portakal Film Festivalinde En iyi kadın oyuncu ödülünü kazandı.

Ödülleri

2013 - 50. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali- En iyi kadın oyuncu (Meryem)

Filmleri ve Dizileri

2014 - Deliha (Meryem) (Sinema Filmi)

2013 - Meryem (Meryem) (Sinema Filmi)

2013 - Beni Böyle Sev (Ayşem) (TV Dizisi)

2012 - Canımın İçi (TV Dizisi)

2012 - Leyla ile Mecnun (TV Dizisi)

2012 - Adını Feriha Koydum (TV Dizisi)

2010 - Recep İvedik 3 (Zeynep) (Sinema Filmi)

2009 - Güneşin Karanlığı (Kısa Film)

2008 - Recep İvedik 2 (Kasiyer) (Sinema Filmi)

2008 - Gece Gündüz (Aslı) (TV Dizisi)

Alper Saldıran Kimdir?

Alper Saldıran, 16 Eylül 1984 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Annesi, babası İngilizce öğretmenidir. Daha anaokuluna giderken piyeslerde oynamaya başladı. İlkokulda da devam etti. Ortaokul yıllarında müziğe ilgisi başladı; 2. sınıfta aldığı elektrogitarıyla 2 yıl boyunca ilgilendi. Daha sonra da bateri almış. Turizm Lisesinden mezun oldu. Conrad Otel’de staj yaparken bir reklâm yönetmeni ile tanıştı reklam filmlerinde oynamaya başladı.

Liseden sonra Marmara Üniversitesi Turizm Bölümü’nde iki sene okudu. Bu arada üniversite döneminde, Turgut Özakman’ın “Fehim Paşa Konağı” adlı oyununda Yusuf karakterini canlandırdı; bu rolüyle Üniversiteler Arası Tiyatro Yarışmasında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü aldı. 2004 yılında da Marmara Üniversitesinde hala öğrenci iken Berna Laçin, Mustafa Uğurlu, Esra Akkaya’nın oynadığı “Bir Dilim Aşk” dizisinde bölüm oyuncusu olarak yer aldı.

2005 yılında Marmara Üniversitesinden ayrılarak Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Tiyatro bölümünde burslu olarak okumaya başladı. Daha 1. Sınıftayken “Son Dünya” adlı tiyatro oyunda görev aldı. Ertesi yıl “Babil Kulesi” adlı tiyatro oyununda rol aldı. Okul bitmeden 2007 yılında “Kara İnci” dizisinde ve 2008 yılında “Derman” dizisinde oynadı.

2009 - 2010 yılları arasında “Melekler Korusun” adlı dizide Özge Özpirinçci, Selin Şekerci, Rojda Demirer, Hümeyra, Avni Yalçın ile birlikte oynadı.

2011 yılında yönetmenliğini Ömer Vargı'nın yaptığı "Anadolu Kartalları" filminde Üsteğmen Fatih Karakuş rolünü canlandırarak; Engin Altan Düzyatan, Çağatay Ulusoy, Özge Özpirinçci, Hande Subaşı, Alpay Kemal Atalan, İsmail Filiz ile birlikte oynadı.

2013 yılında “Beni Böyle Sev” adlı dizide Zeynep Çamcı, Eda Ece, Burcu Biricik, Selen Uçer, Altan Gördüm, Lale Mansur, Güven Kıraç ile oynadı.

Alper Saldıran, Yeditepe Üniversitesinden okul arkadaşı Pınar Tuncegil ile 2013 yılında evlendi.

2015 yılında “Kalbim Ege'de Kaldı” adlı dizide rol aldı. Kanal D’de oynayan, yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği, yönetmenliği Ömer Uğur ve Eray Koçak’ın yaptığı, senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda Alper Saldıran, Oya Unustası, Eren Hacısalihoğlu, Celile Toyon, Şerif Erol, Aslı Omağ, Şebnem Doğruer, Serhat Özcan, Süha Çağrıcı, Nehir Akkoç, Lemi Filozof, Neşem Akhan , Yeliz Akkaya , Selin İleri, Özge Sarıtaş, Leyla Göksün, Onur Özaydın, Ceylin Yüksek, Yağız Yeşiltepe, Atilla Karagöz, Deniz Yağcı, Yiğit Pembe, Yiğit Gültekin bulunmaktadır.

Rol Aldığı Tiyatro Oyunları

2012- Çehov Makinası : Matei Vișniec - İstanbul Devlet Tiyatrosu

2009 - Hizmetçiler : Jean Genet

2007 - Babil Kulesi (oyun) : Friedrich Dürrenmatt - Okul Oyunu -

2006 - Son Dünya : Yeşim Özsoy Gülan - Ve Diğer Şeyler Topluluğu -

2003 - Fehmi Paşa Konağı : Turgut Özakman - Marmara Üniversitesi Tiyatro Kulübü

Filmleri ve Dizileri

2015 - Kalbim Ege'de Kaldı (Mustafa) (TV Dizisi)

2013 - Beni Böyle Sev (Ömer) (TV Dizisi)

2012 - İnsanlar Alemi (TV Dizisi)

2012 - Sağ Salim (Recai) (Sinema Filmi)

2012 - Böyle Bitmesin (TV Dizisi)

2011 - Mavi Kelebekler (TV Dizisi)

2011 - Anadolu Kartalları (Üsteğmen Fatih Karakuş) (Sinema Filmi)

2011 - Misafir (kısa film)

2010 - 2011 - Yerden Yüksek (Feyyaz) (TV Dizisi)

2009 - 2010 - Melekler Korusun (Barış) (TV Dizisi)

2008 - Derman (Tuna) (TV Dizisi)

2006 - Hüzün Dolayısıyla Kapalıyız (kısa film)

2007 - Kara İnci (Seçkin) (TV Dizisi)

2004 - Bir Dilim Aşk (Bölüm Oyuncusu) (TV Dizisi)

2003 - Ne Kimse Sorar Halim (kısa film)

Oynadığı Reklam Filmleri

2003 - Kent

2004 - Coca-Cola

2005 - Nescafe

2007 - Anadolu Sigorta

2008 - Vodafone

2009 – Bosch

Selin Şekerci Kimdir?

Selin Şekerci, 1 Haziran 1988 tarihinde İzmir, Karşıyaka’da doğmuştur. Babası Arap, annesi Azeri asıllıdır. Annesi ve babası o 5 yaşındayken boşanmıştır. 8 yaşına kadar bale eğitimi aldı. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir'de okudu. Annesinin ısrarı ve yardımları ile tiyatro kursuna gitti. Önce İzmir’de özel bir tiyatroda çocuk oyunlarında oynadı. Ardından İzmir Devlet Tiyatrosu’nda yer aldı. Daha sonra 2006 yılında 18 yaşındayken İstanbul'a geldi ve dizilerde, reklamlarda oynamaya başladı.

Sihirli Anahtar ajansına bağlı olan Selin Şekerci 1,68 boyunda ve 57 kilo ağırlığındadır.

Selin Şekerci, Tariş Zeytinyağı, Turkcell Cellocan, Panda reklam filmlerinde de oynadı.

2006 yılında “Sağır Oda” dizisinde oynayarak dizi hayatına başladı. 2007 yılında “Kavak Yelleri” birkaç bölümünde rol aldı. 2008 yılında da Selin Şekerci, “Melekler Korusun” dizisinde Özge Özpirinçci, Rojda Demirer, Hümeyra, Avni Yalçın ile birlikte rol aldı.

1969 yılında Necati Cumalı’nın yazdığı aynı adlı hikâyesinden uyarlanan, 2011 yılında yönetmenliğini Şerif Gören’in yaptığı “Ay Büyürken Uyuyamam” adlı sinema filminde Ayça Bingöl, Hazal Kaya, Fırat Çelik ile birlikte oynadı.

2012 yılında Mert Öner ile birlikte TRT Okul için “Ben Yaparım” adlı bir program yaptılar.

2012 yılında “Benim İçin Üzülme” adlı dizi filmde rol aldı.

2014 yılında ise “Kaçak Gelinler” dizisinde başrollerini Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Selin Şekerci, Furkan Andıç, Fırat Albayram’ın oynadığı dizide rol aldı. Dizinin diğer oyuncuları Şenay Gürler, Ege Aydan, Fırat Altunmeşe, Cihan Yenici, Romina Özipekçi ve Tuğçe Kıltaç'tır.

2013 yılını 2014 yılına bağlayan yılbaşı gecesinde "O Ses Türkiye" Yılbaşı Özel programında 'Feeling Good' isimli şarkıyı seslendirdi ve Ebru Gündeş'in ekibine dahil oldu.

Selin Şekerci, 2015 yılında “Acı Aşk” dizisinde Sezgi Sena Akay, Seçkin Özdemir, Alperen Duymaz, Hüseyin Avni Danyal, Erkan Can ile birlikte rol aldı.

Filmleri ve Dizileri

Oyuncu

2015 - Acı Aşk (Sude) (TV Dizisi)

2014 - Kaçak Gelinler (Şebnem) (TV Dizisi)

2012 - 2013 - Benim İçin Üzülme (Irmak) (TV Dizisi)

2011 - İzmir Çetesi (Mira) (TV Dizisi)

2011 - 2012 - Leyla ile Mecnun (Şekerpare) (TV Dizisi)

2011 - Ay Büyürken Uyuyamam (Leyla) (Sinema Filmi)

2011 - Canım Abi (Selin’in ablası) (Sinema Filmi)

2008 - 2009 - Melekler Korusun(Özgür) (TV Dizisi)

2007 - 2010 - Kavak Yelleri (Feyza) (TV Dizisi)

2006 - Sağır Oda (TV Dizisi)

Ebru Gündeş Kimdir?

Ebru Gündeş, fantezi müzik sanatçısı.

24 Temmuz 1975 tarihinde, İstanbul'da dünyaya geldi. Annesi Müjgan Kumartaşlıoğlu’dur. 5 yaşındayken evi terk eden, hiç görüşmediği babasının adı Remzi Gündeş’dir. İlkokulu Ankara'da Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulunda okudu. Daha sonra ailesiyle birlikte İstanbul'a gelen Ebru Gündeş, maddi imkansızlıkları yüzünden öğrenimini yarım bırakmak zorunda kaldı. Bir süre konfeksyon işçisi olarak çalıştıktan sonra o sıralar kurulma aşamasında olan Raks Neşe Müzik'in ortağı Neşe Demirkat tarafından keşfedildi. İlk albümünü hazırlamaya başlamadan önce, sahne tecrübesi kazanabilmek için bir süre Emel Sayın'a vokalistlik yaptı. Kısa zaman içinde bu renkli dünyaya alışmayı başardı ve ilk albümünün hazırlıklarına başladı.

1993 yılında, Selçuk Tekay'ın prodüktörlüğünü ve Özkan Turgay'ın aranjörlüğünü yaptığı ilk albümü "Tanrı Misafiri"ni çıkardı. Bu albüm ile yakaladığı başarı tanınmasının yanı sıra, pek çok ödülün de sahibi olmasını sağladı. 1994, 1995 ve 1996 yıllarında düzenlenen Kral Tv Video Müzik Ödülleri'nde "En İyi Kadın TSM Sanatçısı" ödülünü kazandı.

İlk albümünün başarısı üzerine hemen ikinci albüm hazırlıklarına başladı ve 1994 yılında "Tatlı Bela" albümü yayınlandı.

1995 yılında çıkardığı "Ben Daha Büyümedim" adlı albümü ile de iyi bir satış grafiği yakaladı. Bir sonraki albümü "Kurtlar Sofrası"nın ardından kendisine gelen televizyon dizileri için oyunculuk tekliflerini değerlendirdi. 1998 yılında yine Selçuk Tekay prodüktörlüğünde çıkardığı albümü "Sen Allahın Bir Lütfusun" ile de önemli satış rakamlarına ulaştı.

1999 yılında çıkardığı "Dön Ne Olur" adlı albümünün tanıtımı sırasında, basın mensupları karşısında 1 Aralık 1999 günü beyin kanaması geçirdi. Bu olay üzerine uzunca bir süre hayranlarından uzak kalan Gündeş'in bu albümü de 1 milyondan fazla satıldı.

Ebru Gündeş, uzun bir süre dinlenme döneminin ardından, 11 Mart 2000 gecesi Bostancı Gösteri Merkezi´nde ilk konserini verdi. Bu konserin tüm gelirini Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Vakfı Hastanesi Reanimasyon Kliniği´ne bağışladı.

Popstar Alaturka adlı yarışmada da jüri üyeliği yapmıştır.

2001 yılında çıkardığı yedinci; 'Ahdım Olsun' isimli albümünde Türkiye'nin en iyi söz yazarları, bestecileri ve aranjörleriyle çalışan Ebru Gündeş albüm kalitesi ve tirajıyla müzik piyasasının gündemine oturmayı yine başarmıştı.

2003 - 2003 yılında ise 'Şahane' albümü sevenleriyle buluştu. Sekizinci albümüyle bugüne kadar elde ettiği başarıyı ve satış grafiğini yakalayan Gündeş; bunun haklı gururunu taşıdı.

2004 - 2004 yılında dokuzuncu albümü 'Bize de Bu Yakışır' ile sevenleriyle buluşur.

2006 - 2006 yılının aralık ayında çıkan onuncu albümü 'Kaçak' ile müzik marketlerdeki yerini aldı, kariyerinin en güzel ve verimli günlerini yaşadığını söyleyerek son hız çalışmalarına devam etti.

2008 - 2 yıllık bir aradan sonra d.günü olan 12 Ekim de "EVET" ismini verdiği albümünü sevenleriyle buluşturan sanatçı Kızıl Mavi, Ölümsüz Aşklar, Harika gibi birçok şarkısı yine dillerden düşmezken yeni albümünün çalışmalarına başladı.

2011 - Müzik Yönetmenliğini Taşkın Sabah'ın yaptığı ; Ayla Çelik , Ersay Üner , Gökhan Tepe , Serdar Ortaç , Sinan Akçıl , Şebnem Sungur , Zeynep Talu ve Sezen Aksu'nun değerli eserlerinden oluşan " BEYAZ " adlı albümü müzik marketlerdeki yerini aldı .

2013 yılından itibaren O Ses Türkiye adlı yarışmada jüri üyeliği yaptı. Acun Ilıcalı’nın yaptığı TV8'de 29 Eylül 2014 tarihinde başlayan 4. Sezon “O Ses Türkiye” adlı yarışma programında; yeni jüri üyeleri ise Mazhar Alanson, Özkan Uğur, Athena Gökhan Özoğuz, Hadise Açıkgöz ve Ebru Gündeş oldu. Mazhar Alanson ve Özkan Uğur aynı koltukta yer alacak ve tek oy hakkına sahip olacak.

O Ses Türkiye’nin 2015 - 2016 sezonu 5. sezonunda Ebru Gündeş, jüri üyesi olarak Gökhan Özoğuz, Hadise Açıkgöz, Murat Boz ve Gökhan Özoğuz'un ikiz kardeşi Hakan Özoğuz ile birlikte görev yapacak.

Evlilikleri

1.evliliği : 1990 yılında Hamdi Vardar ile evlendi.1993 yılında boşandı.

2.evliliği : 2002 yılında Ömer Durak ile evlendi. 2003 yılında boşandı.

3.evliliği : 10 Şubat 2010 tarihinde Azeri iş adamı Reza Zarrab'la evlendi. 15 Ekim 2011 de kızı Alara doğdu.

Albümleri

1993 - Tanrı Misafiri

1994 - Tatlı Bela

1995 - Ben daha Büyümedim

1997 - Kurtlar Sofrası

1998 - Sen Allah'ın Bir Lutfusun

1999 - Dön Ne Olur

2000 - Dön Ne Olur Remixes

2001 - Ahdım Olsun

2002 - Ahdım Olsun Remixes

2003 - Şahane

2004 - Bize de Bu Yakışır

2006 - Kaçak

2008 - Evet

2011 - Beyaz

2012 - 13,5

Filmleri

1993 - Tanrı Misafiri

1995 - Fırtınalar

1997 - Deli Divane

1999 - Sen Allahın Bir Lütfusun

1999 - Affet Beni

2006 - İmkansız Aşk       

Yasal Uyarı: Haberin kopyalanması yasaktır. Haber, sadece diyarbakirsoz.com’a link verilerek kullanılabilir. Bunun dışında kopyalayanlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz