Görüş Bildir

Seda Akgül'ün son paylaşımı çok konuşuluyor Peki ne oldu!

Seda Akgül sosyal medya hesabı üzerinden bu kere cesur paylaşımlardan başka ayağının şişmiş ve mor resmini takipçilerine sunarak, herkesi üzdü. Şu sıralar herkes Seda Akgül'e ne oldu diye soruyor?

Seda Akgül'ün son paylaşımı çok konuşuluyor Peki ne oldu!

Ekranların sevilen ismi Seda Akgül, çalkantılı hayatı evliliği ve boşanması akabinde ve sonrasında da Kısmetse Olur programının sunuculuğundak başarısı ile birlikte adından çok bahsettirdi. Ekranların en çok konuşulan ismi haline gelen Seda Akgül'e nazar değdiği belirlendi. Sosyal medya hesabından paylaşımı ile ayağının yaralandığını açıklayan Seda Akgül, takipçilerini üzdü. Ayağının şişmiş halini paylaşan sunucu, takipçilerine 'kırık mı yoksa çıkık mı?' diye sordu.

Son zamanlarda sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettiren sunucu Seda Akgül'e nazar değdi. Akgül bir talihsizlik yaşadı ve ayağı fena bir halde şişti. Bu görüntüyü sosyal medya hesabından da paylaşan Akgül, ayak bileğinin görüntüsünün altına; "Sizce bu kırık mı, çıkık mı, çatlak mı? Doktara gidiyorum. Bahislere açığım" notunu düştü.

SEDA AKGÜL HAKKINDA

17 Haziran 1971 Ankara doğumlu olan Seda Akgül, Türk sunucu ve akademisyendir. TED Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı'nda mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yapan Seda Akgül, İsveç Üniversitesi'nin bursu ile Brüksel'de Avrupa Birliği Gazeteciliği okumuş, Amerikan sivil toplum örgütlerinin seçimi ile 2004 yılında Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington’da staj görmüştür.

TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başlayan Seda Akgül, kuruluşundan itibaren TV 8’de görev almıştır. Avrupa Birliği'ne Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programlarını hazırlayıp sunmanın yanında uzun yıllar yaptığı ana haber bülteni spikerliği ile de tanınmaktadır. Işık Üniversitesi’nde 2004-2007 arasında İngilizce verdiği medya dersleri ile de akademisyenlik görevini devam ettirmiştir. TV 8 ekranlarında, hafta sonu sabah kuşağında Erken Baskı isimli programı hazırlayıp sunarak, eleştirmenlerin ve izleyicilerin beğenisini toplayan Seda Akgül 17 Eylül 2012 tarihinde yeni yayın döneminde Star TV'ye geçerek sabah haber kuşağı programı sunmaya başlamıştır. Ağustos 2014'te kanaldan ayrılmış ve bir reality show sunmak için Kanal D'ye geçmiştir. 2016 yılında Avram Habib ile evlendi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir