Görüş Bildir

Seda Sayan bir evliliği daha bitirdi! Sırada kim var?

Seda Sayan, 6 yıldır birlikte olduğu Erkan Çelik’le ilişkisini noktaladığı yönündeki haberleri, basın merkezlerine gönderdiği yazılı açıklamayla doğruladı.

Seda Sayan bir evliliği daha bitirdi! Sırada kim var?

Ani bir kararla sevgilisi Erkan Çelik'le ilişkisini noktalayan ve yaklaşık 1 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabını kapatan Seda Sayan, yaptığı yazılı açıklamayla da ilişkilerini noktalandırdıklarını duyurdu.

Seda Sayan, yoğun iş hayatı ve geçen zamanın ilişkiyi tükettiğini, bu nedenle ayrılık kararı aldıklarını belirtti.

"YAPIMCILARIMIZI DEĞİŞTİRME GEREĞİ DUYMADIK"

Seda Sayan açıklamasında şöyle dedi: “Söz yazarı Erkan Çelik ile sevgi, saygı ve sadakat çerçevesinde devam eden beraberliğimizde aşkı, dostluğu ve iş arkadaşlığını hepinizin gözleri önünde yaşadık. Hayatın yüklerini beraber omuzlayıp büyük emeklerle var ettiğimiz bu ilişkide, gerek yoğun iş hayatlarımızın gerekse 6 yıllık beraberliğin getirmiş olduğu yorgunlukla maalesef ilişkimizi tüketme noktasına geldik. Bu sebeple ayrılığın bizler açısından yapılacak en doğru tercih olduğuna karar verdik. Bu ayrılık elbette ki sadece aramızdaki aşk ilişkisi ile sınırlı kalacaktır. İş arkadaşlığımız ve dostluğumuz bakidir. Öyle ki Erkan Bey ile yapımcılarımızı değiştirme gereği bile hissetmedik. Tüm bu süreçte birbirimize verdiğimiz kıymet hiç eksilmemiş hatta artmıştır. Bundan sonrası için birbirimizin mutluluğundan başka bir temennimiz olamaz.”

Kaynak: Posta

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi