Görüş Bildir

Evlendirme dairesi Seda Sayan 8'inci kocasına duygusal mesaj gönderdi

Evleneceksen Gel adlı evlendirme programının Uğur Arslan ile birlikte sunuculuğunu yapan ve son olarak Nihat Doğan ile boşanan Seda Sayan 8’inci eşi olma yolunda ilerleyen imam nikahlı sevgilisi Erkan Çelik’e sosyal medyadan duygusal bir mesaj yayınladı.

Evlendirme dairesi Seda Sayan 8'inci kocasına duygusal mesaj gönderdi

Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde imam nikahı kıydığı iddia edilen sevgilisi Erkan Çelik’in doğum günü için sosyal medya sitesinde romantik bir mesaj ile kutladı. Sayan, sevgilisiyle birlikte çektirdiği fotoğrafı sosyal medya üzerinden paylaşarak “Doğum günün kutlu olsun ömrüme hoş geldin" notunu yazdı.”

Sayan'ın paylaşımına yorum yağdı. Bir takipçinin şu yorumu ise dikkat çekti: "Ne kadar iğrençsin. Hamile eşinden ayırdığın adamla utanmadan poz veriyorsun. Sonra da insanlara ahlak dersi veriyorsun!"

2011 yılında sosyal medya üzerinden Seda Sayan'la tanışan Erkan Çelik, aynı yıl İstanbul'a yerlemişti. İlk işi tezgahtarlık olan Çelik, daha sonra söz yazarlığı yapmaya başladı.

Erkan Çelik, Sayan ile tanıştığı dönemde evliydi. Sayan'ın, Çelik'in o dönem evli olduğu Emine Çelik'e boşanmaya ikna olması ve hakkında basına olumsuz demeç vermemesi karşılığında Gaziantep'in çok iyi bir yerinde 450 bin TL'lik ev aldığı iddia edilmişti.

2012'nin ocak ayında 7 aylık hamileyken eşinin kendisini Seda Sayan için terk ettiğini basına açıklayan Emine Çelik, evi aldıktan sonra ise tek celsede boşandı ve sessizliğe büründü.

Seda Sayan ve Erkan Çelik'in ilişkileri gündeme ilk düştüğünde Çelik'in o tarihteki eşi Emine Çelik, "Kocamı gönder, Seda Abla" diye yalvarmıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi