Seksi Berrak Tüzünataç, Manitasıyla Mekanda alkol komasına girdi, Komadaki Berrak erkekler tuvaletine girdi, kimdir?

Kanal'D nin yeni dizisi Hayat Şarkısı'ndan Birkan Sokullu ile TRT1'in en çok izlenen dizisi Filinta'dan Berrak Tüzünataç önceki akşam yakın arkadaşlarıyla birlikte Arnavutköy Hakan Balıkçısı'ndaydı. Oldukça fazla alkol alan ikili ayakta durmakta zorlandı. Hatta alkolü o kadar çok kaçıran Berrak Tüzünataç, kadınlar tuveleti dolu olduğu için, erkekler tuvaletine girdi.

Seksi Berrak Tüzünataç, Manitasıyla Mekanda alkol komasına girdi, Komadaki Berrak erkekler tuvaletine girdi, kimdir?

Vatan'dan Emrah Akçaay'ın haberine göre geceye alkolü fazla kaçıran Tüzünataç damga vurdu.

Kadınlar tuvaleti dolu olduğu için erkekler tuvaletini kullanan Tüzünataç, müşterileri şaşırttı.

Mekan çıkışında ayakta duramayan oyuncu düşme tehlikesi de atlattı. O esnada önden yürüyen sevgilisi Birkan Sokullu ise sadece dönüp baktı.

Paparazzilerden kaçan ünlüleri sosyal medya sevdası ele veriyor. Çiçeği burnunda âşıklar Berrak Tüzünataç ile Birkan Sokullu, Karaköy’de bir parti çıkışında yakalandı. Özge Özpirinçci ve sevgilisi Burak Yamantürk’ün de içinde olduğu grup, sabaha karşı 03.00’te dışarıda gazetecilerin beklediğini öğrenince küplere bindi.

ÖZÜR DİLEDİLER

Mekanın işletmecilerine “Gazetecilere neden haber verdiniz” diye çıkışan ekip, “Instagram’dan paylaştığınız fotoğrafları görüp gelmişler” cevabını alınca özür diledi. Çıkışta Birkan Sokullu sorulara cevap vermezken, Berrak Tüzünataç gazetecilere “Beklediğiniz için teşekkür ederiz” diyerek jest yaptı. Son olarak adı ‘Filinta’ dizisindeki rol arkadaşı Onur Tuna’yla anılan Berrak Tüzünataç, yeni sevgilisi Birkan Sokullu’yla ilk kez görüntülendi. Burcu Biricik’le başrolü oynadığı ‘Hayat Şarkısı’yla ekrana dönmeye hazırlanan Sokullu, önceki akşam Tüzünataç’ın Arnavutköy’deki evinin çıkışında objektiflere takıldı.

Uzun süre evde zaman geçiren ikili, çıkışta gazetecileri karşısında görünce şoke oldu. Flaşların patlamasıyla birlikte ne yapacaklarını bilemeyen çiftten Tüzünataç, “Hayda, ne oluyor?” sözleriyle şaşkınlığını dile getirdi. Panik olan sevgililer, koşar adımlarla Arnavutköy sokaklarında gözden kayboldu.

Son dönemde adını sıkça duymaya alıştığımız Berrak Tüzünataç ile Filinta dizisinin yakışıklı oyuncusu Onur Tuna İle aşk yaşamıştı.yakında ekranlara gelecek olan Hayat şarkısında rol alacak Birkan Sokullu ile o mekandan çıkarken görüntülendi.Panik olan sevgililer, koşar adımlarla Arnavutköy sokaklarında gözden kayboldu.

 Son olarak adı ‘Filinta’ dizisindeki rol arkadaşı Onur Tuna’yla anılan Berrak Tüzünataç, yeni sevgilisi Birkan Sokullu’yla ilk kez görüntülendi. Burcu Biricik’le başrolü oynadığı ‘Hayat Şarkısı’yla ekrana dönmeye hazırlanan Sokullu, önceki akşam Tüzünataç’ın Arnavutköy’deki evinin çıkışında objektiflere takıldı.

Uzun süre evde zaman geçiren ikili, çıkışta gazetecileri karşısında görünce şoke oldu. Flaşların patlamasıyla birlikte ne yapacaklarını bilemeyen çiftten Tüzünataç, “Hayda, ne oluyor?” sözleriyle şaşkınlığını dile getirdi. Panik olan sevgililer, koşar adımlarla Arnavutköy sokaklarında gözden kayboldu.

Geçtiğimiz günlerde aile büyüğü dedesini kaybeden Filinta dizisinde rol alan güzel oyuncu Berrak Tüzünataç gönlünü bu kez Birkan Sokulluya nı kaptırdı.Ünlü çift Çevredeki meraklı bakışlara aldırış etmeden saatlerce sarmaş dolaş eğlenen Sokullu ve Tüzünataç’ın birbirlerini öpücük yağmuruna tuttukları öğrenildi.

TRT1’de yayınlanan ‘Filinta’ dizisinde birlikte rol aldığı Onur Tuna’yla adı aşk dedikodularına karışan Berrak Tüzünataç’ın, oyuncu Birkan Sokullu’yla birlikte olduğu iddia edildi.

Aslı Enver’den beş ay önce boşanan Sokullu’nun adı ise bir süre önce Ahu Yağtu’yla anılmıştı.

İkili, söylentilere göre geçtiğimiz akşam emirgan’da bulunan Gizli Kalsın adlı mekanda arkadaşlarıyla bir araya geldi. Çevredeki meraklı bakışlara aldırış etmeden saatlerce sarmaş dolaş eğlenen Sokullu ve Tüzünataç’ın birbirlerini öpücük yağmuruna tuttukları öğrenildi.

 Trt ekranlarında yayınlanan Filinta dizisinde rol kesen güzel oyuncu Berrak Tüzünataç 87 yaşındaki dedesini kara toprağa verdi.Ekranların sevilen yüzlerinden biri olan Berrak Tüzünataç gündeme acı haberleri ile geldi. Bеrrak Tüzünаtaç'ın 87 yaşındаki dedеsi Yılmaz Tüzünataç Rüstempaşa Mahallesi'nde bulunan evlerinde sabаha karşı hayatını kaybetti. Yılmaz Tüzünаtaç'ın cenazesi 4 Ocak 2016 Pazartеsi yani bugün günü Yalova'da toprağa verilecek. Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç'ın dedеsi vеfat etti. 87 yаşındaki Yılmaz Tüzünataç, Rüstempaşa Mahallesi'nde bulunan evinde hayata gözlerini yumdu.

Berrak Tüzünataç'ın acı günü. Berrak Tüzünataç'ın dedesi Yılmaz Tüzünataç vefat etti. Dizi ve sinema oyuncusu Berrak Tüzünataç’ın dedesi Yılmaz Tüzünataç (87) yaşamını yitirdi. Yılmaz Tüzünataç, dün gece Rüstempaşa Mahallesi’nde bulunan evinde yaşamını yitirdi. Tüzünataç’ın cenazesi yarın Yalova Merkez Camisi’nden kaldırılacak.Eski Yalova Belediye Başkalarından merhum Sefa Tüzünataç’ın oğlu olan Yılmaz Tüzünataç’ın ölümü ailesini üzüntüye boğdu.Ünlü dizi ve sinema oyuncusu Berrak Tüzünataç’ın dedesi Yılmaz Tüzünataç, Yalova ‘da toprağa verildi.Rüstempaşa Mahallesi’nde bulunan evinde vefat eden 87 yaşındaki Safalı Yılmaz Tüzünataç, Yalova Merkez Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Tüzünataç’ın torunu oyuncu Berrak Tüzünataç ve oğlu Sefa Tüzünataç taziyeleri kabul etti. Cenazeye Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, CHP İl Başkanı Özcan Özel’in yanı sıra Berrak Tüzünataç’ın rol aldığı “Filinta” dizisinin ekibi de katıldı.

Berrak Tüzünataç'ın yeni sevgilisiyle çorba sefası çığlıkla bitti. Berrak Tüzünataç yeni sevgilisiyle görüntülenince magazincilere fırça attı. Kapının önüne çıkarak gazeteci olup olmadığını kendisi kontrol eden Yamantürk, “Kimse yok” deyince dışarı çıkanTüzünataç ve erkek arkadaşı flaşlar patlayınca çığlıklar içinde mekanın içine kaçtı.

Berrak Tüzünataç, cumartesi gecesi İstanbul turundaydı. Özge Özpirinçci- Burak Yamantürk çifti ve ismi öğrenilemeyen yeni sevgilisiyle Emirgan'daki Gizli Kalsın isimli mekana giden Tüzünataç, mekandan çıkıp Bodrum Mantı'ya çorba içmeye geçti.

FIRÇA ATTI

Sabah 06:30'da mekandan sevgilisiyle çıkan Tüzünataç, gazetecileri görünce çığlığı basıp içeriye kaçtı. Oyuncunun arkadaşı Burak Yamantürk ise mekan çalışanlarını fırçaladı: "Dışarıda gazeteci olduğunu nasıl bize söylemezsiniz?"

TUNA DA GÜVEN'LE

Berrak Tüzünataç'la beraber olduğu iddia edilen Onur Tuna ise ters köşe yaptı. O artık Keremcem'in eski eşi Seda Güven'le birlikte...Nejat İşler'in uzatmalı aşkı olarak karşımıza çıkan Berrak Tüzünataç'ın Filinta dizisindeki rol arkadaşı Onur Tuna ile birlikte görüntülense de, ikili aşklarını devamlı olarak inkar halinde idi. Geçtiğimiz gecenin ilerleyen saatlerinde yanında bir erkekle görüntülenen Berrak Tüzünataç, ismini vermediği ve objektiflere yansımayan sevgilisi ile çorbacıda görüntülendi. Oyuncu Berrak Tüzünataç, önceki gece oldukça hareketli dakikalar yaşadı. Arnavutköy'deki Bodrum Mantı'da gizemli erkek arkadaşıyla yemek yiyen güzel oyuncuya daha sonra Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk çifti de katıldı. Sabah 06:30'da mekandan ayrılmak isteyen Berrak Tüzünataç ve erkek arkadaşı, Burak Yamantürk'ün uyarısıyla bir süre içeride bekledi. Kapının önüne çıkarak gazeteci olup olmadığını kendisi kontrol eden Yamantürk, “Kimse yok” deyince dışarı çıkanTüzünataç ve erkek arkadaşı flaşlar patlayınca çığlıklar içinde mekanın içine kaçtı. Bir süre bekledikten sonra ayrı ayrı dışarı çıkan Tüzünataç ve gizemli erkek arkadaşı, gazetecilere yakalanınca suratlarını astı. Güzel oyuncu, taksiye binerken erkek arkadaşının adını soran basın mensuplarına “Sizinle ne konuşacağım” diyerek tepki gösterdi. Erkek arkadaşı ise yüzünü gizlemeye çalışarak taksiyle mekandan ayrıldı.

Berrak Tüzünataç’ın sabaha karşı mantı keyfi yaptığı gizemli erkek arkadaşı soruları yanıtsız bırakarak taksiye bindi. Karşısında gazetecileri görünce suratı asılan güzel oyuncu, basın mensuplarını tersledi. Türk sinema ve dizi oyuncusu. Liseyi Koç Özel Lisesi'nde okumuş, daha sonraİstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. Daha sonra Number 1 TV'de haber sunarak ekranlara, Yılmaz Erdoğan'ın Organize İşler filmindeki ufak rolüyle de sinemaya adım atan Tüzünataç, Kanal D'de yayınlanan Ödünç Hayat 'ta rol aldı.Elveda Rumeli adlı televizyon dizisinde Vahide karakterini canlandırmakta olan oyuncu dizinin 73. bölümünde, canlandırmış olduğu Vahide karakterinin öldürülmesiyle diziye veda etmiştir. Show TV'de yayınlanan Bu Kalp Seni Unutur Mu adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı.

BERRAK TÜZÜNATAÇ KİMDİR?

2 Kasım 1984 tarihinde Yalova’da ailenin ilk çocuğu olarak doğmuştur. İlk okulu ve orta okulu Özel Yalova Öncü Kolejinde okumuştur. 1995 senesinde Koç Lisesi'ni kazanıp ailesiyle birlikte İstanbul'a taşındı. Liseyi Koç Özel Lisesi’nde okumuş, daha sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olmuştur. Babası Yalova'da müteahitlik yapan Sefa Tüzünataç’dır. Naz adında bir kız kardeşi var. Berrak Tüzünataç, küçüklüğünde; kışları Yalova'da, yazları Yalova sayfiyesinin en eski sitelerinden Tuncelp'de yaşadılar. Berrak Tüzünataç, 15 yaşına geldiğinde yani 1999 yılında,depreminin yaşandığı yıl, anne ve babası ayrılıyor. Yalova'da müteahhitlik yapan babasının yaptığı evlerden bazıları yıkılınca, baba 10 gün kadar hapis yatıyor. Berrak annesiyle birlikte İstanbul Caddebostan'a taşınıyor. Babası da İstanbul Etiler'de yaşamaya başlıyor2004 sonunda Yılmaz Erdoğan'ın da ders verdiği BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) atelyesine katıldı.

18 yaşındayken basında ilk olarak, futbolcu İlhan Mansız 'ın sevgilisi olarak tanınan Berrak hemen ardından Bodrum’daki Fuga Otellerinin ortağı Volkan Büyükhanlı ile yaşadığı olaylı ilişkiyle adını duyurmuştur. Fotoğrafçı Zeynel Abidin Ağgül'ün bir fotoğraf çekimi sırasında, çekimi kenardan izleyen Berrak'ında resimlerini çekince şöhret basamaklarını tırmanmaya başlıyor. “Elele” dergisi dahil olmak üzere dört ayrı dergide kapak olmuştur.Ardından Number 1 TV’de haber sunarak ekranlarla tanıştı. Sinem Kobal'la “Yetenek Avcısı” isimli programı sundu. 2005 senesinde Yılmaz Erdoğan’ın “Organize İşler” filmindeki ufak rolüyle de sinemaya adım attı. Ardından “Beyza'nın Kadınları”nda boy gösteriyor. 2005 yılında adı Okan Bayülgen'le anılıyor. Daha sonra Kanal D’de yayınlanan “Ödünç Hayat “ dizide rol aldı. “Elveda Rumeli” adlı televizyon dizisinde Vahide karakterini canlandırdı. 2007 yılında oyuncu Nejat İşler ile birliktelik yaşadı. Show TV’de yayınlanan “Bu Kalp Seni Unutur Mu” adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı. 2009 yılında Zeki Demirkubuz'un yönettiği Kıskanmak'ta başrol oynaması hayatının dönüm noktalarından biri olur. “Ezel” dizisine Bade karekterini canlandırdı.Berrak Tüzünataç “Son” dizisi ile iş hayatına devam etti. 2010 yılında “Bir Avuç Deniz” sinema filminde (Deniz Demirci) karakterini canlandırırken Engin Altan Düzyatan, Berrak Tüzünataç, Can Gürzap, Ayda Aksel, Zeynep Özder, Tuğrul Tülek, Ahu Yağtu ile beraber oy

Birkan Sokullu kimdir?

Birkan Sokullu, 6 Ekim 1985 tarihinde İstanbul’da doğmuştur.

2003 yılında, ‘Best Model Of Turkey’ yarışmasında üçüncü oldu. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümü'nü bitirdi. 10 yıllık profesyonel basketbol oynadı. Maltepe Üniversitesinde okurken manken ve modellik yaptı.

Oyuncu Dolunay Soysert'ten oyunculuk dersler aldı. "Küçük Kadınlar" dizisinde Ayaz karakteri ile dikkat çekti. 2010 yılında Tims production ile anlaştı. "Küçük Sırlar" dizisinde "Demir" rolü büyük beğeni kazandı ve bu dizi kariyeri için dönüm noktası oldu.

2012 yılında “Uçurum” dizisinde hırslı bir 013 sezonunda ise Fatih dizisinde Şehzade Mustafa'yı canlandırdı, ancak dizi uzun ömürlü olamadı.

Birkan Sokullu, 13 Temmuz 2012 tarihinde oyuncu Aslı Enver ile evlendi. 26 Ağustos 2015 tarihinde boşandıklarını duyurdular.

2016 yılında Kanal D’de yayınlanan ve senaryosunu Mahinur Ergun’un yazdığı, yönetmenliğini Cem Karcı’nın yaptığı ve başrollerinde Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Burcu Biricik, Ecem Özkaya, Seray Gözler Yeniay, Ahmet Mümtaz Taylan’ın oynadığı “Hayat Şarkısı” adlı dizinin müziklerini Mithat Can Özer, Çağlar Haznedaroğlu ve Uğur Akyürek yaptı.

Filmleri ve Dizileri :

2016 - Hayat Şarkısı (Kerim) (TV Dizisi)

2013 - Fatih (Şehzade Mustafa) (TV Dizisi)

2012 - Ucurum (Ulaş) (TV Dizisi)

2010 - Küçük Sırlar (Demir) (TV Dizisi)

2008 - Melekler Korusun (Levent) (TV Dizisi)

2008 - Küçük Kadınlar (Ayaz) (TV Dizisi)

2008 - Elif (Mustafa) (TV Dizisi)

Kaynak: internet ajans

Kaynak: Diyarbakır Söz