Seksi yıldız Taylor Swift Ödüle doymuyor! Hepsini aldı

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen MTV müzik ödüllerinde ortalığı kasıp kavuran pop prensesi Taylor Swift, ödüllere doymuyor. İşte Taylor Swift’in aldığı ödüllerin bazıları…

Seksi yıldız Taylor Swift Ödüle doymuyor! Hepsini aldı

Geçen pazar gerçekleşen 2015 MTV Video Müzik Ödülleri yine son dönemin pop kültür fenomeni Taylor Swift’in gecesi oldu. ‘Bad Blood’ video klibi yılın en iyi videosu ödülü ile birlikte en iyi kadın video, ve en iyi pop video ödüllerini aldı.

Önemli müzik ödüllerinde ödülleri toplamak 25 yaşındaki Swift için, bu gencecik haliyle alışıldık bir durum haline geldi: 7 Grammy ödülü, 16 Amerikan Müzik ödülü, Billboard tarafından iki kere ‘Yılın Kadını’ unvanı bunlardan sadece bazıları. Forbes’a göre de yıllık 80 milyon dolar kazanç, 200 milyon dolar servetle Beyoncé, Jay Z, Rolling Stones, Federer, Messi ve Gisele Bündchen’i geride bırakarak üçüncü  sırada olmasına rağmen, hayranlarına seçtiği hediyeleri elleriyle paketlediği ve verdiği videoyu çekip yayımlayacak kadar da ulaşılabilir. Tabii bu arada 17 milyon kişinin izlediği 6 dakikalık bir videodan bahsediyoruz!

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Diyarbakır Söz