Görüş Bildir

Sempatik İlker Ayrık efsane programla ekranlara dönüyor, Var mısın Yok musun

Ben Bilmem Eşim Bilir programındaki sunuculuğuyla herkesin bağrına bastığı sempatik sunucu İlker Ayrık Ramazan ayında efsane bir programla ekranlara geri dönüyor. İlker Ayrık Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Var Mısın Yok Musun formatlı yeni bir yarışma ile Star TV’den izleyicilerinin karşısına çıkacak.

Sempatik İlker Ayrık efsane programla ekranlara dönüyor, Var mısın Yok musun

Kanal D'de iken Ben Bilmem Eşim Bilir, Çarkıfelek ve Bir Sıfır gibi programları sunan İlker Ayrık anlaşmasının sonlanmasının ardından kanaldan ayrılmıştı. Kiminle anlaşacağı merak edilen Ayrık, geçtiğimiz günlerde Star ile anlaşmış ve Var Mısın Yok Musun programının sunucusu olmuştu.

VAR MISIN YOK MUSUN İLKER AYRIK İLE GELİYOR

İlk olarak Halit Ergenç’in sunumuyla ve “Büyük Teklif” adıyla Kanal D’de ekranlara gelmişti. Lakin zirveye oturması Show TV’de Acun Ilıcalı’nın formatı ve sunumuyla olmuştu. Acun Ilıcalı’nın bugünlere gelmesinde en büyük rolü olduğu düşünülen Var Mısın Yok Musun daha sonra Asuman Krause ile Fox TV’de, Ahmet Çakar ile de yeniden Show TV’de denendi.

ACUN ILICALI POPÜLARİTESİ YAKALANABİLİR Mİ?

Ama hiç biri Acun Ilıcalı dönemindeki popülaritesini yakalayamadı. Şimdi de ekranların en çok izlenen kanallarından biri olan Star TV, kuşkusuz herkesin sevdiği ve bağrına bastığı sempatik sunucu İlker Ayrık ile “Var mısın Yok musun” yarışmasını yayınlamaya başlayacak. Kendine has sunumu ve yarışmanın yenilenen içeriği, iyi bir tercih gibi duruyor. Var Mısın Yok Musun programının Ramazan ayında başlaması bekleniyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi