Serenay Sarıkaya ve yakışıklı sevgilisi Kerem Bürsin çifti Günaydın Sevgilim filminde başrol oynayacak

Kerem Bursin ile Serenay Sarıkaya’nın filmine dair detaylarbelli oldu. Uzun süredir ABD tatilinde bulunan Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin ikilisinin başrolde oynayacağı ’Günaydın Sevgilim’ filminden yeni bir habervar.

Serenay Sarıkaya ve yakışıklı sevgilisi Kerem Bürsin çifti Günaydın Sevgilim filminde başrol oynayacak

Gözlerden ırak  bir tatil geçirenaşıklar, önceki gün havaalanında görüntülendi. ’Günaydın Sevgilim’ adlı filmdebirlikte kamera karşısına geçmeye hazırlanan ikilinin ise önümüzde günlerdefilmin çekimlerine başlayacağı iddia edildi.

Gözlerden uzak bir tatil geçiren âşıklar, önceki günhavaalanında görüntülendi. ’Günaydın Sevgilim’ adlı filmde birlikte kamerakarşısına geçmeye hazırlanan ikilinin ise önümüzde günlerde filmin çekimlerinebaşlayacağı iddia edildi. Serenay Sarıkaya hayranıyla da poz vermeyi ihmaletmedi.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Serenay Sarıkaya, 1 Temmuz 1991 tarihinde Antalya’dadoğmuştur. Annesinin adı Ümran, babası Mustafa Sarıkaya’dır. 6 yaşındayken annebabası boşanmışlar.

İlk ve ortaokulu bitirdikten sonra Antalya Saime Salih KoncaLisesi’nden mezun olmuştur. İstanbul Ataşehir Adıgüzel Güzel Sanatlar LisesiTiyatro Bölümü’ne devam etti.

2007 yılında Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenen "AvrupaGençler Güzellik Yarışması"nda, Türkiye’yi temsil etme hakkı kazanmıştır. Yarışmadaülkemizi en iyi şekilde temsil ederek "Jüri Özel Ödülü"nü almış veülkemize dördüncülükle dönmüştür. 2010 yılında katıldığı “Türkiye GüzellikKraliçesi” Yarışmasına ikinci olmuştur.

Daha 16 yaşındayken 2008 yılında “Plajda” adlı filmdetesadüf eseri rol almıştır. Ardından aynı yıl Peri Masalı ve Limon Ağacıdizilerinde başrol oynamıştır. Daha sonra “Adanalı” dizisinde OktayKaynarca’nın kızı rolünde oynamış ve iyice tanınmıştır. 2010 yılında “LaleDevri” dizisinde Yeşim karakterini canlandırmış ve adından çokça sözettirmiştir. 2013 yılında “THE O.C” dizisinden uyarlama yapılan “Medcezir”dizisinde Mira karakterini canlandırdı.

Filmleri ve dizileri :

2013 - Medcezir (Dizi)

2013 - Behzat Ç. Ankara Yanıyor (Film)

2010-2012 - Lale Devri (Dizi)

2010-2011 - Yer Gök Aşk (Dizi)

2008-2010 - Adanalı (Dizi)

2008 - Limon Ağacı (Dizi)

2008 - Peri Masalı (Dizi)

2008 - Plajda (Film)      

Kerem Bursin Kimdir?

Kerem Bursin, 4 Haziran 1987 tarihinde İstanbul’dadoğmuştur. Soyadının doğrusu Bürsin. Amerika’da (ü) olmadığı için (u) oluyor.Bir ablası vardır. 2000 yılında babasının işleri dolayısıyla önce İskoçya(Edinburg), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi,Dubai), Türkiye (Ankara,İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), en sonunda da ABD(Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşadı

2002 yılında on beş yaşındayken ABD’ye taşınıp Teksas’ayerleşti. Lise yıllarında arkadaşlarıyla bir Rock müzik grubu kurdu Teksas’tabirçok konser verdi. Liseyi Teksas’da bitirdikten sonra üniversite eğitimi içinBoston’a taşındı ve Emerson College’da oyunculuk eğimi aldı. Üniversitebittikten sonra da Los Angeles’a taşındı oyunculuk yapmaya başladı. Her yıl yaztatillerinde Türkiye’ye anneannesinin yanına geldi.

Carolyn Pickman ve Eric Morris’ten iki yıl oyunculuk eğitimialdı. Kuzeninin düğünü için İstanbul’a geldiğinde Gaye Sökmen ile tanıştı veKerem Bursin, Gaye Sökmen Ajans’la anlaşarak Türkiye’de de oyunculuk yapmayabaşladı.

Kerem Bursin, Los Angeles günleri hakkında konuşmuştur :                       

“Los Angeles’ta da çok mutluydum. Ancak diyelim ki"audition" a (oyuncu seçimine) gidiyorum. Amerikalı gibi konuşuyorumama "Ben Kerem Bürsin" diyorum, herkes şaşırıyor. Türk olmama daşaşırıyorlar. Her seferinde Türkiye muhabbeti başlıyor. Yanlış anlaşılmasın,Türk olmam onlara farklı ve cazip de geliyor. Ama ilk soruları "PekiTürkiye’de ne yaptın? Hangi projelerde rol aldın?" oluyordu. Yok diyorum,ben hep buradaydım. Burada okudum, yaşadım... kü Los Angeles’ta o kadar çokoyuncu var ki; hepsi yetenekli hepsi yakışıklı. Yedi milyon kişilik sektördenbahsediyorum. Hep farklılık arıyorlar. Yoksa benim de en büyük hayalimdiHollywood’daki Türk oyuncu olmak.”

2 Temmuz 2013 tarihinde başlayan “Güneşi Beklerken” adlıgençlik dizisinde Kerem Bursin, başrolleri Emre Kınay, Hande Doğandemir ilepaylaştı.

2014 yılında yönetmeni Çağan Irmak olan “Unutursam Fısılda”isimli filmde Kerem Bursin, Hümeyra, Mehmet Günsür, Farah Zeynep Abdullah veIşıl Yücesoy ile birlikte oynadı.

Ayrıca 2014 yılında “Şeref Meselesi” adlı dizide ŞükrüÖzyıldız ve Yasemin Allen ile başrolleri paylaştı.

Ocak 2015 yılında ise Mavi Jeans’ın, reklamlarında oynadı.

Filmleri :

2006 - Rozar Man

2006 - Thursday

2007 - The Architec

2008 - Killian

2010 - Sharktopus

2010 - Kiss of Death

2013 - The Living Dead

2013 - Palace of the Damned

2013 - 2014 - Güneşi Beklerken (dizi)

2014 - Unutursam Fısılda (film)

2014 - Şeref Meselesi (dizi)

Kaynak: haber gazete

Kaynak: Diyarbakır Söz