Görüş Bildir

Serenay Sarıkaya'dan olay yaratan yasaklar geldi, soyunmam ve sevişmem dedi, kimdir?

Adı TV8’in fenomen programı Survivor’la anılan karizmatik oyuncu Kerem Bürsin ile aşk yaşayan son olarak Medcezir dizisinde rol kesen Serenay Sarıkaya, ölümden kıl payı dönen yakışıklı oyuncu Nejat İşler ile sinema filminde oynayacak. Güzeller güzeli oyuncu Serenay Sarıkaya sözleşmeye bomba bir madde koydurdu.

Serenay Sarıkaya'dan olay yaratan yasaklar geldi, soyunmam ve sevişmem dedi, kimdir?

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan son zamanlarda ortalıklarda gözükmeyen ABD'de uzun süren tatil sonrası geçtiğimiz günlerde yurda dönene ünlü oyuncu filmlerde rol aldığı takdirde Türkan Şoray yasaklarını eklettirdi.Kerem Bürsin ile aşk yaşayan Serenay Sarıkaya, Nejat İşler ile sinema filminde oynayacak açıklaması geldi.Güzel oyuncu Serenay sarıkaya sözleşmeye şöyle bir madde koydurdu. Soyunmam, sevişmem. Sadece öpüşürüm diyerek son noktayı koydu. Serenay Sarıkaya daha önce Nejat İşler'le Behzat Ç. Ankara Yanıyor filminde de birlikte rol aldığı açıklandı.

Sevgilisi Kerem Bürsin’le Amerika’da uzun bir süre tatil yapan Serenay Sarıkaya setlere dönüyor. Güzel oyuncu Amerika dönüşü yeni bir filmde rol alacak.

Yönetmenliğini Umur Turagay’ın üstlendiği filmde başrolü Nejat İşler ile paylaşacak olan Serenay Sarıkaya sözleşmeye şöyle bir madde koydurdu: Soyunmam, sevişmem. Sadece öpüşürüm Serenay Sarıkaya daha önce Nejat İşler'le Behzat Ç. Ankara Yanıyor filminde de birlikte rol almıştı.

 Son yılların en büyük çıkışını yapan ve Kerem Bursin ile fırtınalı bir aşk yaşayan Serenay Sarıkaya'ya yeni rakip geldi Bu Sezonun flaş dizilerinden kiralık aşkta oynadığı mest eden Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Kiralık Aşk'ta Defne karakterini canlandıran Elçin Sangu İle Medcezir dizisinde Mira karakterini canlandıran Serenay Sarıkaya gündeme kapışmaları ile geldi. 32 bin kişinin katıldığı ankette “Bir günlüğüne bir dizi karakterinin yerine geçmek istesen bu kim olurdu” diye soruldu. Ankete katılanların yüzde 51’i Elçin Sangu derken, onu Serenay Sarıkaya ve Neslihan Atagül takip etti.

Ekranların sevilen güzellerinden biri olan Serenay Sarıkaya, tahtını en sonunda kaptırdı. Medcezir dizisiyle ekranlara gelen Serenay Sarıkaya, bu durumun ardından ekranlara veda etmişti. Erkek arkadaşı Kerem Bursin ile birlikte Amerika'ya giden Serenay Sarıkaya, tatilini doyasıya yaşıyor.Kendisine gelen projeleri geri çeviren Serenay Sarıkaya, bu durumun ardından herkesi şaşırttı. Kendisine gelen bir çok projeyi erteleyen Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisinin ne zaman başlayacağı merak edilirken, yapılan anketler herkesi şaşırttı. Yeni anketlere göre Serenay Sarıkaya'nın ekranlara gelip gelmeyeceği merak edilirken, Elçin Sangu, başarılı oyuncunun tahtını salladı.Ekranlarda Elçin Sangu'yu daha çok görmek istediklerini belirten izleyiciler, bu durumun ardından Serenay Sarıkaya'yı ekranlarda çok da fazla görmek istemediklerini kaydetti. En çok sevilen kadın oyuncu seçilen Elçin Sangu, tüm izleyicilerin beğenisini toplarken, ekranlardan uzak kalan Serenay Sarıkaya her geçen gün kan kaybetmeye devam ediyor.Serenay Sarıkaya'nın projelerinin bu sebepten dolayı sekteye uğradığı ve başarılı oyuncunun da bu sebepten dolayı büyük sıkıntı yaşadığı iddia edildi.

Ünlü oyuncu Kerem Bursin ile uzun zamandan beri aşk yaşayan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya gündeme Las Vegastan dönüşü ile geldi.Medcezir dizisinde Mira karakterini canlandıran ve geçtiğimiz günlerde meme kanserine yakalandığı öğrenilen Serenay Sarıkaya Türkiye'yi çok özlediğini belirtti. Hayranlarıyla iletişime geçen güzel oyuncu Las Vegas maceralarını anlattı. Şehrin filmlerde bahsedildiği kadar renkli olmadığını belirten Sarıkaya Türkiye'yi çok özlediğini hatta en çokta Türk kahvesini özlediğini belirtti.

Günlerinin nasıl geçtiğine dair mesajlar atan Sarıkaya, bu kez Las Vegas'ı anlattı. Şehrin filmlerde gösterildiği gibi renkli olmadığını ve sıkıldığını anlatan Sarıkaya, Türkiye'yi özlediğini belirtti.

'LAS VEGAS ABARTILMIŞ'

Oyuncu, 'Biraz Hollywood efekti bir yer mi sanki? Abartılmış. Her şey bir insanın hayatını daha konforlu hale getirmek için düşünülmüş. Ama bir şey beni rahatsız ediyor. Açıklayamıyorum. Belki de orayı özledim. Şöyle bir Türk kahvaltısı yapmayı, akşamüstü kahvemi içmeyi, yurdumun sıcacık insanını, çay içmeyi' diye duygularını dile getirdi.Serenay Sarıkaya şu sıralar sevgilisi Kerem Bursin ile Amerika tatilinde

Medcezir dizisi bittikten sonra sevgilisi ile ABD'ye giden oyuncu Serenay Sarıkaya yılbaşı için mektup saldı.Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan son olarak ünlü oyuncu Kerem Bursin ile fırtınalı bir aşk yaşan Serenay Sarıkaya'dan yeni mesaj geldi.Star Tv ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen dizilerinden biri olan Medcezir'de Mira karakterini canlandıran ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya Amerika seyahatine ilişkin notlarını kaleme aldı. Sarıkaya kitap okuyarak rahatladığını söylerken Kitabın dünyasına dalmak, kaybolmak bir nebze olsun uzaklaştırır insanı hayatın sert gerçekliğinden. Sophia Loren'den "Dün, Bugün, Yarın"ı okudum bir hafta önce. Âşık olduğum bu meslekle ilgili yazılmış tüm gerçek başarı hikayeleri çok etkiler beni notunu düştü

Gezdiği, gördüğü ve yaşadığı ilginç deneyimleri kağıda dökmekten çekinmeyen Sarıkaya'nın gözünden işte Amerika.Son dönemdeki çıkışı ile büyük beğeni toplayan oyuncu Serenay Sarıkaya Amerika maceralarını sevenlerine bir mektupla anlattı.Son olarak Medcezir dizisiyle ekranlarda boy gösren Serenay Sarıkaya Amerika tatilinde yaşadıklarını sevenleriyle paylaşıyor. Kendi internet sitesinden her gün bir mektup yayınlayan güzel oyuncu 'Amerika maceraları' hakkında bilgi veriyor.

KİTAP OKUYARAK RAHATLIYORUM

Herkese yeniden selamlar güzel insanlar... Amerika maceralarımı paylaşmaya devam etmekteyim... Tüm dünyadan hemen hemen her gün ayrı bir kötü haber aldığımız bu günlerde kafa boşaltmaya çalışmak gerçekten zor. Tamamen uzak dursan ayrı dert, her gün takip etsen apayrı… Epeydir bir şeyler yazarım. İyi de gelir bana ama son zamanlarda sizlerle paylaşabileceğim bir şeyler yazmak en büyük heyecanım. Öyle ki hayata artık böyle bakmaya başladım. "Bunu kesin bizimkilere yazmam lazım!" Bazen de kitap okumak rahatlatır insanı... Beni hele fazlasıyla… Kitabın dünyasına dalmak, kaybolmak bir nebze olsun uzaklaştırır insanı hayatın sert gerçekliğinden. Sophia Loren'den "Dün, Bugün, Yarın"ı okudum bir hafta önce. Âşık olduğum bu meslekle ilgili yazılmış tüm gerçek başarı hikayeleri çok etkiler beni… (Hatta bir gün böyle birinin hayatını canlandırmayı ne isterim..) Bu yüzden heyecanla almıştım kitabı. Güzel hikayeler, güzel anılar var elbette ki... Peri masalı gibi.. Belki daha güzel yazılabilirdi.

OKUMA SIRASI TANRILAR OKULU'NDA

Şimdi ise Tanrılar Okulu'na başladım. Annem bu tarz kitapları çok sever. Yıllardır görürdüm onun kitaplığında. Bana da henüz okuma sırası geldi. Bence bir kitabın bize ulaşma sebepleri ve bir zamanı var. Bazen bir kitabı alırsın, aylarca rafında durur ama hazır olduğun bir gün eline alır ve okumaya başlarsın. Bazen de ne zamandır duyduğun ve okumak istediğin bir kitap birden karşına çıkıverir.

Ya da bu sadece bana oluyor da olabilir. Neyse bazen çok uzatabiliyorum. Sizinle paylaşmak istediğim çok güzel cümleler var kitaptan. Bağımlılık korkudur. Bir kişi kendini gözlemleyebilirse geçmişindeki her şeyi düzeltebilir. Dünya sadece sana anlatılandır. Biz ancak ne isek, karşıda onu görebiliriz. Karışıklık, şüphe, kargaşa, kriz, kızgınlık, umutsuzluk ve acı, tümü büyümek için yararlanılması gereken mükemmel fırsatlardır.

YILBAŞI AĞACI İÇİN KENDİMİ PARALADIM

Bu arada tabii ki çok değişik şeyler oluyor benim adıma… Macera dolu Amerika... Hayatımda ilk defa bir 'thanksgiving' yaşadım mesela. Thanksgiving; geride bıraktığımız yılın bize sunduklarına, nimetlerine şükretme ve paylaşma günü… Ne de güzel bir felsefesi var. Bayıldım. Amerika'nın beni daha önce hiç deneyimlemediğim şeylerle karşılaştıracağını biliyordum. Ama en çok hoşuma giden şey; çok tatlı yerel bir satıcıdan gerçek bir Noel ağacı almaktı. Onu süslemek için saatlerce kendimi paraladım büyük bir ciddiyetle… Amerika kültüründe 'Christmas' dönemi herkes için çok çok önemli. Hemen hemen her yerde sadece bu temaya uygun birbirinden güzel şeyler var. Her şey çok renkli, neşeli, iç açıcı... Thanks giving'le başlayıp yılbaşı gününe kadar devam eden bir süreç bu. Bir sürü yerde ikramlar, sıcak çikolatalar, şekerlemeler… Delirtici…

KAHVALTI İÇİN 25 DAKİKA BEKLEYİŞ

Bu hazırlıkların yanı sıra iki günlük bir seyahate de çıktık Texas içinde. Texas o kadar büyük ki insanın aklı almıyor. San Antonio ve Austin bu koca şehir içindeki iki küçük bölge. San Antonio'yu bir hayli turistik bulsam da kesinlikle görülesi... Şehir mimarisi öyle yapılmış ki tüm oteller, cafe, bar ve restoranlar nehre bakıyor. Nehir bir yürüyüş yolu gibi. Koluna sevgilisini takan gelmiş. Çok fazla Meksika restoranı var ve Meksika kültürü inanılmaz hakim buraya. Hatta İngilizce'den çok İspanyolca duymak mümkün. Ama benim favorim Austin. Bence New York ya da Los Angeles'tan ziyade burada yaşamak bir insanı pek çok anlamda memnun edebilir. Şahsen tam benim tarzım. Her bir köşesinde müzik yapılan ve gerçekten çok iyi müzik dinleyebileceğiniz mekanların, harika restoranların (biz Bob's Steak House'u denedik), inanılmaz vintage dükkanların, genç ve acayip cool tiplerin olduğu bir bölge. Hele kahvaltı için öyle güzel bir yere gittik ki, sanırım ismi Magnolia; sıramızın gelmesi için yirmi beş dakikaya yakın beklememiz gerekti.

LOS ANGELES'TA KEŞFEDİLMEYİ BEKLEYENLER KULÜBÜNDEYİM

Şimdi ise size bu yazıyı Los Angeles'ın Urth kafesinden yazıyorum. Burası da çok meşhur bir kafeymiş. Söylenilene göre Ryan Gosling burada çok takılırmış. Şu an burada oyuncu olmak için çırpınan 40 kişi sayabilirim. Keşfedilmeyi bekleyenler kulübü... Hayat burada oyunculuk konusunda bayağı acımasız anlaşılan… Ne mutlu ki ben sevdiğim işi yapabiliyorum. Bence evrendeki en büyük güç de bu. Sahip olduklarının farkında olmak ve şükretmek. Çünkü ancak kıymetini bilirsen evren sonsuz akıtır bolluk ve bereketini… Ben hep böyle yaptım. Ve sizlere de kocaman bir teşekkür borçluyum. Çünkü bu yalnız bir başarı değil. Bana bu yolda destek oldunuz, inandınız, ödüllendirdiniz, sevgi dolu davrandınız. Teşekkür ederim. İşte tam da bu yüzden bir videoyla halledemezdim. Kelebeğimi gelip kendim almalıydım. Sadece bunun için gelip hemen geri dönünce pek bir havam oldu tabii. Houston Havaalanı'nda, neden bir günlüğüne gittiğime ikna etmek için epey uğraştım. Tüm geceden fotoğrafları ve Instagram sayfamı göstermem gerekti neden gittiğime inandırabilmek için. Miss Turkey olmamdan etkilendiler bayağı… Bazı şeyler hâlâ işe yarıyor ne tatlı…

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan medcezir dizisinde göstermiş olduğunu mira rolü ile den 77 ye herkesi mest eden Serenay Sarıkaya anlaştığı reklam firmasının kurallarına uymadığı gerekçesiyle maddi dava açıkldı 3 bin 500 tl davanın duruşmasında avukat reddini talep etti.Annem ve ben sadece güzellik yarışmasına katılacağım düşüncesiyle bazı evrakları okumadan imzaladık. Aradan 7 yıl geçtikten sonra ajansın komisyon istemesi iyi niyet kurallarına aykırıdır” dedi.

Serenay Sarıkaya'dan sözleşme imzaladığı Esline Ajans’dan izinsiz dizi ve reklamlarda oynadığı iddiasıyla 3 bin 500 lira istendi.Sözleşme imzaladığı Esline Ajans’dan izinsiz dizi ve reklamlarda oynadığı iddiasıyla hakkında 3 bin 500 liralık alacak davası açılan Serenay Sarıkaya, önceki günkü duruşmada avukatı aracılığıyla davanın reddini istedi.

Yaşı küçük olduğu için o tarihte yurt dışındaki bir yarışma hakkında bilgi almak için ajansa gittiğini ve güzellik yarışması formlarını imzaladığını belirten Sarıkaya, “Annem ve ben sadece güzellik yarışmasına katılacağım düşüncesiyle bazı evrakları okumadan imzaladık. Aradan 7 yıl geçtikten sonra ajansın komisyon istemesi iyi niyet kurallarına aykırıdır” dedi.

Geçtiğimiz günlerde el ele görüntülenen Serenay Sarıkaya ile Kerem Bursin ev aldı. Beraber yaşayacakları öğrenilen ikilinin bu iddiaları herkesi şok etti. Rol aldığı dizide söylediği şarkılarla beğeni toplayan Serenay Sarıkaya, yönetmenliğini Ketche'nin üstleneceği "Günaydın Sevgilim" filminde seslendireceği şarkı için stüdyoya girdi.

“Medcezir” dizisinde söylediği şarkılarla beğeni toplayan Serenay Sarıkaya, yönetmenliğini Ketche’nin üstleneceği “Günaydın Sevgilim” filminde seslendireceği şarkı için stüdyoya girdi.Sarıkaya, filmin müzik direktörlüğünü de üstlenen ünlü aranjör İskender Paydaş’la çalışmaya başladı.Paydaş, genç oyuncuya uygun tonu bulmaya çalışıyor. Sarıkaya’nın başrolü sevgilisi Kerem Bürsin’le paylaşacağı “Günaydın Sevgilim”in çekimlerine ise nisan ayında başlanacak.Bürsin’in pop yıldızını canlandıracağı filmde, Sarıkaya da dansa meraklı bir kızı oynayacak.

"KİST ALINDI"

Geçen hafta silikonlarını değiştirmek için ameliyat masasına yattığı konuşulan Sarıkaya, spa çıkışı konuyla ilgili bir açıklama yaptı: "O ameliyat sağlık problemiyle ilgiliydi, kist alındı. Silikon ameliyatını zaten yıllar önce geçirmiştim."

KİTAP OKUDULAR

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin'in spa'ya gelirken bile kitaplarını yanlarında getirmesi dikkat çekti. Bürsin'in elinde Carmine Gallo imzalı "TED Gibi Konuş", Sarıkaya'da ise Sophia Loren'in "Dün, Bugün, Yarın Bütün Hayatım" vardı.

ŞARKI SÖYLEYECEK

Rol aldığı dizide söylediği şarkılarla beğeni toplayan Serenay Sarıkaya, yönetmenliğini Ketche'nin üstleneceği "Günaydın Sevgilim" filminde seslendireceği şarkı için stüdyoya girdi. Sarıkaya, filmin müzik direktörlüğünü de üstlenen ünlü aranjör İskender Paydaş'la çalışmaya başladı

Paydaş, genç oyuncuya uygun tonu bulmaya çalışıyor. Sarıkaya'nın başrolü sevgilisi Kerem Bürsin'le paylaşacağı "Günaydın Sevgilim"in çekimlerine ise nisan ayında başlanacak. Bürsin'in pop yıldızını canlandıracağı filmde, Sarıkaya da dansa meraklı bir kızı oynayacak.

Medcezir Dizisinde Mira Rolü İle Gönüllerde Taht Kuran En Son Kerem Bursin İle Aşk Yaşayan Serenay Sarıkaya Memesindeki Kitle Nedeniyle Acil Ameliyata Alındı Bu Kritik Günde Sevgilisi Kerem Bursin Bir An Olsun yayından ayrılmadı Sağlık Durumu Hakkında açıklama yapılmazken Ameliyatın başarılı geçtiği açıklandı.

Serenay Sarıkaya, önceki gün Nişantaşı Amerikan Hastanesi’nde ameliyat oldu. Memesinde bir kitle fark eden ünlü oyuncu, soluğu hastanede aldı.

Meme kanseri korkusu yaşayan Sarıkaya, yaşının genç olmasına rağmen mamografi çektirdi. Yapılan kontroller sonucu, kitlenin zararsız olduğu tespit edildi. Ancak ünlü oyuncu, kendisini rahatsız eden kitleyi ameliyatla aldırmaya karar verdi. Önceki gün hastaneye yatan Sarıkaya’nın memesindeki kitle, bir operasyonla alındı. İkilinin aşkı bu fotoğrafla belgelenmişti

SEVGİLİSİ YALNIZ BIRAKMADI

Ünlü oyuncunun ameliyatının başarılı geçtiği ve sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi. Hastane bir gün kaldıktan sonra dün taburcu edilen Sarıkaya’nın en büyük destekçisi bir süredir aşk yaşadığı Kerem Bürsin oldu. Hastanede sevgilisine destek olan Bürsin, Sarıkaya’nın yanından bir an olsun ayrılmadı.

Medcezir Dizisinin Sevilen yüzlerinden birisi olan Mira Rolü ile herkesi büyüleyen Serenay Sarıkaya'da O hastalık Zuhur Etti.Serenay Sarıkaya önceki gün Nişantaşı Amerikan Hastanesi'nde ameliyat oldu. Sarıkaya, meme kanseri şüphesiyle mamografi çektirdi.Sevgilisi Kerem Bursin Akkaya'yı bir saniye bile yalnız bırakmadı. Doktorların Serenay Sarıkaya'nın sağlık durumu iyi olduğunu açıkladı.

Serenay Sarıkaya, memesinde tespit edilen kitleyi operasyonla aldırdı. Amerikan Hastanesi’nde önceki gün ameliyat olan oyuncuyu, sevgilisi Kerem Bürsin de yalnız bırakmadı.Sarıkaya, meme kanseri şüphesiyle mamografi çektirdi. Yapılan kontroller sonucu, kitlenin zararsız olduğu tespit edildi. Ancak ünlü oyuncu, kendisini rahatsız eden kitleyi ameliyatla aldırmaya karar verdi. Önceki gün hastaneye yatan Sarıkaya’nın memesindeki kitle, bir operasyonla alındı.

Hürriyet 'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre, ünlü oyuncunun ameliyatının başarılı geçtiği ve sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi. Hastane bir gün kaldıktan sonra dün taburcu edilen Sarıkaya’nın en büyük destekçisi bir süredir aşk yaşadığı Kerem Bürsin oldu. Hastanede sevgilisine destek olan Bürsin, Sarıkaya’nın yanından bir an olsun ayrılmadı.

Meme Kanseri

pembe Meme kanseri kadınlarda görülen kanser tipleri arasında birinci sırada yer almaktadır. Hayat boyu her 8 kadından birinin kansere yakalanma riski vardır. Meme kanseri, meme dokusundaki hücrelerden gelişen kanserlerdir.

Meme dokusunun herhangi bir yerinden kaynaklanabilir. En sık görülen tipi; meme kanallarından kaynaklanan “duktal” kanser denen kanserlerdir. Süt üreten bezlerden köken alan “lobüler” kanserler de sık görülür. Ayrıca diğer dokulardan kaynaklanan daha nadir medüller, tübüler, müsinöz gibi tipleri de vardır. Meme kanseri oluşumunda genetik değişiklikler çok önemlidir. Genetik yapıda çeşitli faktörlerin ve normal yaşlanmanın etkisiyle ortaya çıkan bozukluklar kansere neden olur. Ancak meme kanserlerinin sadece %7-9’luk bir kısmı ailesel geçişlidir. Özellikle anne tarafında genç yaşta meme kanseri ve erkek meme kanseri görülmesi ailesel bir geçişe işaret edebilir.

Risk Faktörleri

Kadın cinsiyet ve yaşlanma meme kanseri için en önemli risk faktörleridir. Diğer bilinen risk faktörleri aşağıda belirtilmiştir;

İlk doğum yaşı: 30 yaşından sonra ilk doğumunu yapanlarda,

18 yaş öncesinde ilk doğumunu yapanlara göre risk artmaktadır. Daha önceleri doğum sayısı ile kanser gelişimi arasında ters ilişki olduğu öne sürülmüşse de bu ilişki gösterilememiştir. Yine de hamilelik döneminde östrojen hormonunun daha düşük seviyelerde olması bu koruyucu etkinin ortaya çıkmasını sağlıyor olabilir.

İlk adet yaşı: İlk adetini erken yaşlarda görenler, yaşam boyu daha uzun süre östrojen hormonuna maruz kalacaklarından dolayı risk artmaktadır.

Menopoz yaşı: Menopoz bilindiği gibi kadının adetten kesildiği, doğurganlığının sona erdiği dönemdir. İleri yaşta (>55 yaş) menopoza girme meme kanseri riskini arttırmaktadır. Burada da etken uzun süre östrojen hormonuna maruz kalmadır.

Emzirme: En az bir yıl süreyle emzirmenin koruyucu etkisinin olduğunu gösteren verilerin yanı sıra herhangi bir etkisinin olmadığını iddia eden çalışmalar da mevcuttur.

Doğum kontrol hapları: Doğum kontrol haplarının uzun süre kullanımı meme kanseri gelişim riskini arttırmaktadır. Bunun yanı sıra en az beş yıl süreyle bu ilaçların kullanılmasının kalın bağırsak, rahim ve over (yumurtalık) kanseri riskini azalttığı gösterilmiştir. 10 yıldan daha uzun süre kullanımlarda ve özellikle genç yaşta (20 yaş öncesinde) kullanmaya başlamakla meme kanseri, kalp krizi ve inme riski artmaktadır. Burada özellikle belirtilmesi gereken husus doğum kontrol hapıyla birlikte sigara içiminin ciddi sorunlara yol açabileceğidir. İkisi birlikte kalp hastalıkları ve inme riskini belirgin arttırmaktadır.

Menopoz sonrası hormon tedavisi: Bu tür ilaçlar genellikle menopoza bağlı şikayetlerin ortadan kaldırılması veya azaltılması amacıyla kullanılırlar. Bu ilaçlar vücudun üretimini kestiği östrojen ve progesteron hormonlarını içermektedir. Bu ilaçları 5 yıl ve daha uzun süre kullanan menopoz sonrası dönem kadınlarda meme kanseri ve rahim kanseri riski artar.

Boy ve kilo: Uzun boylu kadınlarda meme kanseri riski artmaktadır. Bunun nedeni bilinmemektedir. Benzer şekilde bu kadınlarda kalın bağırsak kanseri riski de yüksek saptanmıştır. Menopoz öncesi dönemde aşırı zayıf kadınlarla, menopozdan sonra idealin üzerinde kilosu olan kadınlarda meme kanseri riski artmaktadır. Menopoz sonrası dönemde aşırı kilolar ve özellikle yağ dokusu fazla miktarda östrojen hormonu (meme kanserine neden olduğu bilinen hormon) yapımına neden olmaktadır.

Beslenme: Menopoz sonrası dönemde yağ oranı yüksek gıdalarla beslenme ile meme kanseri gelişimi arasında ilişki mevcuttur. Aksi olarak sebze ağırlıklı beslenmenin ise koruyucu etkisi vardır.

Alkol: Günde 1 bardaktan (1 bira, 1 bardak şarap, 1 duble sert içecek) daha fazla alkol tüketimi kadınlarda östrojen hormonu düzeylerini arttırdığı için kanser gelişim riskini arttırabilir.

İyi huylu meme hastalıkları: Kist, fibroadenom ve hiperplazi gibi meme hastalıkları iyi huylu tümörlerdir. Biyopsi sonucu habis olmayan oluşumlar tespit edilmesi risk faktörüdür.

Ailede meme kanseri öyküsü olması: Annesinde, anne tarafından akrabalarında, teyzesinde ve ve/veya kız kardeşinde meme kanseri olan kadınlarda meme kanseri gelişmesi riski normal toplumdan daha fazladır.

Korunma:

Bazı risk faktörleri sizin kontrolünüz altındadır. Genel sağlık durumunuzu koruma amaçlı dengeli beslenme, zayıflama veya kilonuzu koruma, sigara içmeme, alkolü sınırlandırma, düzenli egzersiz gibi faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Ancak bunlar riskinizi tamamen yok etmez. Bu nedenle meme kanserine yakalanmışsanız bu hiçbir şekilde sizin veya başkasının suçu değildir. Kendinizi suçlu hissetmek veya yanlış olduğunu düşündüğünüz şeyleri veya kişileri suçlamanızın size bir faydası yoktur; tam aksine moralinizi yüksek tutmak tedavinizi de olumlu yönde etkileyecektir.

Bulgular:

Meme Kanserinin Belirtileri: Meme kanserinin en sık rastlanan belirtisi, memede ağrısız, zamanla büyüyen bir kitlenin hissedilmesidir. Ancak, hastaların çok azında ağrı da belirtilere eşlik edebilir. Daha nadir olarak memede çekintiler, deride kalınlaşma, şişlikler, deride tahriş ya da bozulmalar ve meme ucunun hassaslaşması ya da içe dönmesi de dahil olmak üzere meme ucu belirtileri yer almaktadır. Sanıldığının aksine ağrı ve kanlı akıntı ileri evrelerde ortaya çıkmaktadır.

Tanı:

Erken evrede meme kanserleri diğer kanser çeşitlerinde olduğu gibi ileri dönemlere gelene kadar belirgin bir belirti vermeyebilir. Erken teşhiste en önemli faktör, kişinin bu konuda bilinçlendirilmesidir. Bu nedenle, meme kanserinin erken tanısı için önerilen kontrol programlarını uygulamanız çok önemlidir. Meme kanserine erken evrede tanı konması, tedavinin başarıya ulaşma ve hayatta kalma şansını arttırır. Erken tanı için üç temel yöntem uygulanabilir. Bunlar ; evde kendi kendine yapılan meme kontrolleri, doktor tarafından yılda bir yapılan meme muayeneleri ve mamografi (meme röntgen filmi) olarak sayılabilir. Kadınların 20 yaşından sonraki dönemde, her ay memelerini kendi kendilerine muayene etmeleri gereklidir. Menopoz öncesi dönemde adetin başlangıcından sonraki 7-10. günlerde, menopoz sonrası dönemde ise her ayın aynı gününde muayene yapmalısınız. Meme dokusu içerisinde herhangi bir şüpheli kitle ele geldiğinde vakit geçirmeden doktora başvurunuz. 20 yaşından sonra 2 yılda bir, 40 yaşından sonra yılda bir kez doktorda meme muayenesi yaptırınız. Bu şekilde takip edilen kadınlarda kanserin çok erken dönemlerde yakalanabildiği ve meme kanserine bağlı ölümlerde %30 oranında azalma sağlandığı saptanmıştır.

Evreleme

Meme kanseri oluşumu çok hızlı bir süreç değildir. Tümör ortalama 5-7 yılda 1 cm büyüklüğe erişir. Yayılımı öncelikle lenf kanalları yoluyla koltuk altı lenf bezlerine ve daha sonra kan yoluyla karaciğer ve kemik gibi uzak organlara olur. Tümörün yayılımını tespit etmek için evreleme yapılıp, tedaviye karar verilir. TNM sistemi adlı bir evreleme sistemi kullanılır. T tümör çapını, N hastalıklı koltuk altı lenf bezi sayısını, M ise uzak yayılım (metastaz) durumunu belirtir. Buna göre 4 evreden bahsedilebilir. Erken evre hastalık dendiğinde evre I, II ve bazı evre III tümörler anlaşılır. Evre III tümörlerin bir kısmı ve evre IV tümörler ileri evre olarak adlandırılır.

Tedavi:

Meme kanseri tedavisi, alanında uzmanlaşmış bir ekip tarafından yapılmalıdır. Bu ekibin temel üyeleri meme cerrahı, tıbbi onkolog ve radyasyon onkoloğudur. Meme kanserinin temel tedavisi cerrahidir. Tercih edilen cerrahi şekli meme dokusunun tamamen çıkarıldığı mastektomi ameliyatıdır. Ancak, erken evre küçük tümörlerde meme koruyucu cerrahi yapılması da uygundur. Kanserli dokunun memeden, çevresinde bir parça sağlıklı meme dokusu bırakılarak çıkarılmasına lumpektomi adı verilir. Ancak, lumpektomi yapılan memelere daha sonra radyoterapi verilmesi şarttır. Yapılan çalışmalar sonucunda meme koruyucu cerrahi sonuçlarının mastektomi ile benzer olduğu anlaşılmıştır. Bu yaklaşım özellikle batı ülkelerinde mastektomiye tercih edilmektedir. Sevindirici olarak ülkemizde de giderek daha çok uygulanmaktadır. Cerrahi sonrası gerekiyorsa tamamlayıcı olarak kemoterapi veya hormonoterapiler tıbbi onkologlar tarafından yapılır. Bazı durumlarda radyoterapi de uygulanması gerekebilir. Tedavi kararı verirken tümörün büyüklüğü, koltuk altı lenf bezlerine yayılım olup olmaması, tümörün hormon bağımlılık durumu, Her2 (c-erb-B2) adı verilen kanser geninin varlığı gibi faktörler göz önüne alınır. Tümörün büyük olduğu durumlarda tedaviye önce kemoterapi ile başlanıp tümörün küçültülüp cerrahiye uygun hale getirilmesi gerekebilir. Bu tedavilere doktorunuz karar verip sizi yönlendirecektir.

Tarama:

Normalde 20 yaşından sonra meme muayenesi ve yılda bir kez doktorda meme muayenesi yaptırmanız önerilir. Bu nedenle, erken dönemde hastalığın yakalanması için kadınların bilgi sahibi olması gereklidir. 50 yaşından sonra 2 yılda bir mamografi çekilmesi önerilmektedir. Ulusal kanser tarama programı önerilerine göre ülkemizde uygulanan meme kanseri tarama protokolü aşağıda yer almaktadır.

20-40 yaş arası; Ayda bir kendi kendine meme muayenesi, iki yılda bir klinik meme muayenesi

40-69 yaş arası; Ayda bir kendi kendine meme muayenesi, yılda bir klinik meme muayenesi, iki yılda bir mamografi çekilmesi gerekmektedir.

Buradaki metin genel bir bilgilendirme olup, hastalıklar değişkenlik gösterebileceğinden kişisel değerlendirme için uzmanınızla görüşünü

Ekranların sevilen yüzlerinden biri olan ve Star Tv ekranlarının sevilerek izlenen dizilerinden biri olan Kiralık Aşk'ta Defne karakterini canlandıran Elçin Sangu Gündeme sevgilisi Yunus Özdiken ile ne zaman evleneceği ile geldi. Uzun zamandır aşk yaşayan ünlü güzel Elçin Sangu ne zaman evleneceklerini merak edenler için " Evlenmek için acele etmiyoruz" açıklamasında bulundu.

“Kiralık Aşk” dizisinde canlandırdığı “Defne” karakteri ile Türk halkının gönlünde taht kurmayı başaran Elçin Sangu ve sevgilisi Yunus Özdiken’in yakın bir zaman da evlenecekleri iddia edildi. Peki ünlü çift ne zaman evleniyorlar? Son dönemin popüler oyuncusu “Kiralık Aşk” dizisinde canlandırdığı “Defne” karakteri ile büyük beğeni toplayan Elçin Sangu'nun evleneceği iddia edildi.

Evlenmek İçin Acele Etmiyoruz!

Son dönemin popüler oyuncusu “Kiralık Aşk” dizisinde canlandırdığı “Defne” karakteri ile büyük beğeni toplayan Elçin Sangu'nun evleneceği iddia edildi.Elçin Sangu’nun sevgilisi olan Yunus Özdiken ise çok yakın bir zamanda evlenebileceklerini belirtti.Özdiken, çıkan bu dedikodulara sessiz kalmayarak, söylentileri yalanlarken “Uzun süredir beraberiz ve evlenmek için acele etmiyoruz” dedi.Elçin Sangu: “O çok zeki, esprili, bana hitap eden, hayatımı geçirebileceğim biri!”Elçin Sangu bir röportajında erkek arkadaşı Yunus Özdiken ile ilgili olarak şu sözleri söylemişti:Sangu, “Erkek arkadaşımın zekasına hayranım. Çok güzel bir üniversitede siyasal bilimler okumuş, master'ını yapmış. O da İzmirli ama İstanbul'da tanıştık. Her şeyden önce sıkıcı bir adam değil, komedi unsurları hayatının içinde hep var. O çok zeki, esprili, bana hitap eden, hayatımı geçirebileceğim biri. Tüm samimiyetimle söylüyorum ki, benim evrilmeme ve gelişmeme sebep oluyor.” ifadesini kullandı.

Kiralık Aşk dizisiyle yıldızı parlayan Elçin Sangu'nun saç renginin doğal olup olmadığı merak konusuydu. Çıkan haberlerin ardından Sangu, 'Saç ve kaş rengim doğal' açıklamasını yapmıştı. Genç oyuncunun ortaya çıkan okul fotoğrafı tartışmalara son noktayı koydu. Sangu, ilkokulda da kızıl saçları ve beyaz teni ile dikkat çektiği öğrenildi.

Ekranların güzel ve başarılı oyuncusu Elçin Sangu’ya ait bir fotoğraf gerçeği ortaya çıkardı. Kiralık Aşk dizisinde Barış Arduç’la yakaladığı uyum Elçin Sangu’yu kısa sürede magazin dünyasının dikkat çeken isimlerinden biri haline getirdi. Hayranlarının onunla ilgili merak ettiği şeylerden biri de Sangu’nun saç renginin doğal olup olmadığıydı.Elçin Sangu' dan saçları boya diyenlere tokat gibi cevap internette sosyal medya hesabından geldi. Elçin Sangu, 'Saç ve kaş rengim doğal' notunu yazarak küçüklük resmini paylaştı.Güzel oyuncu Elçin Sangu sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla kendi hakkında merak edilen bu konuya bir açıklık getirmiş. Elçin Sangueia’nun ilkokul yıllarına ait fotoğrafına bakılacak olursa, güzel oyuncunun tamamen doğal olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Star Tv ekranlarının byük bir beğeni ile izlenen dizilerinden biri olan kiralık Aşk'ta Defne karakterini canlandıran güzeller güzeli Elçin Sangu geçtiğimiz dönemlerde Meryem Uzerlinin yaşadığı tükenmiş sendromuna mı yakalandı. Şimdi ise kimin olduğu daha belirlenmeyen bir şahıştan tehdit içerikli mesajlar alan ünlü güzelin diziden ayrılcağı iddia ediliyor.

Tükenmişlik sendromuna yakalanan Elçin Sangu internet yoluyla tehdit edildi. Kiralık Aşk dizisiyle adından sıkça söz ettiren izlenme rekorları kıran Elçin Sangu diziden ayrılıyor mu? Elçin Sangu menajeri sıkıntısı ve set şartları ile uğraşırken tükenmişlik sendrouna yakalanan oyuncu şimdide tehdit olayı ile karşı karşıya kaldı. Ünlü oyuncu Elçin Sangu internet yolu ile tehdit edildi. Tehdit edildiği için savcılığa başvuran Sangu, savcılığa başvurusunda kendisini tehdit eden şahsın yazdıklarını adli mercilerle paylaşan güzel oyuncunun büyük korku yaşadığı belirtti.Bu başvurunun ardından çalışmaya başlayan savcılık görevlileri IP çözüm işlemi için ABD yetkililerinden yardım istedi. Ancak beklenen yardım talebi olumlu sonuçlanmayınca bu dosya şimdilik kapandı.Ancak savcılığın Sangu’yu tehdit eden şahsı belirleme işlemlerinin devam edeceği ve Sangu’ya her türlü desteği verileceği belirtiliyor. Güzel oyuncuya hayranlarından internet üzerinden büyük destek geliyor.

"YÜZÜMDE GÖZÜMDE YARALAR ÇIKTI"

Elçin Sangu'nun Kiralık Aşk Aşk'tan ayrılabileceği iddiası gazeteci Esin Övet'ten geldi. Daha önce Meryem Uzerli'nin de yaşadığı sendrom nedeniyle "Muhteşem Yüzyıl" dizisini bir anda bırakıp gittiğini hatırlatan Eslin Övet, şunları yazdı: "Sanırım ikinci tükenmiş de Elçin Sangu olacak. Kendisini hiç tanımıyorum. Gördüğüm kadarıyla güzel, sevimli, son günlerin en popüler isimlerinden. Ve bu popülerliğini iyi anlamda kullanırsa çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.Fakat son zamanlarda duyduğum bazı mevzulardan anlıyorum ki yakında o da her şeyini toplayıp kaçacak ikinci kişi olacak. Elçin Sangu, yakın dostlarına, "Tükendim, nefes alacak vaktim yok. Bir an bile bana vakit tanımıyorlar. Yüzümde, gözümde yaralar çıktı." diyormuş.

Barış arduçla rol aldığı dizi il yıldızlaşan elçin sangu reklam yüzü olmaya hazırlanıyor.Son dönemlerin en çok yıldızı parlayan oyuncularından birisi olan özellikle kiralık aşk dizisinde gösterdiği performans ile zirveye çıkan güzel oyuncu elçin sangu geçtiğimiz günlerde yapılan teklifi elinin tersiyle itmişti.Şimdi ünlü giyim firması yeni teklif sunarak 2 milyon tl verdi Sevilen oyuncu gelen bu teklifi kabul ederse Ocak ayında reklam kampanyasının ilk filmi için kamera karşısına geçecek.

Barış Arduç’la ‘Kiralık Aşk’ dizisinde oynayan Elçin Sangu dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Sangu şimdi de reklam yıldızı oluyor...Habertürk'ten Aytekin Teker'in haberine göre son dönemin en çok konuşulan isimlerden olan Elçin Sangu'nun işleri açıldı.Ünlü oyuncuya bir giyim markası teklif yapmaya hazırlanıyor. Markanın reklam yüzü olma teklifine karşılık, Sangu'ya önerilecek ücret ise dudak uçuklatan cinsten.Bir yıl boyunca dört reklam filminde boy göstermesi için oyuncuya yaklaşık 2 milyon TL teklif edilecek.Sevilen oyuncu gelen bu teklifi kabul ederse Ocak ayında reklam kampanyasının ilk filmi için kamera karşısına geçecek.Ünlü oyuncu daha önce Sarp Apak ve Öner Erkan ile bir kahve markasının reklamında boy göstermişti.

 Ekranların son zamanlardaki medyatik güzellerinden birisi olan elçin sangu o reklam filmi için istediği fahiş rakam geri tepti.Kiralık Aşk dizisinde yıldızı parlayan güzel oyuncu Elçin Sangu, şöhreti paraya çevirme konusunda sınıfta kaldı. Bir çorap firmasından reklam yüzü olması için teklif alan Sangu, astronomik bir ücret isteyince herkesi şaşırttı. Daha önce reklam çalışmasını Hadise ile yapan firma bu kez Elçin Sangu'ya teklif götürdü. Fakat Sangu'nun istediği ücret ise dudak uçuklattı. Hadise ile kampanya için 750 bin dolar karşılığı anlaşan firma yetkilileri, genç isim Elçin Sangu'nun 1 milyon lira istediğini duyunca şoke oldu.

Bir çorap firmasından reklam yüzü olması için teklif alan Sangu, astronomik bir ücret isteyince herkesi şaşırttı. Daha önce reklam çalışmasını Hadise ile yapan firma bu kez Elçin Sangu'ya teklif götürdü. Fakat Sangu'nun istediği ücret ise dudak uçuklattı. Hadise ile kampanya için 750 bin dolar karşılığı anlaşan firma yetkilileri, genç isim Elçin Sangu'nun 1 milyon lira istediğini duyunca şoke oldu.

KABUL ETMEDİ PİŞMAN OLDU

Henüz yeni medyatik olmaya başlayan Sangu'nun istediği ücreti ödeyemeyeceğini belirten firma yetkilileri, rotayı sevilen şarkıcı Atiye'ye çevirdi. Daha şöhretli olan Atiye'nin rol aldığı reklam filmi büyük ses getirdi.Atiye, 500 bin lira ücret karşılığında rol aldığı reklam filminden sonra satışları etkileyerek firmanın yüzünü güldürdü. Genç oyuncu Elçin Sangu'nun ise teklifi az bulup geri çevirdiği için bin pişman olduğu konuşuluyor.

ELÇİN SANGU KİMDİR?

Elçin Sangu 11 Temmuz 1988 yılında İstanbulda dünyaya gelmiştir.Üniversite eğitimine Mersin Üniversitesi Oprea bölümünü okuduktan sonra mezuniyet sonrası 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünü burslu bir şekilde kazanmıştır.Müzik ile ilgili olduğu için bu dönem kısa bir süre sonra okulunu yarıda bırakmıştır.Sangu Sahne tozu tiyatrosunda eğitimler aldıktan sonra dizilerde rol almaya başlamıştır. İlk olarak 2010 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde jale karakterini canlandırarak Oyunculuğa merhaba demiştir. Ardından 2012 yılında aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide Nehir karakterini canlandırmıştır. 2013 yapımlı Bir Aşk Hikayesi dizisinde Eda rolünü oynamıştır. 2014 yılında Kurt Seyit ve Şura dizisinde Güzide’yi oynamıştır. Şimdi ATV'de yayınlanan Sevdam Alabora dizisinde kadir doğulu ile başrolü paylaşmaktadır.Kı­vanç Tat­lı­tuğ, Fa­rah Zey­nep Ab­dul­lah ve Fah­ri­ye Ev­ce­n’­e uğur­suz ge­len ‘Kurt Se­yit ve Şu­ra­’, ay­nı di­zi­de yar­dım­cı rol­ler­de gö­rev alan El­çin San­gu ve Us­han Ça­kı­r’­a şans ge­tir­di.İki genç oyun­cu di­zi­le­ri ya­yın­dan kal­dı­rıl­ma­sı­na rağ­men, ön­le­ri­ne ge­len ilk pro­je­de baş­ro­lü al­dı. Elçin Sangu şimdi ise Kiralık Aşk dizisinde Barış Arduç ile başrolde oynamaktadır.

"Ortaks Yapımın yapımcılığını üstlendiği “KİRALIK AŞK” isimli dizi ve dizinin başrol oyuncusu olan Elçin Sangu hakkında gerek Sosyal Mecralarda gerekse Görsel, Dijital ve Yazılı Medya Organları aracılığıyla tamamen bir kurgudan ibaret olan asılsız yayınlar, kamuoyuyla paylaşılmıştır. Bahse konu yayınlarda, Yapımcı Şirketinin gerek Elçin Sangu ile diğer oyunculara gerekse de set ekibindeki çalışanlara ödemelerini yapmadığı veya geç yaptığı, Elçin Sangu’nun zam istediği halde alamadığı ve ödemelerinin de yapılmaması gerekçesiyle Yapımcı ile ihtilafa düştüğü ve bu nedenle de hastaneye kaldırıldığı hususunda çıkarılan haberlerin Maksatlı bir karalama kampanyası çerçevesinde üretilen “Yalan Haber” niteliğindedir. “Kiralık Aşk” dizisi, izleyicilerine aktarmaya çalıştığı ruhundan da anlaşılacağı üzere gayet eğlenerek, keyifle ve saygı, sevgi çerçevesinde çekilmektedir."

SERENAY SARIKAYA KİMDİR?

(d. 1 Temmuz 1991, Ankara), Türk oyuncu ve model. 15 yaşındayken katıldığı bir güzellik yarışmasında jüri özel ödülünü aldı. Aynı yıllarda Plajda adlı bir sinema filminde rol alarak oyunculuğa adım attı.İlk oyunculuk deneyimini Şaşkın (2006) filmiyle kazanan Sarıkaya, sonrasında Plajda (2008) filminde rol aldı. İlk kez Sinan Çetin'nin Peri Masalı (2008) dizisinde yer alarak dizi oyunculuğuna başladı ve yine aynı yıl Sinan Çetin tarafından hazırlanan Limon Ağacı (2008) dizisinde ilk başrolünü üstlendi. Dizinin sona ermesinin ardından Adanalı (2008-2010) dizisinde rol almaya başladı. 2010 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Gizem Memiç'in ardından ikinci oldu ve Türkiye'yi Miss Universe yarışmasında temsil etmeye hak kazandı.

Ardından Lale Devri (2010-2012) ve Medcezir (2013-2015) dizilerinin başrolünde yer alarak popüleritesini arttırdı. Ejderhanı Nasıl Eğitirsin filminde seslendirme yapan Sarıkaya Behzat Ç. Ankara Yanıyor filminde de rol aldi.Dizi ve sinema filmlerinde oynamasının yanı sıra Sarıkaya, reklam filmlerinde de yer aldı ve bazı önemli markalarında reklam yüzü oldu. 2014 yılında GQ Türkiye tarafından yılın kadını seçildi. Bugüne kadar bir Altın Kelebek Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.

KEREM BURSİN KİMDİR?

(d. 4 Haziran 1987, İstanbul), Türk oyuncuHollywood-Türk yapımlarında İngilizce,Türkçe çift dille oyunculuk yapmaktadır.Bürsin Kanal D 'de yayınlanan "Güneşi Beklerken" adlı dizide aynı ismi paylaştığı "Kerem Sayer" ve son bölümlerde ortaya çıkan yüzü deforme ikizi "Güneş Sayer" rolleriyle tanınmıştır. Çağan Irmak filmi Unutursam Fısılda'da müzisyen Erhan'ı canlandırdı.Şeref Meselesi dizisinde "Yiğit Kılıç" karakterini canlandırmıştır ve aynı karakterle "Ulan İstanbul" dizisinde konuk oyuncu olmuştur.Yapımcı Roger Corman'ın Sharktopus ve Palace of the Damned adlı televizyon filmlerinde, bazı bağımsız filmlerde ve kısa filmlerde rol aldı.

Bürsin, İskoçya (Edinburg), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai),Türkiye (Ankara,İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), ABD (Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşadı.1999'da 12 yaşındayken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşti.Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine alarak Emerson College'nin pazarlama iletişimi bölümünden mezun oldu.ABD genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçildi.9 Eylül 2013'te yayınlanan sosyal mesajlaşma uygulaması Line'ın reklam filminde rol almıştır.Ayrıca Güneşi Beklerken dizisindeki rol arkadaşı Hande Doğandemir ile birlikte Lipton reklamında oynadı ve Ocak 2015 'te ise Mavi Jeans'ın, reklam yüzü oldu.Markanın diğer bir yüzü Serenay Sarıkaya ile birlikte Türkiye'nin ilk snapchat röportajını gerçekleştirdiler ve daha sonrasında beraber reklam filminde #1jean1tişört etiketi ile rol aldılar.İkili reklamda Maroon5'in This Love şarkısını seslendirdi.

kaynak: internet ajans

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi