Görüş Bildir

Sesi ve yüreği güzel kadın Gülben Ergen Mehmetçikle kucaklaştı! Allaha emanet Asker

Gülben Ergen, anaokul açılışına yenisini ekledi. Güzelliği sesine vuran güzel şarkıcı Gülben Ergen, bir araya geldiği askerlerle çekilen fotoğraflarını paylaştı. Duygu dolu paylaşım haberimizde…

Sesi ve yüreği güzel kadın Gülben Ergen Mehmetçikle kucaklaştı! Allaha emanet Asker

Gülben Ergen, anaokul açılışına yenisini ekledi. Güzelliği sesine vuran güzel şarkıcı Gülben Ergen, bir araya geldiği askerlerle çekilen fotoğraflarını paylaştı.

Türkiye'nin çeşitli illerinde anaokulları yapan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinde bir anaokulunun açılışını gerçekleştirdi. Ergen gelmişken askerlerle vakit geçirdi.

Gülben Ergen’in paylaşımı şu şekilde…

Mehmetçikle çekilen fotoğraflarını sosyal medya platformu olan Instagram hesabından paylaşan güzel sanatçı Gülben Ergen: "Allah'a emanet ol askerim. Yüzü gülen askerim.. Elleri buz askerim. Vatanın yılmaz bekçileri. Soğuk işlemiyor yürekli Mehmetçiklerimize... Yüzleri hep gülüyor. notunu düştü.

Gülben Ergen kimdir?

Gülben Ergen, 25 Ağustos 1972’de Mazhar ve Gülser Ergen’in kızı olarak İstanbul, Erenköy'de doğdu.İlkokuldan sonra Erenköy Kız Lisesi’nde orta öğrenimini tamamlayan Ergen, lise öğrenimini ise Kadıköy Ticaret Lisesi’nde bitirdi.

Ergen, 1987’de lise 2. sınıftayken katıldığı Sinema Yıldızı Yarışması’nda 2. seçildi. Hürriyet Gazetesi tarafından düzenlenen bu yarışma sayesinde tanınan bir yüz haline gelen Ergen, liseyi bitirdikten sonra mankenlik yapmaya başladı. Sesi ve yüreği güzel kadın Gülben Ergen Mehmetçikle kucaklaştı! Allaha emanet Asker

KARİYERİNE MANKENLİK İLE BAŞLADI

Ses sanatçısı, sinema ve dizi oyuncusu olan Ergen, mankenlikle başladığı kariyerinde Fırat, Marziye ve Dadı adlı dizilerle, şarkıları kadar hafızalarda yer etti.

SİNEMA FİLMLERİYLE DEVAM ETTİ

1988 yılında Bülent Ersoy ve İsmet Özhan’ın başrolünde olduğu Samim Değer'in yönettiği Biz Ayrılamayız filminde Mine rolüyle ekranların karşısına ilk kez geçen Ergen yine 1988‘de Kartal Tibet’in yönettiği ve Kenan Kalav’la birlikte oynadığı Deniz Yıldızı filminin ardından, Cüneyt Arkın ile Av (1989), Serdar Gökhan ve Eşref Kolçak’la birlikte ise Kanun Savaşçıları (1989) adlı filmlerle tanındı.

Fikret Hakan’la birlikte rol alan Ergen, 1991’de Osman F. Seden’in senaryosunu yazıp yönettiği ve Halide Edip Adıvar’ın eserinden uyarlanan Yol Palas Cinayeti, 1992’de ise yine Osman F. Seden imzalı İki Kız Kardeş adlı filmlerde, Aydan Şener’le birlikte kamera karşısına geçti.

TATLISES'IN DİZİSİNDE ROL ALDI

1994’te ünlü Maksim Gazinosu’nda, İbrahim Tatlıses’in alt kadrosunda şarkı söylemeye başlayan Gülben Ergen, aynı zamanda ünlü türkücünün "Haydi Söyle" adlı parçasının klibinde oynadı.

Bunun ardından yine 1994’de Tatlıses’in başrolünde olduğu ve yönetmenliğini de üstlendiği ''Fırat'' adlı dizide rol aldı. Ergen, bu dizinin çekimleri sırasında Fırat Nehri’nde geçen bir sahne sırasında kuvvetli akıntı nedeniyle çok zor anlar yaşadı ve magazin basınında yer aldı.

TATLISES'DEN HUYSUZ VİRJİN'E

Böylece şarkıcılık konusunda da yeteneğini ortaya seren Ergen, 1997‘de ''Merhaba'' adlı ilk albümünü çıkardı. 1998’de cuma, cumartesi ve pazar günleri, Bostancı Gösteri Merkezi’nde Huysuz Virjin ile ''Castra Castra Show'' adını verdikleri bir şov sergiledi.

HUYSUZ VİRJİN'DEN KADİR İNANIR'A

Televizyon izleyicileri için hazırladığı ''Gümbür Gümbür Gülbence'' programı ile dikkatleri üzerine çeken Gülben Ergen’in atladığı önemli basamaklardan birisi de Kadir İnanır ile birlikte çevirdiği ''Marziye'' isimli dizi oldu. Diziye de ismine veren Marziye karakterini canlandıran Ergen, 1998-­2000 yılları boyunca televizyonun en tanınan isimlerinden biri oldu.

DADI ROLÜYLE GÖNÜLLERDE TAHT KURDU

1999 yılında Avşa Film Festivali, En İyi Kadın Oyuncu Ödülü başta olmak üzere birçok ödüle layık görülen Gülben Ergen, yıl biterken ''Kör Aşık'' adlı ikinci albümünü piyasaya sürdü.

2000 yılında Haldun Dormen ve Kenan Işık ile birlikte ''Dadı'' adlı dizide rol alan Ergen, ''Melek'' isimli bir dadıyı canlandırdığı bu komedi dizisinde de başarısını gösterdi ve Magazin Gazetecileri Derneği, 9. Altın Objektif Ödülleri’nde 2000 yılının En İyi Kadın TV Yıldızı Ödülü’ne layık görüldü.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi