Görüş Bildir

Show Tv yeni göz bebeği Kış Güneşi Dizisi Bu Akşam yayına giriyor, Kış Güneşi konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini; Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver’in paylaştıkları, Murat Onbul’un yönetmenliğini üstlendiği ‘Kış Güneşi’ Salı günü saat 20.00’de Show TV’de ilk bölümüyle izleyiciyle buluşacak.

Show Tv  yeni göz bebeği Kış Güneşi Dizisi Bu Akşam yayına giriyor, Kış Güneşi konusu nedir, oyuncuları kimdir?

KAYBOLAN BİR BENLİK HİKAYESİ

Yıllardır birbirini görmeyen Mete ve Efe adlı iki kardeşe aynı anda hayat veren Şükrü Özyıldız ve kardeşlerden birinin eşi Nisan’ı canlandıran Aslı Enver’in yanı sıra Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Hakan Boyav, Başak Parlak, Hakan Gerçek, Berrak Kuş, Gamze Süner Atay ve Mehmet Esen’in de aralarında olduğu birbirinden güçlü oyuncuların rol aldığı ‘Kış Güneşi’, kaybolan bir benlik hikayesi…

GENEL HİKAYE

Üç iş ortağı Harun, Yakup ve Mazhar kurdukları Harmazya Şirketi için dönüm noktası olacak bir karar vermek zorundadır. Harun Demircan’ın ikizlerinin 7. doğum günüdür ve bunu kutlamak için Demircanlar’ın evinde toplanılır. Bahçede saklambaç oynayan Efe bütün hayatını değiştirecek bir olaya şahit olur. Gördükleri ile sarsılan ve babasının otomobiline gizlenen Efe o gece bilmeden, babası için kurulan tuzağa düşer. Harun Demircan’ın otomobili uçuruma yuvarlanır ve Harun ölür. Efe’den ise geride kalan tek şey ise montudur…

Yirmi yıl sonra Harmazya şirketi büyük bir holding olmuş, Efe’nin ikizi Mete Demircan babasının ortaklığını devam ettirmiş ve çocukluk arkadaşı Nisan ile evlenmiştir. Anneleri Leyla ise eşinin eski ortağı Mazhar’la evlidir. Ancak yıllar öncesinden gelen gizemli biri, sadece saklanan büyük sırrı değil, 20 yıl önceki kazada cesedi bile bulunamayan Efe’yi de ortaya çıkartacaktır!

Mete ve Efe, iki kardeş, yeniden birbirlerine kavuştuklarında, kaderin kendilerine oynayacağı yeni ve çok daha tehlikeli bir oyunun henüz farkında değillerdir. Ve bu oyunun 3 kuralı vardır: Kimseye güvenme! Merhamet duyma! Ve Asla aşık olma!

EFE (Şükrü Özyıldız):

20’li yaşlarının sonunda. Yakışıklı, çalışkan, ahlaklı, zeki, meraklı, vefalı ve vicdan sahibi biri… Geçmişine dair hiçbir şey hatırlamıyor. Ona, ailesinin boğularak öldüğü söylenmiş. 7 yaşından bu yana birlikte yaşadığı aileyi kendi ailesi benimsemiş. Onu büyüten Fatma’yı öz annesi, Nadide’yi öz kız kardeşi bellemiş. Balıkçılık yaparak hayatını kazanıyor. Bütün aileye kol kanat geriyor.

METE (Şükrü Özyıldız):

20’li yaşlarının sonunda. Yakışıklı, bencil ve kibirli biri. Çocuk yaşta babasını ve ikizini bir trafik kazasından kaybetmiş. Bir süre sonra annesi, babasının ortağıyla evlenmiş. Bu durum henüz kazanın etkisini atlatamamış olan Mete de daha da travmatik bir duruma yol açmış ama dışarıdan bakıldığında, durumu kabullenmiş gibi görünüyor. İnsanlara karşı her zaman mesafeli ve sert. Aynı zamanda çocukluk arkadaşı olan eşi Nisan’ı aldatıyor fakat evliliği sonlandırmaktan korkuyor, çünkü bunun işle ilgili sorun yaratacağını düşünüyor.

NİSAN (Aslı Enver):

Sumru ve Yakup’un kızı. Mete’nin eşi. 25 yaşlarında, duru, zarif, çok güzel bir kız. Bugüne kadar sorgulamayıp, kabullenmeyi annesinden, duygularını belli etmemeyi ise babasından öğrenmiş.

Babasının ortağının oğlu olan Mete ile çocukluk arkadaşı. Mete’nin bir ikizi olduğunu, babasını ve kardeşini feci bir trafik kazasında kaybettiğini hayal meyal hatırlıyor. Bu yüzden Mete’ye karşı sevgiyle karışık bir şefkat duyuyor. 20’li yaşlarının başında ailelerin telkiniyle evlenmişler ancak çok mutsuz bir evlilik. Nisan sade, samimi bir hayat ve mutlaka çocuk sahibi olmak istiyor.

Aslı Enver: “Hiç aklımda yokken yaşadığım harika şeyler karşısında kendime hep şunu söylerim: Bu benim bir hayalim olabilirmiş ve şu anda gerçek oldu. Başıma gelen güzel şeyleri hayatın bana sürprizleri gibi kabul ediyorum. Bunun mutluluğu bir başka.”diye konuştu. Enver’ in bu sözlerinden Murat Boz ile aşklarının dolu dizgin gittiği anlaşılıyor.

Son zamanlarn en flaş aşkı haliyle Murat Boz ile Aslı Enver arasında yaşanıyor Yılbaşı O Ses Türkiyeye konuk olan Aslı o günden sonra Murat ile aşk mı yaşıyordu soruları gelmeye başladı.Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan son olarak jüri olarakkarşısımıza çıkan Murat Boz ile kavak Yellerinin güzeli Aslı Enver aşkı resmen başladı Murat Boz'dan akılalmaz hamle geldi.Genç kızların sevgilisi Murat'dan aşk itirafları döküldü Boz,Acun Ilıcalı kanalındaki O Ses Türkiye de jüri üyeliği yapan Murat Boz ile Hadise aşkı var yok derken Aslı Enver ile Aşk kokusu geldi.Aslı Enver'le aşkını ilan eden Murat Boz 14 Şubat'ta güzel oyuncuya balonlu jest yaptı. Boz instagram'da da tek bir kişiyi o da sevgilisini takibe aldı.Çiçeği burnunda çift yeni aşka yelken mi açılıyor açıklamasına kaçamak sorularla geçiştirdiler.

 güzel oyuncu Aslı Enver'le aşkını sosyal medyadan ilan edince olay yarattı. Gözler ise dün ilk kez 14 Şubat'ı kutlayan aşıklardaydı. Murat Boz, instagram'dan paylaştığı kareyle Aslı Enver'e kalpli balonlarla jest yaptığını gözler önüne serdi. Bu fotoğraf, özellikle Boz'un kadın hayranlarını kıskandırdı.

FİLMLE DOĞAN İLİŞKİ...

Dün tüm gününü güzel sevgilisiyle bir arada geçiren Murat Boz'dan Aslı Enver'e bir jest daha geldi. İnstagram'da yaklaşık 3 milyon 800 bin takipçisi olan yakışıklı popçu, bugüne kadar kimseyi takibe almamıştı. Murat Boz, dün Aslı Enver'i takip etmeye başlayarak da güzel oyuncunun hayatındaki önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Bu arada Enver ile Murat Boz, birlikte rol aldıkları ve halen vizyonda olan 'Kardeşim Benim' filminin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlamıştı. Son zamanların en flaş aşk haberi geldi O Ses Türkiye de jüri üyeliği yapan Murat Boz ile Hadise aşkı var yok derken Aslı Enver ile Aşk kokusu geldi.KanalD de yayınlanan Kavak Yelleri dizisindeki performansı ile bir anda yıldızı parlayan güzel oyuncu Aslı Enver yakışıklı oyuncu Murat Boz ile aşk yaşıyor Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan söylediği şarkılar ile genç kızların yürekleri hoplatan son olarak tv8 de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında Jüri üyeliği yapan Murat Boz ile kardeşim benim filminde Burak Özçivit ile rol alan Aslı Enver ile aşk yaşamaya başladığı iddiaları günden güne artmaya başlarken sosyal medya üzerinden geln o poz herşeyi ortaya çıkardı.Murat Boz, ardından da Aslı Enver, birlikte samimi poz verdikleri fotoğrafı Instagram'dan kalp çizerek paylaştılar.

Kardeşim Benim” filminin Berlin, Amsterdam, Bursa gibi birçok şehirde yapılan özel gösterimleri için birlikte sık sık seyahat eden ve baş başa vakit geçirme fırsatı yakalayan ikilinin bu anlarda yakınlaştığı iddia edilmişti.

Aslı Enver, Birkan Sokullu’yla üç yıllık evliliğini geçtiğimiz 28 Ağustos’ta bitirmişti. “Kardeşim Benim” filminin çekimleri de geçtiğimiz yaz start almıştı.

Film setinde başlayan dostluklarının aşka dönüştüğü konuşulan Murat Boz ve Aslı Enver, aşklarını, Instagram'dan paylaştıkları bir fotoğrafla dosta düşmana duyurdu! Aslı Enver ile Murat Boz'dan 'Aşığız' pozu! Oyuncu Aslı Enver ile şarkıcı Murat Boz, samimi bir şekilde poz verdikleri fotoğrafı Instagram'dan paylaştı. INSTAGRAM ÜZERİNDEN KALPLİ POZ Oyuncu Aslı Enver'in, Birkan Sokullu ile üç yıllık evliliğini bitirmesinin ardında, Murat Boz'la yaşadığı aşk olduğu iddia ediliyordu. Aslı Enver-Murat Boz aşkı, bu fotoğrafla kesinleşmiş oldu. MURAT BOZ DA ASLI ENVER DE PAYLAŞTI İkiliden önce Murat Boz, ardından da Aslı Enver, birlikte samimi poz verdikleri fotoğrafı Instagram'dan kalp çizerek paylaştılar.

 Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan son olarak Burak Özçivit ile beraber kardeşim benim filminde rol alan şarkıcı Murat Boz bakın neden isyanlara geldi. Star Tv ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen dizilerinden biri olan Kara Sevda dizisinde Kamel karakterini canlandıran Burak Özçivit ile Kardeşim Benim filmini vizyona taşıyan O Ses Türkiye Jürisi Murat Boz gündeme yaptığı açıklamalar ile geldi. Kendisi hakkında yalan yanlış haberlerde bulunanlara seslenen Murat Boz "Üzerimden propaganda yaptırmam" sözlerinde bulundu.Sosyal medyada yer alan fotoğraflarını kendisinden izinsiz bir şekilde kullanarak yine kendisine ait olmayan sözlerle propaganda yapıldığını söyleyen Murat Boz, konuyla ilgili hukuki süreci başlattığını söyledi.

Burak Özçivit’le birlikte başrolünde oynadığı Kardeşim Benim filmiyle oyunculukta da iddialı olduğunu ispatlayan Murat Boz, şimdilerde bir hukuku mücadelesi yürütüyor. Sosyal medyada yer alan fotoğraflarını kendisinden izinsiz bir şekilde kullanarak yine kendisine ait olmayan sözlerle propaganda yapıldığını söyleyen Murat Boz, konuyla ilgili hukuki süreci başlattığını söyledi.

Aslı Enver’in bir süre önce Küçükçekmece Aile Mahkemesi’ne avukatı aracılığıyla açtığı boşanma davası sonuçlandı.

Enver’in “şiddetli geçimsizlik nedeniyle evliliğin temelden sarsıldığı, ayrıca son dönemde karşılıklı fikir uyuşmazlığı yaşadıkları” gerekesiyle açtığı dava, önceki gün karara bağlandı. Duruşmada söz alan Aslı Enver, boşanma konusunda anlaştıklarını ve birbirlerinden herhangi bir tazminat, nafaka ya da mal rejimine dayalı menkul ve gayrimenkul taleplerinin olmadığını belirtti. Avukat tutmayan ve duruşmaya yalnız gelen Sokullu da Enver ile anlaştıklarını ifade etti.,

Sokullu, yaklaşık 70 gün önce çekilen bu fotoğrafı 'Bahçeye dalan var' notuyla sayfasında yayınlamıştı.

Mahkeme hakimi son söz olarak taraflara “Boşanmakta kararlı mısınız?” diye sordu. Aslı Enver ve Birkan Sokullu’nun boşanmak istediklerini tekrarlaması üzerine mahkeme anlaşmalı olarak boşanmalarına karar verdi.

Birkan Sokullu eşinin doğum gününde çekilen bu fotoğrafı Instagram sayfasında paylaşmıştı

İki ünlü oyuncu konuyla ilgili sessiz kalmayı tercih ederken, açıklama Aslı Enver’in avukatı Bahar Varol Tüfekçioğlu’ndan geldi: “Davayı birlikte açtık. Taraflar arasında ortak bir anlaşmazlık yok. Anlaşmalı boşanma, her iki tarafın da ortak verdiği bir karar. Böylesinin kendileri için daha iyi olduğunu düşündüklerinden boşanma kararı aldılar.”

Aslı Enver ile Birkan Sokullu, 2012 yılında Bahçeköy Event Garden’da evlenmiş, düğün sonrası da balayı için Tayland’ın Phuket Adası’na gitmişti.

FOTOMONTAJLARA İNANMAYIN

Yapılanlara çok kızdığını söyleyen Murat Boz, şu sözlerle isyan etti. “Uzun süredir sosyal medyada aleyhimde bir takım propagandalar yapılıyor fotoğraflarım üzerinden. İnternet ortamından benim fotoğraflarımı elde ederek, fotomontaj yapılarak altına bir takım şeyler yazılıyor ve iftira atılıyor. Buradan seven, sevmeyen herkese bu yapılan propagandaya inanmamalarını rica ediyorum. Benimle hiç alakası olmayan, bana ait olmayan sözler fotoğraflarımın altına yazılarak internet ortamında yayılıyor. İtibar etmeyin rica ediyorum. Bu kara propagandayı yapanlar hakkında da hukuksal tüm haklarımı başlattım.”

O Ses Türkiye jürilerinden birisi olan Murat Boz ile Kara Sevda dizisinde rol alan Burak Özçivit'in oynadığı kadın oyuncu olarak Aslı Ünver rol aldığı Kardeşim Benim Nihayet vizyona giriyor.Ekranların sevilen simalarından birisi olan şarkıcı Murat Boz ile Oyuncu Burat Özçivit yeni filmlerinin o muhteşem galası yapıldı.Burak Özçivit, Murat Boz ve Aslı Enver’in başrollerini paylaştıkları ‘Kardeşim Benim’ filminin galası önceki akşam Kanyon Cinemaximum Sinemaları’nda yapıldı. Gösterim öncesi basın mensuplarının karşısına geçen üçlüden Murat Boz, “Benim için farklı bir deneyim oldu. Filme başlangıç noktamız, Burak’la arkadaşlığımız ve dostluğumuzdur” dedi.

Kara sevda dizisinde gösterdiği performans ile zirveye çıkan Burak Özçivit Murat Boz ile kamyon kasasında buluştu Ekranların sevilen şarkıcılarından birisi olan son olarak Tv8 de yayınlanan O Ses Türkiye'de Jürilik Yapan Murat Boz Kamyon Kasasında Bakın Ne Yapıyor.Senaryo gereği bir kamyonun kasasında yapılan çekimlerde müzisyenlerle bir araya gelen Boz, settekilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Darbuka çalan şarkıcı, ‘A Be Kaynana’ şarkısını seslendirirken Özçivit de ona eşlik etti.

Birbirleriyle küs olan iki kardeşin, babalarının vasiyeti üzerine barışmalarını konu alan filmin setinde eğlenceli anlar yaşandı. Senaryo gereği bir kamyonun kasasındaki çekimlerde müzisyenlere Murat Boz da katılınca set bir anda eğlenceye boğuldu. Eline darbukayı alan Boz, müzisyenlerle birlikte 'vur patlasın çal oynasın' tadında anlara imza attı. Film için 'A Be Kaynana' isimli şarkıyı seslendiren Murat Boz'a Burak Özçivit de eşlik etti. Şarkılarıyla milyonları peşinden sürükleyen Murat Boz'un, film için yorumladığı 'A Be Kaynana'ya bir de klip hazırlandı. Film görüntülerinden derlenen klip, bugün itibariyle televizyonlarda ve internet ortamında yayınlanıyor. 'Kardeşim Benim' filminin senaryosu Zafer Külünk'e ait. Yönetmen koltuğunda ise Mert Baykal oturuyor.

 O ses Türkiye'nin yakışıklı jürisi Murat Boz ateşinin yükselmesiyle hastanelik oldu.ünlü popçunun en büyük destekçisi ise Hadise oldu. Ancak Hadise yakın çevresine Murat benim dostum tabii ki onun yanında olacağım dedi. Doktorların ünlü popçu Murat Boz'un sağlık durumu iyi olduğunu açıkladı.

Enfeksiyon kapan Boz, ateşinin yükselmesiyle hastaneye gitti. Burada 2 gece tedavi gören ünlü popçunun en büyük destekçisi ise Hadise oldu.

Hastaneye demir atan şarkıcı, Murat Boz için hastaneye en sevdiği meyve olan yeşil elma götürdü.Hadise, Boz’un en sevdiği filmleri de alıp hastanenin yolunu tuttu. Murat Boz’a en sevdiği şarkıları da söyleyen popçu, çıkan aşk iddialarını böylece yine alevlendirdi. Ancak Hadise, yakın çevresine “Murat benim dostum, tabii ki onun yanında olacağım” dedi.

Gösterim öncesi kırmızı halıda bir araya gelen film ekibi, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Çekimlerin çok eğlenceli geçtiğini söyleyen Murat Boz, “Setten dönmek istemedik. Benim için çok farklı bir deneyim oldu.Bizim bu filme başlangıç noktamız, Burak (Özçivit)’la arkadaşlığımız ve dostluğumuz oldu” şeklinde konuştu.Özçivit ise, “Filmi izleyince siz de göreceksiniz zaten o sıcaklığı. Herkes kendinden bir şey bulacak, tam bir kardeşlik hikayesi” dedi.Senaryoyu okumadan kabul ettiğini söyleyen Boz, “Burak’ın olduğu işe her zaman ‘Evet’ derim. Burak’la kimyamız tutuyor. Sette anlaşmamamız gerekiyordu, o bizi bayağı zorladı” şeklinde konuştu. Özçivit ise, “Aradaki sıcaklığı izleyenler görecek. Herkes kendinden bir şey bulacak. Tam bir kardeşlik hikayesi anlatıyoruz” açıklamasını yaptı.

Başrollerde geniş hayran kitleleri olan, özellikle televizyonda beğenilen, sevilen yakışıklı genç adamlar ve güzel genç kadınlarsa olmazsa olmaz. Bir de son dönem sinemamızın en başarılı olduğu alanlardan film müzikleri de eklenince, projemizin yolu açık olsun demek için yeterli koşulları sağlıyoruz. Bu formüle çok uyan bir yeni film, ‘Kardeşim Benim’ bugün vizyonda. Burak Özçivit ve Murat Boz’u bir araya getiren film, duyulduğu ilk andan beri merakla bekleniyor. Yakışıklı olmalarının yanında, yer aldıkları başarılı projelerle de gözde olan ikiliye, genç kuşağın sevilen isimlerinden Aslı Enver eşlik ediyor.

Nihayetinde ortaya hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayacak naif bir film çıkıyor. Özçivit, Boz, Enver ve yönetmen Mert Baykal’la sohbetimden ise aklımda şu notlar kalıyor:

Burak Özçivit ve Murat Boz epey zamandır tanışıyorlar, arkadaşlıkları eskiye dayanıyor.

Aynı zamanda filmin yapımcılarından olan Burak Özçivit, Boz koşulsuzca teklifini kabul ettiği ve “Sen varsan ben de varım” dediği için bu filmi çekmeye karar veriyor. “Murat Boz olmasaydı, bu film olmazdı” diye anlatıyor.

Filme karar verdikten sonra çok hızlı hareket etmek zorunda kalmışlar. Özçivit’in diziye başlaması onları zorlamış. Filmin hazırlık süreci, oyuncu seçimi dahil 10 günde tamamlanmış. Hal böyle olunca, işin zor kısmı genç yönetmen Mert Baykal’a kalmış.

Burak Özçivit, jön olarak belirlenen oyunculuk kariyerine rağmen bu filmde komediye göz kırpıyor, komedide daha iyi olabileceğini bile söylüyor.

Murat Boz oyunculuğa giderek ısınıyor. Bundan sonra sadece sinema filmleriyle değil, dizilerden gelecek tekliflere de açık olduğu hissediliyor.

Yine de müziğiyle Boz, özleyenler için yeni albümünün yolda olduğunu müjdeliyor.

Ses Türkiye, birçok ülkede The Voice adı ile yayınlanan ve 10 Ekim 2011'de Türkiye'de Show TV'de yayınlanmaya başlanan, 2012–2013 sezonu için Star TV ile anlaşan ve 2013–2014 sezonunda Acun Ilıcalı'nın satın aldığı tv8 kanalında yayın hayatına devam eden yapımcılığını Acun Medya’nın, sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı, şarkı yarışması programıdır.

Kör Seçmeler: Yarışmanın birinci turudur. Jüri üyeleri adayları sahneye arkası dönük bir şekilde dinler. Eğer adayın sesini beğenirse butona basar ve bulunduğu koltuk sahneye doğru döner. Şarkı bittikten 3 saniye sonrasına kadar tüm jüriler butona basabilir. Eğer bir yarışmacıyı birden fazla jüri beğenip butona basarsa bu kez yarışmacı ekibine katılmak istediği jüri üyesini seçer ve seçtiği jürinin ekibine katılır. Her jüri üyesinin belirli bir kontenjanı vardır ve seneye göre değişir. 3. sezonda her jürinin 32, 4. sezonda 53 ve 5. sezonda 65-70 ses vardı.

İkinci Tur: Yarışmanın ikinci turudur. Bu tur ilk 4 sezonda bulunmamaktadır. İlk defa 5. sezonda bu formata eklenmiştir.

Grup Turu: Her takımdaki yarışmacılar 5-6 kişilik gruplar oluştururlar ve Kör Seçmeler'deki performanslarını kamera arkasında koçlarının önünde bir kez daha sunuyorlar. Grup birincisi doğrudan düello turuna çıkmaktadır. İkinci ve üçüncüler İkinci Şans Eşleşmesi'ne katılırken geri kalanlar doğrudan elenmiştir.

İkinci Şans Eşleşmesi: Her gruptan iki kişi birebir düello yaparak farklı şarkılar söylediler. Sonucunda koç düellolara kimleri çıkaracağını karar verir. İki kişiden biri üst tura çıkar diğeri elenir.

Düello: İlk 4 sezonun ikinci; 5. sezonun üçüncü turudur. Her bir jüri üyesi ekibindeki yarışmacıları ikişerli veya üçerli eşleştirerek sahnede yarıştırır. Yarışmacılar aynı şarkıyı söyleyerek birbirleriyle düet yaparlar. Sonucunda koç yarışmaya kiminle devam edeceğini seçer. Kazanan üst tura geçer.

Transfer: İlk 2 sezonda bulunmamaktadır. İlk defa 3. sezonda formata girdi. Düellolarda elenenler belirlendikten sonra elendiği takımın koçu dışındaki diğer 3 koça yarışmacıyı kendi takımına almak isteyip istemediği sorulur. Kör Seçmeler turunda olduğu gibi jüriler butonlara basarlar ve eğer bir yarışmacıyı birden fazla jüri isterse seçim yarışmacıya bırakılır. Seçilen yarışmacılar ise yarışmanın üst turuna geçmeye hak kazanır.

Birebir: İlk 4 sezonun üçüncü turudur. 5. sezonda kaldırılmıştır. Üçüncü turdan itibaren yarışmacılar şarkıyı tek başına söyler. Yine ikişerli veya üçerli eşleşerek biri bir üst tura geçer. Yalnızca 4. sezonda bu turda transfer bulunmaktadır.

Çapraz Eşleşmeler: Bu tur ilk 3 sezonda bulunmamaktadır. İlk defa 4. sezonda bu formata eklenmiştir. Bu turda yarışmacılar farklı ekiplerdeki yarışmacılarla ikişerli ya da üçerli eşleşerek sırayla farklı şarkılar söylemektedirler. Bu turda seçimi stüdyodaki 450 seyirci ellerindeki butonlarla belirler. Sesi beğenenler 1'e beğenmeyenler 2'ye basar. Seyircilerin istedikleri kadar sesi beğenme hakları vardır. En yüksek yüzdesi olan yarışmacı Canlı Yayınlar'da yarışmaya hak kazanır.

Canlı Yayınlar: Önceki turların tersine banttan yayınlanmayan oylamanın SMS ile yapıldığı (5. sezondan itibaren hem SMS hem de TV8 Yan Ekran Uygulaması kullanılabilir.) final turlarıdır.

Çeyrek Final: Bu turda kalan 16 yarışmacı 4'erli şekilde ayrılarak performanslarını sergiler. Her performanstan sonra 2 dakikalık SMS oylaması sonucu her 4 gruptan sonuncu olan 1 kişi toplamda 4 kişi yarışmaya veda eder. Çeyrek Final'in 2. aşamasında kalan 12 yarışmacı 3'erli şekilde ayrılır ve yine her gruptan 1 kişi elenerek Yarı Final'de yarışacak 8 kişi belirlenir.

Yarı Final: Bu turda ise kalan 8 yarışmacı 4'erli şekilde ayrılarak performanslarını sergiler. Her performanstan sonra 2 dakikalık SMS oylaması sonucu her 2 gruptan sonuncu olan 1 kişi toplamda 2 kişi yarışmaya veda eder. Yarı Final'in 2. aşamasında kalan 6 yarışmacı 3'erli şekilde ayrılır ve yine her gruptan 1 kişi elenerek Final'de yarışacak 4 kişi belirlenir.

Final: Bu turda ise 4 yarışmacı 2'şer tane şarkı söyler. Yapılan SMS oylaması ile önce 4. öğrenilir. Ondan sonra kalan 3 yarışmacı eski performanslarından birini seslendirir ve üçüncü belirlenir. Son olarak kalan 2 yarışmacı eski performanslarından bir tane daha seslendirir ve SMS oylamasında Türkiye'nin O Ses'i ortaya çıkar.

Kardeşim Benim

Sakin ve gizemli bir karaktere sahip olan Hakan, 30 yaşında alternatif müzik yapan ünlü bir sanatçıdır. Magazinden uzak bir hayat sürmeye çalışsa da kardeşi Ozan ile olan küslükleri magazinin ilgisini çeker. Ozan ise 28 yaşında ünlü bir pop yıldızıdır. Abisinin aksine neşeli, esprili, konuşkan ve sosyal biridir. Araları yıllardır düzelmeyen iki kardeş uzun zamandır bir araya gelmemiş, hatta babalarının hastalığında dahi farklı zamanlarda ziyaretine gitmişlerdir. Bu soğukluğun nedeni ise çocukluk yıllarına kadar uzanmaktadır.

Annelerini küçük yaşta kaybeden iki kardeşin babaları Erkan düğün şarkılığı ile geçimini sağlamaktadır. Üçü kasaba kasaba düğünlerde dolaşmış, küçüklüklerini resmen göçebe bir şekilde sürdürmüşlerdir.

Bu dönemde babası küçük kardeş Ozan’ın tüm sorumluluğunu, abisi Hakan a devreder. Abi Hakan bu yüzden erken olgunlaşır. Ozan ise Hakan’ın içinde kalan çocukluğu doya doya yaşamıştır. Bu ikili durum abi kardeş ilişkisini zamanla zedeler...

Filmin yönetmenliğini Mert Baykal yaparken oyuncu kadrosunda Burak Özçivit , Murat Boz , Aslı Enver , Burak Satıbol, Gözde Mutluer, Nazan Kesal, Ferdi Sancar gibi isimler rol alıyor.

Televizyonların sınavı

Bir seyirci olarak sinemada kendimce bir formülden söz ederken, televizyon ekranındaki kafa karışıklığını öylece seyrediyorum. Milyon dolarların konuşulduğu, önemli bir ihracat kalemi olmaya başlayan televizyon dizileriyle ilgili sadece ben değil, işin bizzat tarafları da açıklama getiremiyor. Piyasaya büyük bütçelerle, en popüler oyuncularla ve etkili tanıtımlarla, iddialı giriş yapan diziler, bir türlü beklenen karşılığı görmüyor. Basit bir hikaye etrafında dönen, hatta artık dönemediği için aynı yerde sayan, esas kız ve oğlana dayanan, daha düşük bütçeli diziler ise yoluna devam edebiliyor. Öyle ki, şimdilerde dizi yapmayı düşünüyorsanız, ilk bölüm stresini atlatmak için kendinizi psikolojik olarak hazırlamanızda fayda var. Maalesef, eğer ilk bölümle reyting sıralamasında ilk üçe giremezseniz, bir daha kendinizi toparlamanız zor. Yine de gün doğmadan neler doğar diyelim, sırf bu yüzden kaliteli yapımlardan vazgeçilmemesini umalım.

YURTDIŞINDA DA GALA YAPILACAK

Burak Özçivit, yurtdışındaki sinemaseverlere bir de müjde verdi: “Kardeşim Benim ile Amsterdam, Berlin ve Bakü’ye gidip oradaki hayranlarımızla da buluşacağız.”Galaya katılanlar arasında Demet Akbağ, Fahriye Evcen, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Erkan Kolçak Köstendil, Büşra Pekin, Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay, Mustafa Ceceli ve Sinem Ceceli, Kemal Uçar, Irmak Ünal ve Gökhan Keser gibi birçok ünlü isim vardı.Salonu dolduran davetliler, filmi izledikten sonra dakikalarca alkışladı. Murat Boz’un “A Be Kaynana” şarkısını seslendirdiği sahnede ise herkes şarkıcının performansına hep bir ağızdan eşlik etti. Gecenin en ilginç kıyafeti Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan dizisinde Gölge Hatun karakterine hayat veren Sasha Perera'nınkiydi.Tuğba Coşkun galaya, kırmızı bir kıyafet ile katıldı.

Son zamanların en büyük aşklarından birisi yaşayan çifti olarak bilinen hatta yapılan oylamada 1. olan çift Burak Özçivit Fahriye Evcen 2016 yılbaşını yurtdışında geçirdi.Fakat bu mutlu günleri hayranlarının baskını ile kabusa döndü.Oteli basan sevenleri polis zoruyla çıktılar.Artan kalabalık karşısında tedirgin olan otel çalışanları polisi çağırırken, otelin önüne barikat kuran polis gitmemekte direten birkaç kişiyi gözaltına aldı.Son olarak Kara Sevda dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Burak Özçivit sevgilisi Fahriye Evcen ile ne zaman evleniyor merakla bekleniyor.

Yılbaşını Avusturya'nın başkenti Viyana'da karşılayan Burak Özçivit ve sevgilisi Fahriye Evcen'in kaldıkları oteli tespit eden hayranları otele baskın düzenledi. Artan kalabalık karşısında tedirgin olan otel çalışanları polisi çağırırken, otelin önüne barikat kuran polis gitmemekte direten birkaç kişiyi gözaltına aldı.

Sözcü'de yer alan habere göre, Viyana’ya gelen ünlü çift Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Instagram hesaplarından fotoğraf paylaşınca olanlar oldu. Fotoğrafın arka planından yerlerini tespit eden Avusturya’lı hayranları kaldıkları hotele akın etti. Viyana’da Stephansplatz Meydanı’nda kaldıkları hotelin önünde ikiliyi görmek için beklemeye başladılar.

Yılın ilk günü Viyana sokaklarını dolaşan Burak ve Fahriye otele döndüklerinde büyük bir sürprizle karşılaştı. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’in kaldığı hotelin önünde toplanan kalabalık çiftin otele girmelerini engellemeye çalıştı. Otelin güvenliği eşliğinde otele kendilerini zor atan ikili burada da bekleyen hayranlarını karşılarında buldular. Odalarına zor çıkan ikili uçak saatlerini beklemeye başladı.

Gittikçe artan kalabalık karşısında paniğe kapılan otel görevlileri polisten yardım istemek zorunda kaldı. 10′dan fazla polis arabası ve ambulans otelin çevresini kuşatıp barikat kurdular. Otelin önünden ayrılmak istemeyen ikilinin hayranlarına müdahale eden polisler bazılarını gözaltına almak zorunda kaldı.

Kalabalığın azalmaması üzerine polisler ünlü oyuncular Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’in otelin arka kapısından çıkararak polis arabasıyla havalimanına götürdüler. Burak ve Fahriye’ye Viyana polisi uçağa binene kadar eşlik ettiler.

 Son dönemlerin en çok begenilen çiftlerinin başında gelen hatta seçim ile zirvede bulunan kara sevda oyuncusu burak özçivit ile fahriye evcen çifti evlenecekler mi yoksa o avm de aile buluşması gerçekleşti.Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, sonunda ailelerini de tanıştırdı. İki aile, geçtiğimiz gün bir AVM’nin sinema katında, Özçivit tarafından kapatılan salonda buluşup film izledi.ikili sonunda nikah masasına oturacağı açıklandı.Tanışma faslını sinema salonunda yaşayan aileler, iki ünlü oyuncunun evlilik planlarıyla ilgili bir açıklama yapmaya yanaşmadı.

Başrollerini paylaştıkları “Çalıkuşu” dizisinin setinde yakınlaşan, rol arkadaşlıkları dizinin final yapmasının ardından aşka dönüşen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, evlilik yolunda ilerliyor.Yaklaşık 1,5 yıldır birlikte olan çift, sonunda ailelerini de tanıştırdı. Evcen ile Özçivit aileleri, geçtiğimiz gün Akasya AVM’nin sinema katındaydı. İki aile, Burak Özçivit’in 15 Ocak’ta vizyona girecek olan “Kardeşim Benim” filmini, ünlü oyuncu tarafından kapatılan salonda baş başa izledi.Bu özel gösterim için Fahriye Evcen’in anne, baba ve üç kız kardeşinin Almanya’dan geldiği öğrenildi. Özçivit de salona annesi, babası, kız kardeşi ve eniştesiyle girdi. Tanışma faslını sinema salonunda yaşayan aileler, iki ünlü oyuncunun evlilik planlarıyla ilgili bir açıklama yapmaya yanaşmadı.

Kara sevda dizisinde gösterdiği performans ile zirveye çıkan Burak Özçivit Murat Boz ile kamyon kasasında buluştu Ekranların sevilen şarkıcılarından birisi olan son olarak Tv8 de yayınlanan O Ses Türkiye'de Jürilik Yapan Murat Boz Kamyon Kasasında Bakın Ne Yapıyor.Senaryo gereği bir kamyonun kasasında yapılan çekimlerde müzisyenlerle bir araya gelen Boz, settekilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Darbuka çalan şarkıcı, ‘A Be Kaynana’ şarkısını seslendirirken Özçivit de ona eşlik etti.

Birbirleriyle küs olan iki kardeşin, babalarının vasiyeti üzerine barışmalarını konu alan filmin setinde eğlenceli anlar yaşandı. Senaryo gereği bir kamyonun kasasındaki çekimlerde müzisyenlere Murat Boz da katılınca set bir anda eğlenceye boğuldu. Eline darbukayı alan Boz, müzisyenlerle birlikte 'vur patlasın çal oynasın' tadında anlara imza attı. Film için 'A Be Kaynana' isimli şarkıyı seslendiren Murat Boz'a Burak Özçivit de eşlik etti. Şarkılarıyla milyonları peşinden sürükleyen Murat Boz'un, film için yorumladığı 'A Be Kaynana'ya bir de klip hazırlandı. Film görüntülerinden derlenen klip, bugün itibariyle televizyonlarda ve internet ortamında yayınlanıyor. 'Kardeşim Benim' filminin senaryosu Zafer Külünk'e ait. Yönetmen koltuğunda ise Mert Baykal oturuyor.

 O ses Türkiye'nin yakışıklı jürisi Murat Boz ateşinin yükselmesiyle hastanelik oldu.ünlü popçunun en büyük destekçisi ise Hadise oldu. Ancak Hadise yakın çevresine Murat benim dostum tabii ki onun yanında olacağım dedi. Doktorların ünlü popçu Murat Boz'un sağlık durumu iyi olduğunu açıkladı.

Enfeksiyon kapan Boz, ateşinin yükselmesiyle hastaneye gitti. Burada 2 gece tedavi gören ünlü popçunun en büyük destekçisi ise Hadise oldu.

Hastaneye demir atan şarkıcı, Murat Boz için hastaneye en sevdiği meyve olan yeşil elma götürdü.Hadise, Boz’un en sevdiği filmleri de alıp hastanenin yolunu tuttu. Murat Boz’a en sevdiği şarkıları da söyleyen popçu, çıkan aşk iddialarını böylece yine alevlendirdi. Ancak Hadise, yakın çevresine “Murat benim dostum, tabii ki onun yanında olacağım” dedi.

MURAT BOZ KİMDİR?

Murat Boz 7 Mart 1980), Türk şarkıcı ve söz yazarı. İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. 1999'da İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni kazandı, bu okulu bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi'nde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere birçok şarkıcıya vokalistlik yaptı.Boz, solo kariyerine 2006 yılında çıkardığı "Aşkı Bulamam Ben" single'ı ile adım attı. Bir sonraki yıl ilk stüdyo albümü Maximum'u satışa sundu ve farklı müzik ödülleri kazandı. 2008'de ilk EP çalışması olan Uçurum ile dinleyicisinin karşısına çıktı ve bu EP'de yer alan aynı adlı şarkısı Türkiye resmî listesinde beş numaraya kadar yükseldi.

2009 başında ikinci stüdyo albümü Şans'ı yayımladı. Albümdeki "Para Yok", "Özledim", "Her Şeyi Yak", "Sallana Sallana", "Gümbür Gümbür" ve "Buralardan Giderim" şarkılarına klip çekti. 2010'da "Hayat Sana Güzel" single'ını satışa sunduktan sonra, Mayıs 2011'de üçüncü stüdyo albümü Aşklarım Büyük Benden'i yayımladı. Albümdeki "Geri Dönüş Olsa" ve "Kalamam Arkadaş" şarkıları Türkiye'de bir numaraya yerleşti. Şarkıcı, 2013 yılında "Vazgeçmem" single'ını tanıttı. Kasım 2014'te, Büşra Pekin ile başrollerini paylaştığı Hadi İnşallah vizyona girdi.Piyano, keman, davul ve ney çalabilen Murat Boz, müzikal kariyerinin yanı sıra çeşitli firmaların reklam yüzüdür ve bu firmaların reklam filminde rol almıştır. O Ses Türkiye programının 2011-14 yılları arasında yayınlanan ilk üç sezonunun dört jüri üyesinden biridir ve ilk sezonun kazanan jüri üyesidir. Ödülleri arasında üç Altın Kelebek Ödülü ve iki Kral Müzik Ödülü bulunmaktadır. Tekrardan O Ses Türkiye programında jürilik yapmaya başlamıştır.

Aslı Enver Kimdir

slı Enver kimdir, Aslı Enver, 10 Mayıs 1984 tarihinde Londra‘da ailesinin ikinci çocuğu olarak doğmuştur. Bir abisi bir kız kardeşi vardır. Tekstilci Babası bir Kıbrıs Türk’üdür. Annesi Dilek hanım eğitim için Türkiye’den Londra’ya gittiğinde babasıyla orada tanışıp evlenmiş. İlkokulu Londra’da okudu. Aslı Enver 1996 yılına kadar 12 yaşındayken ailesiyle birlikte Londra’dan İstanbul‘a taşınmıştır.

Pera Güzel Sanatlar Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Haliç Üniversitesi‘nin Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.

2003 yılında “Hayat Bilgisi” adlı dizide oynadı, 2007 yılında Kanal D’de yayınlanmaya başlayan “Kavak Yelleri” adlı gençlik dizisinde başrol Mine Ergun karakterini canlandırdı. 2012 yılında yine baş rolde “Suskunlar” dizisinde oynadı. 2013 yılında da “Kayıp” dizisinde ve “Tamam Mıyız?” sinema filminde oynadı.

Aslı Enver, oynadığı sinema ve dizilerden başka; Yapı Kredi, maviyesil, Lescon ve Molped reklamlarında rol almıştır.

Aslı Enver, 13 Temmuz 2012 tarihinde oyuncu Birkan Sokullu ile evlendi.

Tiyatro Oyunları :

Evcilik Oyunu, Pera Tiyatrosu

Yangın Yerinde Orkideler, Pera Tiyatrosu

Eski Fotoğraflar, Haliç Üniversitesi

Filmleri :

2002 – Ayna (Kısa Film)

2002 – Uzay Sitcomu

2003 – Hayat Bilgisi

2007 – 2011 – Kavak Yelleri

2012 – Suskunlar

2013 – Kayıp

2013 – Tamam Mıyız? (Sinema Filmi)

FAHRİYE EVCEN KİMDİR?

Fahriye Evcen (d. 4 Haziran 1986, Solingen), Türk sinema ve dizi oyuncusu. Yaprak Dökümü dizisindeki Necla rolüyle ün kazanmıştır.Solingen'de doğan Fahriye Evcen, çocukluğunda Almanya'da ailesi ile zor zamanlar geçirdi. Yedi yaşında iken Alman Neo-Naziler Solingen şehrinde Türklerin yaşadığı evleri yakmaya başlayınca, Evcen'in ailesi dikkat çekmemek için evlerinin ışıklarını hep kapalı tuttu. Türkiye'de tatilde bulunduğu bir dönemde Oya Aydoğan'ın programına seyirci olarak bulunduğu sırada Aydoğan, Evcen'i yapımcı İbrahim Mertoğlu ile tanıştırdı. Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okurken dizi teklifleri alınca, okulu dondurup annesiyle birlikte İstanbul'a yerleşen Fahriye Evcen, Yaprak Dökümü adlı dizide Necla karakterini canlandırdı. Fahriye Evcen ilk sinema deneyimini 11 Nisan 2008 tarihinde yayınlanan Cennet filminde başrol oyuncusu olarak yaşadı, aynı sene Aşk Tutulması filminde başrol oynadı.

Almanya'daki üniversite eğitimini tamamlamayan Evcen, Boğaziçi Üniversitesi'nde tarih bölümünden mezun olmuştur.[6] Yapımcılığını TİMS Productions'ın yaptığı Çalıkuşu'nda Feride karakterine canlandırdı. Çalıkuşu'nda başrolü paylaştığı Burak Özçivit'le yeniden, bu sefer bir sinema filmi Aşk Sana Benzer ile beyazperdeye döndü. Film, 23 Ocak 2015 de vizyona girdi. Muhteşem Yüzyıl-Kösem dizisinde Sultan Ahmed'in kız kardeşi Dilruba Sultan'ı canlandıracak, diziye 8.bölümde dahil olacak.

BURAK ÖZÇİVİT KİMDİR?

Burak Özçivit (d. 24 Aralık 1984, İstanbul), Türk oyuncu ve eski manken.Kazım İşmen Lisesi'nden mezundur(2001). Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okumaktadır. Aslen Gazianteplidir.2003 yılı Best Model of Turkey yarışmaşında gelecek vadeden seçilmiştir. Yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. Şuanda ise mankenliği bırakmıştır.Daha sonra 2005'te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katılmış ve Best Model of Turkey seçilmiştir. Buna bağlı olarak da Best Model of The World'e katılmış ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçilmiştir. Faruk Saraç, Abbate, Tween ve Network gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde görev almıştır.

İlk oyunculuk deneyimini Eksi 18(-18) dizisinde genç komiser Murat'ı canlandırarak yaşamıştır. Kasım 2007'de sinemalarda gösterime giren Musallat isimli sinema filminde rol almıştır. Kanal D'de yayınlanan ve yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı Zoraki Koca adlı dizide oynamıştır. 2008 yaz aylarında ise Baba Ocağı adlı dizide Güven adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Gossip Girl 'den esinlenilen Küçük Sırlar adlı dizide Çetin'i canlandırmıştır. 2011-2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakterini canlandırmıştı. Malkoçoğlu filmi için hazırlıklara başlamıştır.2013 yılında ise Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından uyarlanan Çalıkuşu dizisinde Kamuran rolünü canlandırmıştır. Çalıkuşu'nda başrolü paylaştığı Fahriye Evcen'le yeniden, bu sefer bir sinema filmi Aşk Sana Benzer ile yakında beyazperdeye dönmüştür.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi