Görüş Bildir

Çağla Şikel'den gecikmiş itiraf 'Boşanmak istemezdim'

Çağla Şikel katıldığı Hülya Avşar'ın programında eski Eşi Emre Altuğ ile alakalı çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çağla Şikel Emre Altuğ'dan boşanmak istemediğini açıkladı

Çağla Şikel'den gecikmiş itiraf 'Boşanmak istemezdim'

Hülya Avşar'ın sunumu ile 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' her hafta farklı konukları ile seyircilerin karşısına çıkmakta. Her hafta bir ünlünün davet edildiği 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' bu hafta ki konuğu ünlü manken Çağla Şikel. Geçmişe ve geleceğe dair çarpıcı açıklamalar yapan Şikel, gençliği iş hayatı ve evliliği konusuna  değindi. Emre Altuğ ile evliliği ve boşanma süreci hakkında konuşan Çağla Şikel, 'Altuğ'dan asla boşanmak istemedim' şeklinde açıklama yaptı.

Çağla Şıkel, 2015 yılında boşandığı eşi Emre Altuğ'la ilgili "Asla boşanmak istemezdim!" dedi. Hülya Avşar'ın 'Nasıl bir erkek istersin?' sorusuna da içtenlikle cevap veren Çağla Şikel, hayatı hakkında merak edilen soruları samimiyetle yanıtladı.

Çağla Şikel, 2 Ocak 1979, İstanbul doğumlu oyuncu, sunucu ve manken. Annesi Asuman Şikel Adanalıdır, babası ise Karslı Azerbaycan Türklerindendir.

İlkokula İstanbul’da 1985 yılında Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu’nda başladı. Çağla Şikel daha sonra ilkokul 4. sınıftan itibaren İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarında bale eğitimi aldı. 1993’te Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarın Ortaokul bölümünden mezun oldu. 1993-1996 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Lise öğrenimine devam eden Çağla Şikel, 1997’den itibaren Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Yüksek Lisans eğitimi alan Çağla Şıkel 1999 senesinde okuldan mezun oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir