Sinan Çetin'in gizemli aşkı kim?

Ünlü yönetmen Sinan Çetin yine gizemli kadın arkadaşıyla Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Sinan Çetin ilk görüntülendiği günkü gibi gazetecilere tepki göstermedi ve gayet sakindi. Yanındaki gizemli kadın arkadaşı ise Sinan Çetin’in birkaç adım arkasından yürümeyi tercih etti.

Sinan Çetin'in gizemli aşkı kim?

Ünlü yönetmen Sinan Çetin yaklaşık iki ay önce Bebek Parkı’nda objektiflere yakalandığı yanındaki gizemli kadın arkadaşıyla bu defa Nişantaşı’nda objektiflere takıldı.

Akşam'ın haberine göre; Son altı ay içerisinde aynı kadınla üçüncü kez objektiflere takılan ünlü yönetmen, bu defa Nişantaşı’nda görüntülendi. Son olarak Bebek’te yürüyüş yaptığı esnada görüntülendiğini fark edince ne yapacağını şaşırıp, gazetecilere tepki gösteren Sinan Çetin bu kez gayet sakin tavırlarıyla şaşırttı.

Magazin muhabirlerini fark eden gizemli kadın ise Sinan Çetin'in birkaç adım arkasında yürüdü. Bu esnada garip davranışlar sergileyen ünlü yönetmen gazetecilere yüzünü döndü, genç kadın da yanında taşıdığı yağmurlukla yüzünü kapatıp başka bir sokağa girdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler