Eşeği kırbaçlayan Şişko Nuri yeniden ekranlara dönmenin heyecanını yaşıyor!

"Benim olacak Fıstık, bineceğim üstüne, vuracağım kırbacı, vuracağım kırbacı, babam çok zengindir, çuvalla para verir" repliğiyle bilinen, Adile Naşit ve Münir Özkul gibi çok sayıda sanatçıyla aynı filmlerde rol alan 65 yaşındaki Sıtkı Sezgin, oyunculuğu bıraktıktan sonra memleketi Samsun'a döndü.

Eşeği kırbaçlayan Şişko Nuri yeniden ekranlara dönmenin heyecanını yaşıyor!

Yaşamını 7 yıldan bu yana Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevinde sürdüren Sezgin, yaklaşık bir ay önce kendisine gelen film teklifiyle sinemaya dönecek olmanın heyecanını yaşıyor.

HİÇ BOŞ DURMAMIŞ

Huzurevinde kaldığı süre boyunca boş durmadığını, okullardaki çocuk tiyatrolarında görev aldığını aktaran Sezgin, çocuklara dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik mesajı vermeye çalıştığını anlattı.

25 GÜN ÖNCE FİLM TEKLİFİ

Sezgin, 25 gün önce film teklifi aldığını belirterek, şöyle konuştu: "Huzurevinin telefonuna beni çağırdılar. Bir bayan, 'Nuri amca' diye hitap ederek, bir korku filmi projeleri olduğunu, bu filmde benim için bir rol düşündüklerini söyledi. 'Oynar mısın?' diye sordular. Birdenbire gözlerim çakmak oldu, heyecanlandım ve de kabul ettim çünkü yeniden bir Yeşilçam filmi gibi sinemalarda oynayacağım. 'Bu filmde bana rol nedir?' dedim. 'Şeytanın Elçileri' adlı bir film… Senaryosunu gönderdiler. Şeytanın büyücüsünü oynayacağım”

FİLMDE KİMLER OYNAYACAK?

Filmde kimlerin rol alacağını bilmediğinin altını çizen Sezgin, "Teklifi aldığımda havalara uçtum çünkü ben bir yeşeren ağacım, dalı budağı etrafa saçılan, ayakta duran. Ben mücadeleyi seven bir sanatçıyım. Ben burada oturup hayatımı geçirmek istemiyorum. Mücadeleciyim. Allah benim canımı ya yatakta normal şekilde ya da sahnede rol yaparken alsın" diye konuştu.

Kaynak: Anadolu Ajansı                                                                                    

Kaynak: Diyarbakır Söz