Görüş Bildir

Karabiberim Serdar Ortaç hızını alamayıp az kalsın bisikletiyle denize uçacaktı! Bisikleti kazası geçirdi

MS hastalığının etkilerinin azalması akainde ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, bisiklet binip Rumelihisarı'nda egzersiz yaparken birden kendini yerde buldu. Serdar Ortaç hafif bir bisiklet kazası atlattı. Serdar Ortaç'ın sağlık durumu nedir?

Karabiberim Serdar Ortaç hızını alamayıp az kalsın bisikletiyle denize uçacaktı! Bisikleti kazası geçirdi

MS hastalığının etkilerinin azalması akainde ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, bisiklet binip  Rumelihisarı'nda egzersiz yaparken birden kendini yerde buldu. Serdar Ortaç hafif bir bisiklet kazası atlattı. Serdar Ortaç'ın sağlık durumu nedir?

Ünlü popçu Serdar Ortaç, geçtiğimiz yıl MS hastalığına yakalanmıştı. Ünlü şarkıcı, tedavi olmuştu ve artık durumu iyi. Tedavisinin ardından doktoru tarafından egzersiz yapması tavsiye edildi. Ortaç, doktorunun bu tavsiyesini dinleyerek her gün egzersiz yapıyor.

Serdar Ortaç, genelde eşi ile birlikte bisiklet sürüyordu. Ancak, bu defa yalnız çıkmıştı. Rumelihisarı'nda sahilde bisikleti ile turlarken aniden dengesini kaybetti. Bir anda kendini yerde buldu.

Neyse ki, ucuz atlattı…

Bisikleti ile ilerlerken bir anda dengesini kaybederek kendini yerde bulan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, herhangi bir şey olmadan toparlandı ve ayağa kalktı. Neyse ki, Ortaç'ın başına bir şey gelmedi. Ayağa kalkan ve iyi olan Ortaç, bisikletine binip yoluna devam etti.

SERDAR ORTAÇ BİYOGRAFİSİ

1970 doğumlu Türk Pop müziği sanatçısı, besteci.

16 Şubat 1970 tarihinde İstanbul’da annesi Nesrin Ortaç ve babası Mehmet Ortaç’ın ilk oğlu olarak doğdu. Üç kardeştiler; Serdar, Sertaç, Serkan. İlk öğretiminii Kocamustafapaşa'da ve ortaokul öğretimini Suadiye Lisesi'nde tamamladı. Haydarpaşa Meslek Lisesinde torna-tesviye bölümünde liseyi bitirdi. Babası küçücük bir dükkanda torna tezgahı olan plastik kalıpçısıydı. 1977 yılında torna dükkanında babasının yanında çalıştı, sokakta simit ve su sattı, iş hayatını öğrendi.

Yüksek öğretimine Bilkent Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı Bölümünde başladı. Fakat tahsilini tamamlamadan üniversiteden ayrıldı.

1993 senesinde İstanbul'da özel radyolarda program yapımcısı ve sunucu olarak çalıştı. Programlarını dinleyen bir plak yapımcısı tarafından Raksa yapması teklif edildi. Böylelikle o güne kadar yazdığı şarkılarını, kendi sesi ile seslendirme şansını yakaladı ve ilk albümünü yaptı. 1994 yılında ilk albümü "Aşk İçin-Karabiberim" ile müzik dünyasına merhaba dedi.

1996'da ikinci albümü olan Yaz yağmuru'nu yaptı.Bu albümün tamamını ispanyolca seslendirerek Meksikada bir albüm yaptı. Albümün açılış parçası olan “Ben Adam Olmam”ın İspanyolca versiyonu “Loco Para Amar” Meksika radyolarında da çalındı. Daha sonra Türkiye'de de bu albümü , İspanyolca bir single olarak hazırladı. 3. Albümü olan GECELERİN ADAMI, 1998 senesinde piyasaya çıktı. 4. Albüm calısması BILSEMKI 2000 senesinde çıktı. 5. Albümü OKYANUS oldu.2002 senesinde piyasaya çıktı. 6. Albüm BENİ UNUT/ÇAKRA 2004 senesinde satışa sunuldu.

2001 yılında daha önce Sibel Can'ın seslendirdiği “Padişah”adlı şarkısı koca bir sene boyunca yılın en sevilen şarkısı oldu. Bu bestesi ile “Milliyet Yılın Şarkısı” ödülünü aldı.

2005'in ilk haftasında “Bu Şarkılar Kimin İçin” adlı Mavi Ağaç Yayıncılık' dan yayımlanan ilk kitabıyla hayranlarının karşısına çıkan Serdar Ortaç, aynı yıl “Kral TV Video Müzik Ödülleri”nde hem “En Çok Albüm Satan Sanatçı” hem de “En İyi Pop Erkek Sanatçı” kategorilerinde iki ödüle birden layık görüldü.

Beste fabrikası olarak anılan Serdar Ortaç, yurt içi ve yurt dışında yüzlerce konser verdi. Ortaç’ın şarkıları her zaman en sevilen şarkılar arasında yer aldı.

Serdar Ortaç, 1999 yılında askerlikten kurtulmak için hile yaptığı iddiasıyla on yıla kadar ağır hapisle yargılandı ve 54 gün Mamak Askeri Cezaevi'nde hapis yattı.

Çapkınlıklarıyla ünlü ve aşk defterleri oldukça kabarık olan Serdar Ortaç, Banu Öztürk, Selin Toktay, Müge gibi birçok isimle birlikte oldu.

KRAL TV Müzik Ödülleri töreninde Serdar Ortaç’ı tuvalet koridorunda; MGD gecesinde Ahmet Kaya’ya sergiledigizisyen Cafer Arat, kasten yaralama ve tehdit suçlarından toplam 11 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Serdar Ortaç, 6 Haziran 2014 tarihinde İrlanda’lı model Chloe Loughnan ile evlendi. Nikahını Mustafa Sarıgül'ün oğlu Şişli Belediyesi Başkan Vekili Emir Sarıgül kıydı.

Ödülleri : 1994 Kral tv Video Müzik Ödülleri - En iyi çıkış yapan sanatçı 1997 Milliyet Yılın En Sevilen Şarkısı - Padişah 1999 Hürriyet Altın Kelebek - Yılın en başarılı sanatçısı.

2000 Kral tv Video Müzik Ödülleri - Pop Müzik en iyi erkek sanatçı 2003 Radyo ve TV Oscarları - En iyi Show Programı : Serdar Ortaç'la Hep Beraber

Albümleri :

2014 - 20.yıl Bana Göre Aşk

2012 - Ray

2010 - Kara Kedi

2008 - Nefes

2006 - Mesafe

2004 - Beni Unut/Çakra

2002 - Okyanus

2001 - Sahibinin Sesi Remix

1999 - Bilsem Ki

1998 - Gecelerin Adamı

1997 - Loco Para Amar

1996 - Yaz Yağmuru

1994 - Aşk İçin

Serdar Ortaç’ın diğer sanatçılara verdiği belli başlı eserler:

- Nehir gözlüm - Sibel Can 2005

- Bittim - Demet Akalın 2005 - Kanasın - Sibel Can

- Padişah - Sibel Can

- Umurumda değil - Muazzez Abacı

- Cesaretim var - Muazzez Abacı

- Erkekler - Ebru Gündeş

- Aradın mı? - Hülya Avşar

- Affet beni bu halimle - Ebru Gündeş

- Yorgun seneler - Ebru Gündeş

- Kaç kere Sever insan & Bensiz olsun - Fulden Uras

- Kurudum - Petek Dinçöz

- Her kuşun eti yenmez - Yılmaz Morgül

- İçmek İstiyorum - Yılmaz Morgül

- Sulukule - Yılmaz Morgül

- İhtiyacım yok - Coşkun Sabah

- Yorma - Coşkun Sabah

- Vururum kendimi - Birol

- Yalancı Bahar - Birol

- Bu gecenin hatırına - Seren Serengil

- Boşver - Birol

- Hiç Tadı Tuzu Kalmadı Aşkın - Birol

- Vururum seni kalbinden - Aydın Uğurlular

- Kalbim buz gibi - Aydın Uğurlular

- Deli Dünya - Emel Müftüoğlu

- Acemi Aşık - Emel Müftüoğlu

- Doyamadan aşkına - Fatih Ürek

- Senin için ömrümü verdim - Gülben Ergen

- Ben aşkı böyle bilmezdim - Sibel Turnagöl

- Ben böyleyim - Gülşen

- İhanet ettin - Gülşen

- Şikayetim var - Sibel Turnagöl

- Gel bana burcunu söyle - Ufuk Yıldırım

- Karalım - Aşkın Nur Yengi

- Gül yarim - Mert

- Yine sen varsın - Mert

- Sana aldanmam – Mert

- Çek kürekleri - Fulden Uras

- Yanlış Anladın - Burhan Çaçan

- Terelelli - Rusça - Mama Vukadam

- Gamzelim-Rumca - Mama Vukadam

- Nar Çiçeğim-Rumca - Mama Vukadam

- Asrın Hatası - Aziza

Gülşen Kimdir?

Gülşen, 29 Mayıs 1976'da İstanbul Çapa’da doğmuştur. Aslen Ordu’nun merkezinden. Babası Arslan Bayraktar makine mühendisi, annesi Nimet Bayraktar ise ev kadını. Ordu’da fındık bahçeleri var. Bir ağabeyi ve bir de ablası bulunan sanatçının tam adı Gülşen Bayraktar'dır. 5-6 yaşlarından iken müziğe olan ilgisi ve yeteneği keşfedildi. İlk bestesini yaptığında henüz 16 yaşındaydı. Şehremini Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Bölümü'ne girdi Ama ancak 2 yıl okuyabildi. Konservatuvarla eş zamanlı olarak İstanbul'da kulüplerde sahne alıyordu.

Şehremini Lisesi’nde öğrenciyken bir yandan da karate kurslarına gidiyordu. Uzakdoğu dövüş sporlarına çok meraklıydı, sonunda siyah kuşak sahibi oldu.

Sahne aldığı bir akşam Serap ve Özkan Turgay tarafından beğenildi ve albüm teklifi aldı. Böylece 1996 yılında ilk albümü "Be Adam", Raks Müzik'ten piyasaya çıktı. Gülşen bu albümle iyi bir çıkış yakalamıştı. Müziğe 3 yıl ara verdikten sonra 1999 yılında "Erkeksen" adlı albümünü yayınladı. Ardından 2002 yılında yayınlan "Şimdi" isimli albümü beklenen ilgiyi göremedi.

Gülşen'in hızla yükselişi 2004 yılında çıkardığı "Of.. Of.." adlı albümle oldu. Yeni bir imaja bürünen Gülşen, kısa sürede piyasanın aranan sanatçılarından biri haline geldi. Özel yaşamında çalkantılı dönemler ilk kez bu dönem başladı. 2006 yılında çıkartığı "Yurtta Aşk, Cihanda Aşk" adlı albümle ismini sağlam bir yere oturtturan sanatçı, birçok ünlü isimle yaşadığı çalkantılı ilişkileri ile gündemden düşmedi. Bu albümün hemen ardından piyasaya sürülen "Gülşen Ama Bir Farkla" adlı albümü beklenen ilgiyi görmemiş olsa da sanatçı, yaptığı kalıcı çalışmalarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Gülşen, “Ebru” sanatına ilgi duyuyor ve öğreniyor, Squash oynamayı seviyor. Uzak doğu sporlarından karate yaptı ve siyah kuşak sahibidir.

Gülşen, 2006 yılında yapımcı Erol Köse ile birlikte oldu. Ardından Reha Muhtar’la birlikte oldu.

2013 yılı Şubat ayında “Beni Durdursan mı?” albümünü çıkardı. “Yatcaz Kalkcaz Ordayım” isimli şarkısı liste başı olmuş ve oldukça beğeni toplamıştır.

2014 yılında Murat Boz ile düet yaptıkları "İltimas" adlı albümünü çıkardı.

Evlilikleri

1. Evliliği : 1997 yılında ünlü gece kulüplerinin işletmecisi Murat Varol ile evlendi. 2000 yılında da boşandı.

2. Evliliği : Gülşen, 2007 yılında İç mimar Fahrettin Aykut ile çeşmede bir teknede evlenmiştir. 2008 yılında ayrılmışlardır.

Albümleri

1996 - "Be Adam"

1999 - "Erkeksen"

2001 - "Şimdi"

2004 - "Of... Of..."

2005 - 2005 Özel

2006 - "Yurtta Aşk Cihanda Aşk"

2007 - Mucize

2007 - "Ama Bir Farkla"

2008 - Yapamazsan Yok

2009 - "Önsöz"

2011 - Yeni Biri

2011 - Sözde Ayrılık

2013 - Beni Durdursan mı?

2014 - İltimas (featuring Murat Boz)

Hadise Kimdir?

Hadise Açıkgöz, 1985 yılında, Belçikada dünyaya geldi. Çocukluğunda şarkı söylemeyi ve ata binmeyi seviyordu. Ekonomi ve Çağdaş Diller eğitimi aldıktan sonra, en büyük tutkusu olan müziğe yönelmeye karar verdi. Ailesi de bu durumu memnuniyetle karşılamış ve genç Hadise'ye destek olmuştu.

Hadise, 2003 yılında Belçika'nın "Popstar"ı olan Idool adlı yarışmaya katıldı. Finale kalan 10 isim arasında yer alamasa da birçok yapımcının dikkatini çekmeyi başardı. 2Brains şirketi kısa süre sonra genç kıza sözleşme teklifinde bulundu. Hadise, yapımcıları Yves Gaillard ve Serge Ramaekers ile birlikte kayıt sürecine başlamak için stüdyoya girdi.

Yapmak istediği müziği "şehirli pop" (urban pop) şeklinde nitelendiriyor. Christina Aguilera ve Beyonce Knowles gibi isimleri beğeniyor, ancak aynı zamanda Prince, Janet Jackson, Tina Turner, Alicia Keys, Toni Braxton gibi daha tecrübeli isimlerden de etkilendiğini ifade ediyor. En büyük hayali, Tina Turner ile tanışmak ve aynı sahneyi paylaşabilmek. Türkiye'den ise Tarkan'ı çok beğeniyor, "Onunla düet yapmak rüya gibi olurdu" diyor.

Hasselt'te pazarlama bölümünde öğrenimini sürdüren ve beş dil (Flamanca, Fransızca, Almanca, Türkçe ve İngilizce) bilen Hadise, boş zamanının büyük bölümünü müziğe ayırıyor. Söz yazıyor, beste yapıyor, kayıt stüdyolarında zaman geçiriyor ve konserlerine hazırlanıyor. Bunların yanısıra formunu korumak için jimnastik yapıyor, arkadaşları ve kardeşleriyle zaman geçirmekten hoşlanıyor.

Rock, soul ve dünyanın çeşitli yerlerinde icra edilen farklı müzik türlerini bir araya getirerek kendi beğenisine göre şekillendirmeyi amaçlayan Hadise'nin ilk teklisi "Sweat" adını taşıyordu. Yves Jongen'in yazdığı ve Serge Ramaekers ile birlikte yapımını üstlendiği şarkı, 3 farklı versiyonuyla raflardaki yerini aldı. Onu daha geniş kitlelere taşıyan parça ise, Haziran 2005 çıkışlı "Stir Me Up" oldu. Şarkıcı, toplam 5 versiyonuyla sunulan "Stir Me Up"ın video klibiyle de olumlu not aldı.

Hadise, 13 Ocak 2006'da yeni teklisi "Ain't No Love Lost"u müzikseverlerin beğenisine sundu. Şarkının video klibi ise Tayland'da çekildi. Öte yandan "Ain't No Love Lost" teklisinde, şarkının "Burdayım" adlı bir de Türkçe versiyonu bulunuyor.

Hadise 2005 yılında "Sweat" adlı ilk albümünü çıkardı.

Bir sonraki albümü "Hadise" ise 2007 yılında çıkardı. En büyük başarısını 2009 yılında Moskova"da Eurovision Şarkı Yarışmasında Türkiye"yi temsil ederek elde etti. Burada Düm Tek Tek adlı şarkıyla finallerde dördüncü oldu.

Şarkı çeşitli ülkelerin listelerinde 1 numara oldu. Düm Tek Tek şarkısının başarısıyla 2009 yılında "Fast Life" adlı bir İngilizce albüm ve "Kahraman" adlı bir Türkçe albüm çıkarttı. Fast Life albümünün başarısı çeşitli Avrupa ülkelerinde, Japonya"da, Endonezya"da büyük tanıtıcı bir turneye yol açtı…

Hadise Belçika"nın en prestijli ödülü olan TMF AWARDS "ta 2006 – 2007 ve 2009 yıllarında "BEST URBAN" kategorisinde ödüle layık görüldü. Balkanların en büyük müzik kanalı Balkanika TV tarafından her sene geleneksel olarak verilen Balkanların En İyileri ödüllerinde de Hadise, "Balkanların en iyi kadın sanatçısı 2009" ödülünü aldı. Ayrıca Türkiye"de de onlarca ödüle layık görüldü.

Hadise, bir yıllık bir hazırlıktan sonra "Aşk kaç beden giyer?" adlı 5. albümünü Nisan 2011 "de yayınladı (2. Türkçe albümü). Albümün ilk klibi ise "Superman" isimli şarkıya çekildi. "Superman" uzun süre listelerde birinci sırada yer aldı.

Albümün ikinci klibi ise adeta bir marş haline gelen "Aşk Kaç Beden Giyer" e çekildi. Klibin yönetmenliğini Hulya Açıkgöz üstlendi. Bu şarkı uzun süre listelerde bir numarada kaldı ve internette de tıklanma rekoru kırdı. Albümün üçüncü klibi ise yine Hulya Açıkgöz tarafından "Mesajımı Almıştır O" isimli şarkıya çekildi.

Hadise; şarkı sözü yazmaya, beste yapmaya ve kendini geliştirmeye devam ediyor. Ayrıca Belçika'da çeşitli konserler veriyor, Almanya, Hollanda, Polonya ve hatta Hindistan'da sahne almak için anlaşmalar imzalıyor. Onun adı şimdiden dünyaya yayılmaya başladı. Bakalım Hadise'yi önümüzdeki yıllarda Christina Aguilera, Jennifer Lopez gibi tüm dünyanın peşinden koştuğu bir popüler müzik yıldızı olarak görebilecek miyiz...

Serdar Ortaç'ın 2008 yazında piyasaya çıkan Nefes albümünde yer alan "Düşman" adlı şarkıda Ortaç'la düet yaptı.

Türkiye'yi temsil ettiği 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda 16 Mayıs 2009 tarihinde "Düm Tek Tek" adlı şarkıyla dördüncü oldu.

Popstar adlı yarışma programında sunuculuk yaptı.

2011 Ekim ayında Show TV'de yayınlanan, Acun Medya yeni projesi olan “O Ses Türkiye” ses yarışmasının jüriliğini yaptı.

Hadise 2012 yılının Haziran ayında "Biz Burdayız" adlı Single çalışmasını hayranlarının beğenisine sundu. Single da yer alan parçanın sözlerini Deniz Erten'e aitti ; bestesini, Deniz Erten, Mario Winans, Fotios Stefos birlikte yaptı. Klip yönetmenliğini ise Hülya Açıkgöz üstlendi.

Acun Ilıcalı’nın yaptığı TV8'de 29 Eylül 2014 tarihinde başlayan 4. Sezon “O Ses Türkiye” adlı yarışma programında; yeni jüri üyeleri ise Mazhar Alanson, Özkan Uğur, Athena Gökhan Özoğuz, Hadise Açıkgöz ve Ebru Gündeş oldu. Mazhar Alanson ve Özkan Uğur aynı koltukta yer alacak ve tek oy hakkına sahip olacak.

O Ses Türkiye’nin 2015 - 2016 sezonu 5. sezonunda Hadise Açıkgöz, jüri üyesi olarak Gökhan Özoğuz, Murat Boz, Ebru Gündeş ve Gökhan Özoğuz'un ikiz kardeşi Hakan Özoğuz ile birlikte görev yapacak.

Albümleri

2005 - Sweat

2008 - Hadise

2009 - Fast Life

2009 - Kahraman

2011 - Aşk Kaç Beden Giyer?

2014 - Tavsiye

Perihan Savaş Kimdir?

Gerçek adı Şerife Perihan Savaş olan Perihan Savaş ,İstanbul'un Fatih ilçesi Aksaray semtinde 14 Haziran 1955 tarihinde doğmuştur. Annesi Fahrünnisa Hanım'dır. Şehzadebaşı İlkokulu’ndan sonra Ahmet Rasim Ortaokulu’na gitti. Perihan Savaş ortaokul mezunu olup, eğitimini ortaokul bitiminde sonlandırmıştır. Beş yaşındayken İstanbul Şehir Tiyatrosu çocuk bölümünde ilk rolünü oynadı. 1970 yılına kadar tiyatro çalışmaları yaparak, "Küçük Prenses, Romeo-Jüliyet, Kibarlık Budalası" gibi bir çok oyunda yer aldı.

1971'de "Şehzade Simbad Kaf Dağında" adlı filmde ufak bir rol aldı. 1972'de "Korkusuz Beşler" filmiyle başrole yükselerek sinemaya geçti. 121 civarında filmde rol aldı. Sinemanın yanı sıra sahneye çıkarak, bir dönem şarkıcılık yaptı. Bir ev aldıktan sonra sahnelere “bye bye“ dedi. Dizilerde de rol alan sanatçı, ayrıca televizyon programları yapmıştır.

1986 yılında “Su “ filmini çevirirken dizanteri olmuş. Kadir İnanır ile oynadıkları filmlerde onu sette sakinleştirirmiş. Erol Taş’dan çok korkarmış.

1968 yılında Perihan Savaş, on üç yaşındayken, askeri okulda okuyan yirmi iki yaşındaki Nedim Bey’le nişanlanmış, 6-7 ay süren bir evlilik döneminden sonra eşinden ayrılmış ve boşandığında bekaret raporu almış. Daha sonra ,önce İbrahim Tatlıses’le beraber yaşadı, sonra 1 Haziran 1987 yılında Yılmaz Zafer'le evlenerek, her ikisinden de birer çocuk sahibi oldu. İbrahim Tatlıses ile olan birlikteliğinden Melek Zübeyde adında bir kızı oldu. Yılmaz Zafer'le yaptığı evlilikten de Savaş Zafer adında oğlu oldu. Eşi Yılmaz Zafer'le birlikte "Yönetim Film ve Reklamcılık Şirketi"'ni kurdular. İlki 1994 nisan ayında iki kalp krizi geçirerek uzun süre bakıma muhtaç şekilde yaşayan eşi Yılmaz Zafer'e, öldüğü 9 Kasım 1995 gününe kadar hastalığı süresince iyi bakarak örnek bir davranış sergilemiştir.

İbrahim Tatlıses ile 1979 yılında Kara Yazma filminde tanıştı ve birliktelikleri başladı. 9 Ağustos 1984 tarihli gazetelerde yer alan haberlere göre Tatlısesin Perihan Savaş’ı dövmesinden dolayı karakolluk olmuşlar ve bu ilişkisini bitirmiştir.

Perihan Savaş;13 yaşında henüz çocuk denecek yaşta neden evlendiğini de “nişanlısının askeri okuldan çıkıp sivile geçebilmesi için nikah gerektiğini bu nedenle de nikahlarının yapıldığını ancak düğün yapılmadığını ve ailesiyle oturmaya devam ettiklerini” bir röportajında söyleyerek izah etmiştir. Savaş, evlendiği kişinin doktor olduğunu ve Almanya'ya gitmeyi planladıklarını anlatarak "Ben de Almanya'da tiyatro okuluna gidecektim. Fakat nikah olduktan sonra bana 'Tiyatrodan ayrılacaksın' dedi. Bu lafı duyduktan sonra benim için bitti" diyerek ayrıldıklarını ifade etti.

56 yaşındayken Perihan Savaş, 2011 yılında işadamı ve Galatasaray'ın eski yönetim kurulu üyesi Derya Taşdelenler ile evlenme kararı almışlardı ne olduysa son anda vazgeçtiler.

Ödülleri

Altın Portakal Ödülleri , En İyi kadın Oyuncu “Bedrana” filminde 1974

Çekoslovakya'da "CIDALC Ödülü" “Bedrana” filminde 1974

Rol aldığı tiyatro oyunları

Yüzleşme

Bozuk Düzen

Kim Kimi Kimle

Yedi Kocalı Hürmüz

Sekiz Kadın

Kadın

Bir Kış Öyküsü

Filmleri

1.            Sırat - 2011 (Dizi bitti)

2.            Gazi - 2008 (Dizi bitti)

3.            Eksik Etek - 2007

4.            İstiklal: Söğütlü Hacer Ana - 2007

5.            Şarkılar Susmasın - 2006

6.            Eve Dönüş - 2006

7.            Yaprak Dökümü - 2006

8.            Kameranın Ardındaki Kadın: Bilge Olgaç - 2005

9.            Yanık Koza - 2005

10.          Harput Güneşi - 2004

11.          Çalınan Ceset - 2004

12.          Gece Yürüyüşü - 2004

13.          Fırtına Hayatlar - 2004

14.          Umutların Ötesi - 2003

15.          Evlat - 2003

16.          Yalanın Batsın - 2002

17.          Kardelen - 2002

18.          Sultan - 2001

19.          Gelinlik Kız - 2000

20.          El Kızı - 2000

21.          Karakolda Ayna Var - 2000

22.          Ana Kuzusu - 2000

23.          Kimyacı - 2000

24.          Savunma - 2000

25.          Köpekler Adası - 1996

26.          Sevda Kondu - 1996

27.          Gökkuşağı - 1995

28.          Sevdaların Ölümü - 1992

29.          Mahallenin Muhtarları - 1992

30.          Acılar Ve Arzular - 1991

31.          Yarına Gülümsemek - 1991

32.          Kiralık Anne - 1990

33.          Oy Bebek - 1990

34.          Zulüm Treni - 1989

35.          Bekleyiş - 1989

36.          Karılar Koğuşu - 1989

37.          Minyeli Abdullah - 1989

38.          Yaşarken Ölmek - 1988

39.          Arka Evin İnsanları - 1988

40.          Sapık Kadın - 1988

41.          Cennet Gözlüm - 1987

42.          Arkadaşım Ve Ben - 1987

43.          Sis - 1987

44.          Toprağın Gelini - 1987

45.          Yarınsız Adam - 1987

46.          İpekçe - 1987

47.          Su - 1986

48.          Aşk Ve Kin - 1986

49.          Hastahane - 1986

50.          Bir Daha Umut - 1986

51.          Kırlangıç Fırtınası - 1985

52.          Alkol - 1985

53.          Sosyete Şaban - 1985

54.          Keriz - 1985

55.          Güneş Doğarken - 1984

56.          Kaşık Düşmanı - 1984

57.          Yalan - 1982

58.          Seni Yakacaklar - 1981

59.          Ayrılık Kolay Değil - 1980

60.          Yarabbim – 1980

61.          Çile - 1980

62.          Vah Başımıza Gelenler - 1979

63.          Fırat - 1979

64.          Kara Çadırın Kızı - 1979

65.          Kara Yazma - 1979

66.          Yuvasız Kuşlar - 1979

67.          Köşe Kapmaca - 1979

68.          Ölüm Görevi - 1978

69.          Çilekeş - 1978

70.          Lekeli Melek - 1978

71.          Yıkılış - 1978

72.          Kılıç Bey - 1978

73.          Şeref Sözü - 1977

74.          Sevgili Oğlum - 1977

75.          Silah Arkadaşları - 1977

76.          Satılmış Adam - 1977

77.          İki Kızgın Adam - 1976

78.          Silahlara Veda - 1976

79.          Perişan - 1976

80.          Sevdalılar - 1976

81.          Analar Ölmez - 1976

82.          Deli Kız - 1975

83.          İntihar - 1975

84.          Bitirimler Sınıfı - 1975

85.          Kader Yolcuları - 1975

86.          Beş Milyoncuk Borç Verir misin - 1975

87.          Çapkın Kızlar - 1975

88.          Hostes - 1974

89.          Esir Hayat - 1974

90.          Sevmek - 1974

91.          Dertler Benim Olsun - 1974

92.          Taşralı Kız - 1974

93.          Gerçek - 1974

94.          Çılgın Arzular - 1974

95.          Evet mi Hayır mı - 1974

96.          Sensiz Yaşanmaz - 1974

97.          Zafer Kartalları - 1974

98.          Sezercik Küçük Mücahit - 1974

99.          Bedrana - 1974

100.       Gülerken Ağlayanlar - 1973

101.       Çaresizler - 1973

102.       Kızın Varsa Derdin Var - 1973

103.       Kuşçu - 1973

104.       Nefret - 1973

105.       Soğukkanlılar - 1973

106.       Yemin - 1973

107.       Yedi Evlat İki Damat - 1973

108.       Bebek Yüzlü - 1973

109.       Namus - 1972

110.       Malkoçoğlu Kurt Bey - 1972

111.       Sev Dedi Gözlerim - 1972

112.       Vur - 1972

113.       Aşka Selam Kavgaya Devam - 1972

114.       Atmaca Mehmet - 1972

115.       İyi Döverim Kötü Severim - 1972

116.       Katerina 72 - 1972

117.       Serseri Kral - 1972

118.       Para - 1972

119.       Kanlı Değirmen - 1972

120.       Korkusuz Beşler - 1972

121.       Şehzade Sinbad Kaf Dağında - 1971

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir