Söz dizisi 5. son bölümü yaşananlar! Söz dizisi İçerde'yi alt etti

Ekranların sevilen dizisi Söz 5. bölümü ile 1 Mayıs akşamı ekranlarda oldu. Peki Söz 5. bölümde neler yaşandı. Fenomen dizi İçerde'yi adeta alt eden Söz dizisi yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde

Söz dizisi 5. son bölümü yaşananlar! Söz dizisi İçerde'yi alt etti

Söz dizisi son bölümü ile dün akşam ekranlardaki yerini aldı. Geçtiğimiz seneden bu yana en çok izlenilen dizi haline gelen 'İçerde'  dizisi bu sene rekorları Söz dizisine kaptırdı. 1 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan Söz dizisi reytinglerde İçerdenin önüne geçti. Reyting rekorlarına göz atılacak olunursa Söz dizisinin total de 8.24'e ulaştığı ve reytingler de birinci sırada oolduğu gözlemlendi. Dün akşam ekranların en çok izlenilen dizisi haline gelen Söz dizisinde en çok izlenilen sahnenin ise anne kızın kurtarıldığı an olarak açıklanırken, Türk askerinin kahramanlığı da herkesin göğsünü kabarttı. Peki ya 1 Mayıs Pazartesi günü yayınlanan Söz dizisinde neler oldu ve dizinin yeni bölüm fragmanındaneler yaşandığı merak ediliyor.

'Söz'de mayınlı tarlada anne ile çocuğun Türk askerleri tarafından kurtarılma sahnesini izleyici adeta nefesini tutarak izledi. Geçtiğimiz hafta 'Melek' karakterinin ölümüyle sosyal medyada da gündem olan 'İçerde' dizisi, reyting yarışında birinciliği elde etmişti.

İÇERDE 5. BÖLÜM YAŞANANLAR

Söz dizisi 5. bölümde bu hafta Çolak’ı köşeye sıkıştıran Yavuz ve ekibi, beklemedikleri bir engelle karşılaştılar. Yavuz ve ekibi Çolak’ı köşeye sıkıştırdı. Söz dizisi 6. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadıSöz dizisi yayınlanan 5. bölüm ile adından söz ettirmeyi başardı. Star TV'de ekrana gelen Söz dizisi 5. bölümde Çolak artık köşeye sıkıştı. Eylem ise hala Çolak'ın elinde. Peki Söz dizisi 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?  Yapımcılığını Tims&B Productions’ın, senaristliğini Ethem Özışık’ın, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği, başrollerini ise Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Çağan Atakan Arslan ve Eren Vurdem’in paylaştığı Söz dizisi 5. yeni bölümü ile 1 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20:00'da Star'da ekrana geldi.

Söz dizisi yeni bölümünde Yavuz ve ekibi Çolak’ı köşeye sıkıştırıyor! Çolak’ı köşeye sıkıştıran Yavuz ve ekibi, beklemedikleri bir engelle karşılaşırlar. Aşmaları gereken engel, hem masum bir çocuğun hem de Keşanlı’nın hayatına mal olabilecek derecede ciddidir. Bu arada Eylem, Çolak’ın elindedir ve orda Çolak’ın kan donduran planlarından birine tanık olmak üzeredir. Bu durum Eylem’in hayatını iyice riske atarken Bahar da hastanede hayati bir tehlike ile karşı karşıya gelir. Bu tehlike, Yavuz ile Bahar arasında gerginliğe neden olurken Çolak da büyük planı için üst düzey militanlarla bir toplantı yapmak üzeredir. toplantıyı haber alan Tim’in iki görevi vardır: Aynı anda hem Eylem’i kurtarmak hem de toplantıyı basmak için plan yaparlar. Ancak işleri hiç de kolay olmayacaktır. Bu arada Fatma, Hafız’dan boşanmak için avukata giderken onu temelli kaybetmek üzere olduğundan habersizdir.

SÖZ DİZİSİ KONUSU

Saldırıyı üstlenen terör örgütü ikinci bir eylem olarak sivil bir vatandaşı kaçırınca, örgütün ele başını yakalamak ve kurtarma çalışmasını tamamlamak için Özel Kuvvetler Komutanlığı bünyesinde yeni bir tim oluşturulmasına karar verilir.

Rehini kurtarmak için zaman git gide daralırken Tim Komutanı olan Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu, kendi hayatını tehlikeye atmak pahasına harekete geçer. Yolları vatan sevgisinde birleşen Tim birbirlerine hem kardeş hem vatan hem de siper olacaktır.

Yollarını intikamın birleştirdiği kahramanlar Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı korkunç saldırı sonrası, vatanın dört bir yanından özel yeteneklere sahip on iki kahraman Özel Kuvvet Askeri görevlendirilir. Amaçları, ülkemize bela olmaya çalışan bu yeni ve çok tehlikeli terör örgütünün liderini bulup yok etmek ve örgütün kökünü kurutmaktır.

“Namlumuz namusumuz, Vatan cennetimizdir” diyerek yola çıkan cesaret dolu on iki can; birbirlerine hem kardeş, hem vatan, hem de siper olacaktır. Bu yolda karşılarına çıkan aşklarını kalplerine, özlemlerini ise toprağa gömeceklerdir. Atalarını, analarını ve yüreklerini ısıtan kim varsa yanlarında taşıyıp savaşacaklardır.

Kaynak: Diyarbakır Söz