Star TV İşte Benim Stilim All Star final!

İşte Benim Stilim All Star'da final heyacanı son buldu. İşte Benim Stilim All Star final bölümünü izleyemeyen takipçiler için, İşte Benim Stilim All Star final bölümü izle ile karşınızdayız. İşte Benim Stilim All Star birincisi açıklandı mı? İşte Benim Stilim All Star birincisi kim oldu? ekranların en sevilen moda ve stil yarışmasında kazanan SMS sonuçları ile belli olacak. Peki; Yarışmada kim elendi, birinci kim oldu?

Star TV İşte Benim Stilim All Star final!

İşte Benim Stilim All Star'da final heyacanı son buldu. İşte Benim Stilim All Star final bölümünü izleyemeyen takipçiler için, İşte Benim Stilim All Star final bölümü izle ile karşınızdayız. İşte Benim Stilim All Star birincisi açıklandı mı? İşte Benim Stilim All Star birincisi kim oldu?

Televizyon ekranlarının en sevilen moda yarışma programı İşte Benim Stilim All Star yarışmasında bu gece Büyük Final gecesi. Tansiyonun bir hayli yüksek olduğu yarışmada heyecan adeta dorukta. Bu gece İşte Benim Stilim All Star'ın birincisi belli olacak ve kazanan büyük para ödülünün sahibi olacak.

Şu an özellikle modayı yakından takip eden moda meraklıları İşte Benim Stilim All Star yarışmasını kim kazandı? diye araştırmaya başladılar.

İşte Benim Stilim All Star'ı kazanan Ayşenur Balcı, Özden Cerrahoğlu, Çiğdem Çelik, Nihal Candan, Gülşah Yılmaz ve Ayşegül Doğan olmak üzere 6 finalist arasından seçilecek. Kazanan yarışmacı SMS oyları ile belli olacak.

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR FİNALİ KİM KAZANDI?

İşte Benim Stilim All Star yarışmasının birincisini SMS oylaması sonucu açıklandığında öğreneceğiz. Bu nedenle bu gece büyük bir sürpriz yaşanabilir. Yarışmacıların final gecesi kıyafetleri ile jüri önüne çıktıkları yarışmada jüri üyeleri arasında İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'da yer alıyor. Jüriler bu gece oylama yapmıyorlar sadece finalistlerin kıyafetleri hakkında yorum yapıyorlar.

Ailesi tarafından reddedilen Ayşegül Balcı hariç tüm yarışmacıların ailelerinin de stüdyoda olduğu yarışmada şu saate kadar Ayşenur Balcı, Gülşah Yılmaz ve Nihal Candan jüri karşısına çıktı.

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR KRALİÇESİ NE KADAR PARA ÖDÜLÜ ALACAK?

SMS oylaması sonuçları ile birincinin belirleneceği İşte Benim Stilim All Star 2015'i kazanan kişi tam 150 bin TL büyük para ödülünün sahibi olacak.

İşte Benim Stilim All Star'ı Ayşenur Balcı veya Özden Cerrahoğlu kazanabilir. Ancak Gülşah Yılmaz da yarışmayı kazanabilecek bir diğer isim.

150 bin Liralık büyük ödülün yanı sıra final haftasını birinci olarak bitiren yarışmacı gala gecesinde 10 bin lira para ödülü alacak.

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Az sonra canlı yayında açıklanıyor......

Kaynak: Diyarbakır Söz