Star Wars severlere müjde! 17 Aralık’ta Sinemalarda

Tüm dünyada merakla beklenen muhteşem film Star Wars: Güç uyanıyor Türkiye’deki vizyon tarihi 1 gün öne alınarak 17 Aralık’ta vizyona gireceği duyuruldu.

Star Wars severlere müjde! 17 Aralık’ta Sinemalarda

J.J Abrams’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve serinin son filmi olan Star Wars: Güç Uyanıyor’a gösterilen ilgi, gün geçtikçe artmaya devam ediyor. filmin müziklerinden oyuncaklarına kadar her türlü içeriğinin hayranları tarafından yoğun olarak takip edildiği bu dönemde, The Walt Disney Company Türkiye ’den sürpriz bir açıklama geldi: The Walt Disney Company Türkiye, ‘Star Wars: Güç Uyanıyor’un Türkiye’de daha önce duyurulan vizyon tarihinden bir gün önce, 17 Aralık 2015 Perşembe günü vizyona gireceğini duyurdu. Bu sürpriz haberle birlikte filmin heyecanla beklenen yeni bir fragmanı da yarın yayınlanacak.

Lucas filmin ve yönetmen J.J Abrams’ın güçlerini birleştirdiği vizyonun yeni filmlerinden biri olan ‘Star Wars: Güç Uyanıyor’ filminde Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Peter Mayhew ve Max Von Sydow gibi Hollywood’un ünlü simaları rol alıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz