Survivor 13 Mart 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı, bireysel dokunulmazlık sembolünü kim aldı? İşte o isim

Survivor 2016 13 Mart dokunulmazlık oyununu kim kazandı, bireysel dokunulmazlık sembolünü kim aldı gibi soruların cevabı belli. Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı, Survivor Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 13 Mart Dokunulmazlığı kim aldı, kim kaybetti? Bireysel dokunulmazlık oyununu kim aldı, gibi soruların da yanıtı geldi. Survivor 2016 13 Mart Dokunulmazlık oyunu ile ilgili ayrıntılar haberimizde…

Survivor 13 Mart 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı, bireysel dokunulmazlık sembolünü kim aldı? İşte o isim

M. EMİN FİDAN

TV8’den 23 bölümdür ekranlarımıza konuk olan ve nefes kesen yarışma programı Survivor 2016 yine kıran kıranaydı. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi olan vor 2016 Dokunulmazlık oyunu soluksuz izlendi. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler bu hafta da kaybetti mi? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı, kim kaybetti, Bireysel dokunulmazlığı kim aldı, 13 Mart Survivor Dokunulmazlığı kim kazandı? Gibi merak edilen soruların cevabı…

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2016 13 Mart Dokunulmazlık heyecanı Survivor hayranlarının ağzını açıkta bıraktı yine. Survivor’dan son elenen isim Ünlüler takımından Ebru Öztürk olmuştu. Bu hafta Gönüllüler ve Ünlüler için Survivor’ın en önemli ve hayati mücadelesi olan ulmazlık oyunu soluksuz izlendi. Ünlüler kaybetmeleri durumunda sayıları 9’a düşecek ve Gönüllüler ile sayılar eşitlenecekti. Bu durumun bilinciyle parkura çıkan Gönüllüler hem güç, hem hız, hem de beceri isteyen bu dokunulmazlık oyununda zor da olsa kazanmayı bildi. Gönüllüler Ünlüler’i 10-8 mağlup etti. Dokunulmazlık oyunu 13 Mart akşamı Gönüllüler kazandı, dokunulmazlık Gönüllülerin.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI, HESAPLAR KARIŞTI?

Survivor 13 Mart 2016 bölümünde dokunulmazlık oyununu kaybeden takım Ünlüler olduğu için kendi aralarında Bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Bireysel dokunulmazlık sembolünü almak için denge isteyen bir oyun oynayan Ünlülerde erken pes eden isimler Yunus Günçe, Eda, Atakan, Yattara ve Nagihan oldu. Sona kalan iki isim ise Tuğba Özay ve Yılmaz Morgül’dü. Tuğba Özay daha iyi konsantre oldu ve kazandı. 13 Mart Bireysel dokunulmazlık sembolünü Tuğba Özay kazandı. Tuğba Özay’ın hem ismi yazılamayacak hem de bu akşamki konseyde bir isim söyleyecek. Tuğba Özay bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanınca Ünlüler takımında dengeler de değişti. Tuğba’yı yazamayacak olan Atakan grubu Eda’nın ismini yazabilir ama heyecan üst seviyede.

ÜNLÜLER KONSEYDE KİMİN İSMİ YAZILACAK?              

Gelelim ada konseyine. Survivor 2016 13 Mart Dokunulmazlık oyununu Ünlülerin kazandığını söylemiştik. Dolayısıyla Ünlüler takımı aralarından bir ismi adayı olarak çıkaracaklar. Geçtiğimiz hafta Survivor’a Ünlüler takımından Ebru Öztürk veda etmişti. Bu hafta kimin eleme adayı olacağı, konseyde kimin isminin yazılacağı büyük merak konusu. Bakalım Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Özay kimi aday gösterecek?

Kaynak: Diyarbakır Söz