Görüş Bildir

Survivor 13 Mart 2016 konseyde kimin ismi yazıldı? Yılmaz Morgül ve o eleme adayı!

Hız, güç, denge, beceri isteyen dokunulmazlık oyununu Survivor 13 Mart akşamı Gönüllüler kazandı. Gönüllüler kazanınca, Ünlülerde tüm hesaplar karıştı. Çünkü bireysel dokunulmazlık sembolünü de Tuğba Özay aldı. Heyecan dozunun giderek arttığı Survivor konseyde kimin adı yazıldı, kim kimin ismini yazdı, Survivor'da kimin adı yazıldı, 13 Mart Survivor konseyde kim kimi yazdı, 13 Mart Survivor eleme adayları kimler oldu? Tüm merak edilenlerin cevapları haberimizde.

Survivor 13 Mart 2016 konseyde kimin ismi yazıldı? Yılmaz Morgül ve o eleme adayı!

RAMAZAN GÜNOĞLU

Reyting sonuçlarında TV8’i sırtında taşıyan ve 7’den 70’e herkesin ağızları açık izlediği, koltuklarına yapıştığı efsane yarışma vor 2016’da 13 Mart akşamı heyecan, mücadele, ihtiras, intikam, güç, denge, liderlik oyunları, strateji, psikolojik baskı ve şaşkınlık ne deseniz vardı.

İşte ada konseyi başladı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımının yarışmacılarının SMS numaraları Acun Ilıcalı tarafından açıklandı ve ada yi başladı. Dokunulmazlık oyununun kısa bir özetini çıkaran Acun Gönüllüleri tebrik etti ve Ünlülerden de Ezgi, Nagihan ve Tuğba Özay’ın fark yarattığını söyledi. Ve Ada konseyinde isim yazılmaya geçildi.

ADA KONSEYİNDE KİMİN İSMİ YAZILDI?                                       

Survivor 2016 Ünlüler konseyinde isim yazılmaya geçildi artık. Survivor Ünlüler konseyi ilk kez sakin geçti. İki hafta üst üste dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında üzüntü hakimdi. Ünlüler takımında yer alan yarışmacılar elenmesini ve adaya veda etmesini istedikleri ismi yazdı ve Acun Ilıcalı da kimin isminin adayı olduğunu açıkladı.

KİM KİMİN İSMİNİ YAZDI?                      

Ünlüler iki gruba bölünmüştü ve son zamanlarda Tuğba Özay ve Yılmaz Morgül ile Nagihan’a katılan Eda Akkaya herkesi şaşırttı. İki grup birbirinin ismini yazdı mı? Ünlüler takımında ilk olarak bir Eda, bir de Yılmaz Morgül’ün ismi çıktı çünkü ikisi de birbirini yazmıştı. Atakan, Yattara, Mehmet, Ezgi, Nagihan, Tuğba Özay da kimi yazdıklarını göstermedi. Yunus Günçe de z Morgül’ü yazdı. İki Yılmaz iki Eda bir Ezgi’nin ismi yazılmıştı. Yılmaz’ın ismi 3 oldu. Yılmaz’ın ismi git gide artıyordu ve Yılmaz ismini duyunca kafasını salladı ve anladı. Atakan grubu Yılmaz Morgül’ü yazmıştı çünkü. Ünlüler 13 Mart 2016 konseyinde ismi en çok yazılan isim Okan Bayülgen’in her hafta programında da takıldığı isim Yılmaz Morgül oldu. Yılmaz Morgül birinci eleme adayı.

ÜNLÜLER 13 HAZİRAN KONSEYDE YILMAZ MORGÜL’ÜN İSMİ YAZILDI

13 Mart 2016 Survivor konseyde Özay’ın ismi eleme adayı olarak yazıldı. Ünlüler takımının iki gruba ayrıldığını söylemiştik. İki grup da birbirini yazmış oldu ve eleme adayı da sayı üstünlüğü Avatar Atakan’larda olduğu için Yılmaz Morgül oldu. İkinci eleme adayını ise Tuğba Özay söyleyecekti, çünkü bireysel dokunulmazlık sembolünü o almıştı.

TUĞBA ÖZAY KİMİN İSMİNİ SÖYLEDİ?

Survivor 13 Mart konseyinde merak edilen bir diğer konu da Tuğba Özay’ın kimin ismini söyleyeceğiydi. Peki, Tuğba Özay kimin ismini söyledi, kimi eleme adayı olarak Yılmaz Morgül’ün yanına koydu?

Tuğba Özay; “Biz ilk günden beri takım ruhu dedik, ama tuz ruhu olduğumuzu görüyorum. Yani gönül istiyor ki biz güçlü olalım rakip takım gücünü yitirsin. B adada kimseye güvenilmeyeceğini bir kez daha gördük. Bir birey öncelikle kendi kararlarını vermeli, biri şampiyon olacak diye diğerleri piyon olmamalı. Ben bunu ilk Atakan ile tartışmamızdan gördüm ki birileri hep Atakan’ın gücüne sığınmaya başladı, bunlardan biri de benim için Ezgi’dir ve ben Ezgi diyorum” diye konuştu ve eleme adayı olarak Ezgi’yi söyledi. İkinci aday Ezgi oldu.

Ezgi; “Açıkçası şu konuşmaya ve benim adımın söylenmesine hiç şaşırmadım, çünkü ters köşe yapacağından eminim. Bu kulisi aslında Nagihan yapmıştı. Biz burada sırt sırta vermiş beş kişiyiz, biz tabii ki birbirimizin arkasında bulunacağız. Söylediklerini gerçekten kınıyorum” diyerek konuştu.

Yılmaz Morgül ve Ezgi Avcı adaya veda edecek mi, Salı günü kim birinci olacak, Salı günü birinci olacak kişi Yılmaz Morgül ve Ezgi’nin yanına kimi eleme adayı olarak çıkaracak, Salı günkü konseyde kim elenecek? Tüm sorular 13 Mart Salı günkü Survivor 2016’da yanıt bulacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi