Görüş Bildir

Survivor 2016 1 Mart BİP Ödül oyununu kim kazandı? Mesaj ve meyve

Survivor 1 Mart ödül oyununu kim kazandı cevabı alındı. Survivor 2016 1 Mart akşamı büyük adrenalin yaşandı. Dominik’teki nefes kesen mücadelede Ünlüler ve Gönüllüler Takımları müthiş bir performans sergiledi. Peki, Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor 2016 ödül oyununu kim kazandı, 1 Mart Ödül neydi? Gönüllüler yarışmacılarının kendi aralarında soğuk savaş rüzgarları esiyor.

Survivor 2016 1 Mart BİP Ödül oyununu kim kazandı? Mesaj ve meyve

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

TV8’in reyting rekortmeni fenomen yarışması vor 2016 Gönüllüler ve Ünlüler takımları arasındaki kıyasıya yarış devam ediyor. Son 3 ödül oyununu kazanamayan Gönüllüler takımı bu akşam kazandı mı, zor parkurdaki ödül oyununu hangi takım kazandı, 1 Mart 2016 Survivor’ın kazananı hangi takım oldu? İşte cevabı…

SURVIVOR ARTIK ÇARŞAMBA AKŞAMLARI DA VAR

Bu arada herkesin merakla beklediği “Survivor kim elendi” sorusunun yanıtını bugün bulması bekleniyordu. Ancak Acun Ilıcalı yine yaptı yapacağını ve Survivor’ın yayın gününü 5’e çıkardı. Survivor 2016 bundan böyle Çarşamba günleri de yayınlanacak. 2 Mart akşamı Survivor 2016 bölümünde kimin eleneceğini öğrenebilirsiniz. Survivor 2016; Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri yayınlanacak.

SURVIVOR 2016 1 MART ÖDÜL OYUNUNU azandı? 

Survivor 2016’da bir önceki 3 ödül oyununu da Ünlüler takımı kazanmıştı. 1 Mart Salı ödül oyununda ise ilk etapta iki takımda çekişiyordu. Hatta öyle ki oyunda 7-5 öne geçti Ünlüler takımı. Daha sonra Damla ve Gizem ile durumu 7-7’ye getirdi Gönüllüler. Nagihan 8-7 Ünlüler lehine getirdi durumu. Daha sonra yine Damla ile 8-8 oldu durum. Ünlüler takımı Yattara ile öne geçti.

ÜNLÜLER 4. ÖDÜL OYUNUNU DA KAZANDI             

Ünlüler bu oyunu da bırakmaya hiç niyeti yoktu ama l;nüllüler de yılmıyordu. 9-8 iken karşı karşıya gelen Atakan ve Efecan müthiş bir performans sergiledi. Efecan atışlardaki başarısıyla Atakan’ı mağlup etti ve durumu 9-9’a getirmeyi başardı. 9-9’dan sonra da En iyi kızlar ve en iyi erkekler karşılaşacaktı. En iyi kızlar sahaya çıktı. Ünlüler takımından Nagihan ve Gönüllüler takımından Damla karşı karşıya geldi ve Nagihan müthiş bir beceri ve konsantrasyonla skoru 10-9 yapmayı başardı. Survivor 1 Mart Ödül oyununu Ünlüler 10-9 gibi bir skorla kazandı.

TUĞBA ÖZAY BAYILDI?

İşte Nagihan’ın tam da sevinç gösterisine başlayacağı ve Ünlüler’in galibiyeti kutlayacağı esnada Tuğba Özay bayıldı ve herkesi bir anda korkuttu. Ancak Özay’ın ciddi bir durumu olmadığı görüldü ve herkes derin bir nefes aldı.

ÜNLÜLER’E HAYRANLARINDAN GELEN BİP MESAJLARI

Survivor 1 Mart ödül oyununu kazanan takımdaki yarışmacılar hayranlarından gelen strong> mesajlarını okuyacak ve moral motivasyon bulacaklardı. Kazanan takım da Ünlüler olduğu için bu ödül onlara büyük bir moral sağladı. Ünlüler takımı hem hayranlarından gelen mesajları okudular hem de Meyve yediler.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi