Survivor 2016 23 Şubat kim elendi? İşte adaya veda eden ilk isim!

“Survivor 2016 23 Şubat kim elendi” Google’da trend olan bir soruydu bu. İşte bu sorunun cevabı belli oldu. TV8'in reyting canavarı Survivor 2016 dün akşam ilk kez veda konseyi yaşandı. Hatırlayacağınız üzere Pazar Günkü konseyde Ünlüler Tuğba Özay ve Yılmaz Morgül’ü eleme adayı olarak belirlemişti. Dün akşamki konseyde ise kimin birinci olacağı, kimin adaya veda edeceği, Tuğba ve Yılmaz’ın karşısına kimin veya kimlerin eleme adayı olarak çıkacağı öğrenildi. İşte ayrıntılar…

Survivor 2016 23 Şubat kim elendi? İşte adaya veda eden ilk isim!

RAMAZAN GÜNOĞLU

“Survivor 2016 kim elendi” sorusunun cevabını bulduğu TV8’den ekranlara gelen ve her izlediğimizde heyecan içerisinde ağızlarımızın açıkta kaldığı, koltuklarımıza yapıştığımız efsane yarışma programı 23 Şubat akşamı (dün akşam) ile bizlere eleme heyecanını yaşattı. Survivor 2016 23 Şubat’ta kim elendi, adaya kim veda etti, Survivor lendi, Survivor adaya kim veda etti, 23 Şubat Survivor’da ilk kez kim elendi? Gibi sorular da yanıt buldu. ;nlüler takımının SMS Sıralamasını da haberimizde bulabilirsiniz.

İLK VEDA KONSEYİ, ÜNLÜLER’DEN BİR KİŞİ GİDİYOR!

Pazar günkü Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı ilk kez veda konseyi geçirdi. Ilıcalı tarafından Survivor izleyen ve yarışmacılara destek verenlerden gelen oylar sonucunda bu hafta en çok oyu alan yarışmacı açıklanacaktı. “Ünlüler takımının en çok oy alan ismini açıklıyoruz ve Ünlüler takımının en çok oy alan ismi Atakan” Ünlüler takımında bu haftanın birincisi Avatar Atakan oldu, Atakan halk SMS oyuyla birinci oldu.

HAFTANIN BİRİNCİSİ ATAKAN KİMİ ADAY GÖSTERDİ?

Atakan; “Bana oy veren herkese teşekkür ediyorum, bunda en önemli etken hem oyunlarda göstermiş olduğumuz performans hem de ada hayatında gösterdiğimiz karakter. Ben karakterimle ve performansımla şampiyonluğa doğru inşallah ilerleyeceğim” dedi. Atakan haftanın birincisi olduğu için bir ismi daha eleme adayı olarak gösterecekti. Atakan kimi aday gösterdi diye merak edenler de nihayet muradına erdi. Survivor 2016’da ilk eleme öncesi SMS oylarıyla birinci olan Avatar Atakan Tuğba Özay ve Yılmaz Morgül’ün karşısına eleme adayı olarak Yağmur’u çıkardı.

Haftanın en çok merak edilen “Survivor 23 Şubat 2016 kim elendi” sorusu yanıt bulacaktı. Ama Tuğba Özay mı elenecekti, Yılmaz Morgül mü, yoksa Hakan mı? Survivor 2016 kim elendi sorusu Google'da trend oldu. Tuğba Özay ve Yılmaz Morgül’ün ilk eleme adayı olduğu konseyde r üçüncü eleme adayı oldu. Ünlüler artık adada 11 kişi kalacak.

SURVIVOR 2016 İLK HAFTA KİM ELENDİ?

Ünlüler takımından Survivor 2016’ya, hayallerine, adaya veda edecek olan ismi Acun Ilıcalı sonunda açıkladı. Survivor 2016 23 Şubat elenen isim ve adaya veda eden isim  Yağmur oldu. Yağmur performanstan dolayı sürekli eleştiriliyordu. Acunn.com’da yayınlanan SMS sıralamasına göre de aldığı oy Tuğba Özay ve Yılmaz Morgül’den daha az olduğu için Yağmur oldu. Yağmur Survivor macerası en kısa süren isimlerden biri oldu ve veda etti. Tuğba Özay, Yılmaz Morgül ve Yağmur’un eleme adayı olduğu konseyde Yağmur rakiplerinden daha az oy alarak Survivor 2016’da ilk elenen isim oldu. Ünlüler artık adada 11 kişi kaldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin izinsiz ve link verilmeden kopyalanması yasaktır. Link vermeden Yayınlayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz