Survivor 2016’da diskalifiye olan Zafer’den alkışlanacak hareket! Kimden özür diledi?

TV8 ekranlarından hayranlarıyla buluşan Survivor 2016 gündemden düşmek bilmiyor. Survivor 2016’da Gönüllüler takımında yer alan ve sürekli Semih Öztürk ile didişen ve sonunda da Survivor’ın keskin “Tehdit” kuralına yenik düşen Zafer Mete, Semih Öztürk ile arasında yaşananları, yarışmayla alakalı ve kendiyle alakalı her şeyi Survivor Panorama’da anlattı. İşte detaylar ve Zafer Mete’nin alkışlanacak hareketi.

Survivor 2016’da diskalifiye olan Zafer’den alkışlanacak hareket! Kimden özür diledi?

7 Şubat 2016 Pazar günü yeni sezonuna başlayan Survivor’da Birleşme Partisinin yayınlanmasına az kaldı. Survivor’dan elenen her ismin istisnasız olarak katıldığı ve TV8 ekranlarında yayımlanan Survivor Panorama’nın bugünkü konuğu Zafer Mete oldu. Zafer, hatırlayacağınız üzere Semih Öztürk ile kavga etmiş ve Survivor’ın keskin “Tehdit” kuralını ihlal ederek Semih Öztürk’e “Ben burada böyle yaptıysam seni dışarıda bitireceğim” diye tehditte bulunmasıyla Acun Ilıcalı ve Survivor ekibi tarafından diskalifiye olmuştu. Zafer adada yaptığı kavgayla ülke gündemine oturmuştu. Survivor Zafer Mete, Kavga ettiği Semih Öztürk’ün ailesinden özür dileyerek alkışlanacak bir harekete imza attı.

İşte Survivor Panorama’ya katılan Zafer Mete’nin röportajı;

"BURADAN SEMİH’İN AİLESİNDEN ÖZÜR DİLİYORUM"

Kavga videosunu izleyince çok üzüldüğünü ve pişmanlık duyduğunun altını çizen Survivor Zafer, "Ayrılırken herkes gözyaşlarına boğuldu. Keşke bir şansım daha olsaydı ve keşke yaşanmasaydı. Benim ailem nasıl merak ettiyse Semih'in ailesi de o kadar merak etmiştir. Burdan Semih'in ailesinden özür diliyorum. Farklı hesaplardan benim hakkımda olumsuz şeyler yazılmış. Bunların hiiçbiri doğru değil. Buradan Semih'in ailesinden, sevenlerin özür dilediğimi tekrarlamak istiyorum" şeklinde konuştu.

HAKAN HATİPOĞLU'NUN DA DİKKATİNİ ÇEKTİ!

Acun Ilıcalı ile arasındaki komik anılarını anlatan Zafer Mete, eski yarışmacılardan Hakan Hatipoğlu'nun da dikkatini çekti. Zafer ve Mehmet'in neşelerini çok sempatik bulan Hakan, iki yarışmacıya da teşekkür etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz