Görüş Bildir

Survivor 2017’de Sabriye Şengül ile Adem Kılıççı arasında aşk iddiası

Ekranların en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor 2017 yine gündeme oturdu.Ünlüler takımının Sabriye'ye tepki göstermesi ve Adem'in Sabriye'yi savunması adayı karıştırmıştı.

Survivor 2017’de Sabriye Şengül ile Adem Kılıççı arasında aşk iddiası

Dün akşam yayınlanan bölümde Adem ile Sabriye'nin kavga etmesi geceye damga vurdu. Daha sonra Sabriye'nin barışma çalabaları ise sosyal medyanın gündeme oturdu. Adem ile Sabriye'nin görüntülerini izleyenler sosyal medyada adada aşk mı var sorusunu akıllara getirdi.

Survivor 2017'de Adem Kılıççı ile Sabriye Şengül arasında aşk iddialarına yol açacak konuşma.. Survivor 2017 Ünlüler Gönüllüler'de Sabriye'nin Adem'e karşı kullandığı ' Bebeğim öp barışalım ' ve Ademin'de ' Ben seni her zaman öperim ' ifadeleri ' Adada.

Survivor yarışmasında sergilemiş olduğu kötü performanstan dolayı Sabriye Şengül ismi elenmek üzere sürekli söyleniyor. Özellikle Ünlüler takımının sürekli eleştirdiği Sabriye Şengül kimdir? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?

Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. 2006 yılında boksla tanışan Sabriye Şengül'ün hayatı bu tarihten sonra değişti. Sabriye Şengül, 2006 yılında boksla tanıştı. spor hayatına hentboll oynayarak başlayan Sabriye Şengül, tavsiye sonrasında kickboks'a yöneldi.

Hayatında sporun önemli bir yer tuttuğunu belirten Sabriye Şengül'ün en öne çıkan özelliği ise hırslı bir kimliğe sahip olması. Verdiği röportajlarda her fırsatta sporun hayatındaki önemini anlatan Sabriye Şengül, spor hayatını şu sözlerle anlatıyor: “Önceleri hentbol oynuyordum. Hırslı, mücadeleci ve pes etmeyen bir yapım var.

Antrenmanlarda ve maçlarda bu yapımdan dolayı sertleştiğim oldu. Hocalarım, ‘Sabriye hentbolcular bize lazım. Sen boks ile uğraş’ deyince neden olmasın dedim. Boksta ve Kickboskta 3 Türkiye şampiyonluğum var. Uluslararası boks şampiyonluğum ve K1 Dünya Karması şampiyonluğum bulunuyor.”

Kaynak: Vatan

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi