Görüş Bildir

Survivor 26 Nisan 2016 kim elendi, adaya kim veda etti? O isim Birleşme’yi göremedi

Survivor 26 Nisan 2016 kim elendi sorusu Google’da en çok arananlara girdi. Survivor’da Ünlüler ve Gönüllüler bir veda konseyi daha yaşadı. Pazar Günkü konseyde Ünlüler Semih Öztürk ve Tuğba Özay’ı eleme adayı yapmıştı. Gönüllülerde de Serkay ve Gizem Kerimoğlu potadaydı. Survivor’da kimin adaya veda edeceği, kimin birleşmeyi göremeyeceği ve Gönüllüler takımından mı yoksa Ünlüler takımından bir isim elenecekti belli oldu. Survivor 26 Nisan kim elendi, Survivor’da kim elendi? İşte detaylar.

Survivor 26 Nisan 2016 kim elendi, adaya kim veda etti? O isim Birleşme’yi göremedi

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

 “Survivor 2016 kim elendi” sorusunun yanıtı belli oldu artık. Birleşme partisi öncesi son elemenin yaşandığı, heyecan, adrenalin, gitme korkusunun arttığı Survivor 26 Nisan 2016 bizlere eleme heyecanını yaşattı. Survivor 26 Nisan 2016'da kim elendi, survivor’da kim elendi, survivor 2016 kim adaya veda etti, Gönüllüler takımından mı elendi, Ünlüler takımından mı elendi? İşte detaylar ve Survivor’a ve adasına birleşme partisi öncesi veda eden isim.

ÜNLÜLER VE GÖNÜLLÜLER TAKIMI VEDA KONSEYİNDE!

Ünlüler ve Gönüllüler takımı bir kez daha veda konseyi yaşadı. Survivor 2016’da halktan gelen SMS’ler sonucunda bu hafta en az oyu alan ve birleşme partisi öncesi elenen yarışmacı açıklanacak ve hem birleşmeye, hem Survivor’a, hem de arkadaşlarına veda edecekti. Acun Ilıcalı da elenen ismi açıklayacaktı. SMS oylaması değişmişti ve birinci çıkmayacaktı. Sadece eleme adayları arasında oylama gerçekleşmiş ve elenen isim de ona göre belirlenmişti.

SEMİH ÖZTÜRK MÜ, SERKAY MI, TUĞBA ÖZAY MI, GİZEM KERİMOĞLU MU?

Tam iki haftadan bu yana tartışma konusu olmuştu. Birleşme partisi öncesi Survivor hayallerine, Kıbrıs Finaline ve adası ile arkadaşlarına veda edecek isim tahmin edilmeye çalışılıyordu. Kimisi Gizem Kerimoğlu’nun eleneceğini, kimisi Serkay’ın, kimisi Semih’in kimisi ise Tuğba Özay’ın eleneceğini söylüyordu. Birleşme partisine Ünlüler ve Gönüllüler takımı kaç kişiyle katılacaktı merak konusuydu. Peki, Survivor 2016 26 Nisan akşamı 27 Nisan’a bağlayan gece kim elendi?

ACUN ILICALI BİRLEŞME ÖNCESİ ELENEN İSMİ AÇIKLADI

Acun Ilıcalı kimin eleme adayı olduğunu şu sözlerle açıkladı; Survivor 2016’da seyircilerimizin kullandıkları oylar sonucunda rakiplerinden daha az oy alarak adasına veda edecek ismi açıklıyorum. Survivor’a bu hafta veda eden isim Tuğba Özay oldu.

TUĞBA ÖZAY ELENDİKTEN SONRA NELER SÖYLEDİ?

Tuğba Özay; “Hislerim gerçekten çok kuvvetli. Şimdi Atakan’a dedim ki hissediyorum gidebilirim. Sonuçta tabii ki buradaki yarış kadar, buradaki duruş da önemliydi. Umarım ülkeme döndüğüm zaman sokakta insanlar bana şunu söylemez. Tuğba Hanım keşke şunun arkasından kulis yapmasaydınız, oyun çevirmeseydiniz. Benim için önemli olan şey bunun söylenmemesi. Unutuyoruz bunları, öfkeleniyoruz. Belki kendimiz olmaktan çıkıyoruz. Ne olursa olsun arkadaşlar, değerlerimize kendimize sahip çıkalım. İnşallah bundan sonra herkes için hayırlısı olsun. Birleşme partisinde güzel güzel eğlensinler” diye konuştu ve gözyaşlarına boğuldu.

SURVIVOR 2016 26 NİSAN’DA ADAYA KİM VEDA ETTİ?

Survivor 26 Nisan 2016 akşamı adaya kim veda etti sorusu yanıt buldu artık. Birleşme partisi öncesi Survivor’a ve hayallerine veda eden isim Tuğba Özay oldu. Ünlüler adasına veda eden isim Tuğba Özay Survivor final hayaline veda etti. Atakan ve Ezgi Tuğba Özay’ı Pazar günkü konseyde eleme adayı olarak yazmıştı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin izinsiz ve link verilmeden kopyalanması yasaktır. Link vermeden Yayınlayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi