Survivor 27 Ocak 2017 ödül oyununu kim kazandı, yumurtaları kim kaptı? Son nefes

Survivor 2017 Cuma akşamları da ekrana geliyor artık. Survivor 27 Ocak 2017 ödül oyunu yine nefesleri kesti. Kazananın yumurta ve mercimeğe sahip olacağı ödül oyununda Survivor’da eşi benzeri görülmemiş mücadeleler yaşandı. Survivor 2017 27 Ocak ödül oyununu kim kazandı, ödül oyununu hangi takım kazandı, survivor 27 ocak ödülü kim kazandı gibi soruların yanıtı alındı.

Survivor 27 Ocak 2017 ödül oyununu kim kazandı, yumurtaları kim kaptı? Son nefes

RECEP KAYA

Ekranların başarılı yarışma programı Survivor 2017’de ödül oyunları artmaya başladı. Ödül oyununun öncesinde Gönüllüler ve Ünlüler takımının oyunu kazanma isteği gözle görülebiliyordu. Survivor 2017 27 Ocak Cuma akşamı oynanan ödül oyununda üst üste kaybeden Gönüllüler takımı daha bir motive çıktı parkura, Ünlüler de oyunu bırakmadı ve sonuna kadar yarıştı. Atışlarda yarışmacılar kural hatası yapmıştı ancak Acun Ilıcalı bu görüntülerin montajda kullanılmadığını söyledi. Ve beklenen an geldi Acun Ilıcalı ödülü yumurta ve mercimek olarak açıkladı. Peki, yumurta ve mercimek ödülünü Survivor 2017’de hangi takım kazandı, ödül oyununu kim kazandı, survivor 27 ocak 2017 ödül oyununu kazanan takım?

ÖDÜL OYUNUNA GÖNÜLLÜLER FARKLI BAŞLADI

Survivor 2017’ye kötü başlayan Gönüllüler takımı, bu ödül oyununu almak için ayrıca bir motive olmuşlardı. 27 Ocak Survivor 2017 ödül oyunu başladı ve Gönüllüler üst üste aldıkları oyunlarla Ünlüler takımının moralini alt üst etti. Gönüllüler takımı 2-0 öne geçmişti ilk turda. İlk turu 5-1 gibi farklı bir skorla kazanan Gönüllüler takımı ikinci oyuna da iyi başladı. Gönüllülerin ikinci tur etabına iyi başlaması Ünlüler takımını yıldırmadı ve ikinci turu Ünlüler takımı kazandı.

OYUN ESNASINDA TARTIŞMALAR VE ARADAN SIYRILANLAR!

27 Ocak 2017 Cuma günkü Survivor ödül oyununun son etabında, final etabında Gönüllüler takımı Ünlüleri sahadan adeta sildi ve oyunun gelen sonucunu 2-1 yaparak ödüle ulaştı. Gönüllüler takımı, Ünlüler takımındaki yarışmacıların bench’te kavga etmeleri sayesinde aradan sıyrıldı ve kazandı. Ünlüler takımı büyük üzüntü yaşarken, mercimek ve yumurta ödülünü alan Gönüllüler hem büyük sevinç yaşadı ve hem de Ünlülere nispet yaparak sevinçlerini gösterdiler.

ÜNLÜLER TAKIMINDA GERGİNLİK         

Survivor 2017 27 Ocak Cuma akşamı ödül oyununu kaybeden Ünlüler takımı adalarında gerildi. Yarışmacılar oyunu kaybettikleri için, birbirleriyle tartıştı. Öte yandan Acun Ilıcalı, yarın (Cumartesi) dokunulmazlık oyunu oynanacağını yarışmacılara vurguladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz