Survivor 8 Mart 2016 harika ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Mesajları onlar okudu!

TV8’den ekranlara gelen ve izleyenleri ekran başına kilitlemekte usta bir program olan Survivor 2016 yine nefesleri kesen mücadeleyle karşımıza çıktı. Survivor 8 Mart 2016 akşamı ekranlara gelen bölümde ödül oyunu nefesleri kesti, Seda sakatlandı, Nihal ağladı, Survivor ödül oyunu müthişti her zamanki gibi. 8 Mart ödül oyununu kim kazandı? Ödül neydi? Survivor 8 Mart ödül oyunu kim kazandı, Survivor 2016 8 Mart kim kazandı, Survivor 8 Mart ödül oyununu kim aldı? Gibi sorular da yanıt buldu.

Survivor 8 Mart 2016 harika ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Mesajları onlar okudu!

M. EMİN FİDAN

Survivor 2016 Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki mücadele gittikçe kızışıyor. Son iki oyunu kazanan Gönüllüler 8 Mart ödül oyununa da kötü başladı. 8 Mart 2016 Salı akşamı ekranlara gelen 19. 20. bölümde Ödül oyununda Gönüllüler ile Ünlüler takımları oldukça zorlayıcı ve güçten düşürücü bir oyunda karşılaştı. Peki bu harika ödül oyununu azandı? İşte 8 Mart 2016 Survivor Ödül oyununun kazanan takımı.

ÜNLÜLER BU OYUNDA ÖNE ÇIKTI!

Gönüllüler İbrahim ile 1-0 öne geçti, daha sonra Ebru Öztürk skoru 1-1 yaptı. Ünlüler takımını 2-1 öne geçiren sayı ise Zafer’e karşı oynayan Yattara’dan geldi. Gönüllülerden Semih Ünlülerden Yılmaz Morgül ile eşleşti. Yılmaz Morgül Semih’i mağlup ederek Ünlüler takımını 4-1 öne geçirdi. Gönüllülerde Gizem Memiç daha önce Seda ile eşleşmişti Seda Tetik sakatlanınca Gizem Memiç Eda’yı seçti ve Eda ile oynadı. Gizem Memiç Eda’yı mağlup etti ve durum 4-2 oldu, 4-2 Ünlüler önde. Atakan ve Efecan karşı karşıya geldi ve Efecan kazandı. Daha sonra Tuğba Özay ve Nihal karşılaştı, Tuğba Özay Nihal’ı mağlup etmeyi başardı. Ünlüler 5-3 öne geçmeyi başardı. Damla ve Semih ile durumu 5-5 yapan Ünlüler eşitliği Atakan’ın bozmasıyla 6-5 geriye düştü.

İSTEDİLER VE ALDILAR!

Ünlüler 7-5 yaptı, daha sonra İbrahim Giydirir Yılmaz Morgül’ü yenerek 7-6 yaptı. İki takım da bu oyunu çok istiyordu çünkü yakın arkadaşlarından gelen mesajları okuyacaklardı. Ünlüler Nagihan ile 8-6 öne geçti. Ünlülerde Yattara ve Efecan karşı karşıya geldi. Yattara 2’de 2 yaptı ve skoru 9-6’ya Ünlüler lehine getirdi. Günün en ilginç eşleşmesi olan Nihal ve Ezgi karşılaşması da nefesleri kesti. Ezgi Nihal’i mağlup ederek ödülü takımına getiren isim oldu ve Ünlüler Gönüllüler takımını 8 Mart 2016 akşamı ödül oyununda 10-6 mağlup etmeyi başardı.

NİHAL’İN GÖZYAŞLARI

Nihal oyunu kaybettikten sonra gözyaşlarını tutamadı. Zira ödül çok büyüktü ve Nihal’in omzunda da sorumluluk isteyen bir yük vardı. Nihal son oyunu kaybedince ödül de gitti ve dayanamayarak ağladı. Nihal hıçkıra hıçkıra ağlıyordu. Nihal ödülü kaybettikleri için ağlamaktan gözünde yaş kalmadı. Takım arkadaşları Nihal’i sakinleştirerek moral vermeye çalıştı.

ÖDÜL ÜNLÜLERİN

8 Mart Salı akşamı yayınlanan Survivor 2016’da dokunulmazlık oyununu ve kıymalı omlet ödülünü Gönüllülere kaptıran Ünlüler bu oyunu kaptırmadı ve Gönüllüler’in iki serilik galibiyetlerini sonlandırdı. ;dül oyununda kazanan takım Ünlüler.

ÜNLÜLER’E ARKADAŞLARINDAN GELEN MESAJLAR

Survivor 2016 8 Mart Ödül Oyununu başarıyla tamamlayan takımdaki yarışmacılara yakın arkadaşlarının strong>’ten gönderdiği mesajlar gösterilecekti ve kazanan takım Ünlüler olduğu için Ünlüler takımındaki yarışmacılar BİP aracılığıyla arkadaşlarından gelen mesajları okudular. Yarışmacılar duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadılar. 

Kaynak: Diyarbakır Söz