Görüş Bildir

Survivor All Star 21 Nisan Ödül oyununu kim kazandı?

TV8’de izleyenleri ekran başına kilitleyen usta yarışma programı olan Survivor All Star’da büyük mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Survivor All Star’ın 21 Nisan akşamı ekranlara gelen bölümünde ödül oyunu yine keyifle izlendi. Peki, ödül oyununu kim kazandı? Ödülü Mor Oda, Lahmacun ve ailelerinden gelen fotoğrafların olduğu oyunu kim kazandı? Survivor 21 Nisan ödül oyunu kim kazandı? gibi sorular yanıt buldu.

Survivor All Star 21 Nisan Ödül oyununu kim kazandı?

RECEP KAYA

Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’de yayınlanan ve yine kendi sunumunda ekranlara gelen Survivor All Star’da Gönüllüler ve Ünlüler arasındaki kıyasıya rekabet müthiş biçimde devam ediyor. Ünlüler 8-4 geriden gelerek durumu 9-9 yapmayı başardı.

21 Nisan 2015 akşamı ekranlara gelen bölümde Ödül oyununda Gönüllüler ile Ünlüler karşı karşıya geldi, büyük çekişmeye sahne olan oyunda Ünlüler oyunu 10-9 kazandı.

ÖDÜL ÜNLÜLERİN

Dün akşam yayınlanan Survivor All Star’da ödül oyununu yani ızgarayı Ünllere kaptıran Gönüllüler bu oyunu da kaptırdı. Ödül oyununda Ünlüler ödülü kazanmış oldu. Gönüllüler bu hafta son iki oyunu kazanamadı.

ÖDÜL NEYDİ?

Dominik’te çok zevkli bir oyun oynandı ve oyun sonunda Ünlüler kazandı ve Ünlüler “Mor Oda”ya girdiler ve Lahmacun yediler, bir de üstüne ailelerinden gelen fotoğraflara bakacaklar. Bu haftaki iki ödül oyununu Ünlüler kazanarak 2’de 2 yaptı. Önemli bir konsey öncesi Gönüllüler yine kaybederek moralleri daha da bozuldu.

ÜNLÜLERE GELEN FOTOĞRAFLAR

Survivor All Star 21 Nisan Ödül Oyununu başarıyla tamamlayan takıma Mor Oda ve Lahmacun dışında bir ödül daha vardı. Takımlara ailelerinden gelen fotoğraflar gösterilecekti. Ödül oyununu Ünlüler kazandı ve Mor Odada lahmacun yedikten sonra ailelerinden gelen fotoğraflara bakarak hasret giderdiler.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi