Survivor All Star 24 Haziran Gönüllüler konseyde kimin ismi yazıldı?

Nefes kesen Survivor All Star Dokunulmazlık oyunununda bu akşam Gönüllüler kaybetmişti. Büyük heyecanın yaşandığı konseyde ise kimin gideceği büyük merak konusuydu. “Gönüllüler konseyinde kimin ismi yazıldı?” sorusu da Google’da trend olacak bir soruydu. Peki, Survivor All Star konseyde kimin ismi yazıldı, Kim kimin ismini yazdı? İlk eleme adayı kim ya da kimler oldu? İşte ayrıntılar haberimizde…

Survivor All Star 24 Haziran Gönüllüler konseyde kimin ismi yazıldı?

Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’in reyting zirvesini kimseye bırakmayan yarışma programı Survivor All Star 24 Haziran akşamı; adrenalin, aksiyon, gerilim, sakatlık, gerginlik, stres ne ararsanız vardı. Konseyde de bu adrenalin zirveye tırmandı ve Acun Ilıcalı Gönüllüler takımında yer alan Hasan, Hilmicem, Hasan ve Begüm’e eleme adayı olarak çıkarmak istedikleri isimleri yazmadan önce söz hakkı verdi.

GÖNÜLLÜLER KONSEYİNDE KİMİN İSMİ (ADI) YAZILDI?                                        

Survivor All Star 24 Haziran Gönüllüler konseyinde isim yazılmaya geçildi. Survivor Gönüllüler konseyi sakindi. Gönüllüler takımında yer alan yarışmacılar gitmesi ve adaya veda etmesi gerektiğini düşündükleri ismi yazdı ve Acun Ilıcalı kimin eleme adayı olduğunu açıkladı.

KİM KİMİN İSMİNİ YAZDI?

Gönüllüler hepimizin bildiği gibi iki gruba bölünmüş ve iki grup da birbirlerinden bir isim yazdılar. Gönüllüler takımında Hasan ve Begüm bir yanda, Hilmicem ve Turabi diğer yanda. Turabi’yi yazamadıkları için ki Turabi Kıbrıs’a gitmeyi garantilediği için ismi yazılamıyor. Hasan ve Begüm Hilmicem’i yazdı. Hilmicem ve Turabi ise Hasan’ı yazdı. Yani iki kişi Hilmicem’i, iki kişi de Hasan’I yazdı. 24 Haziran 2015 Gönüllüler ada konseyinde ismi en çok yazılan isim böylelikle Hasan ve Hilmicem oldu. Hasan ve Hilmicem bir kez daha eleme adayı.

DAHA ÖNCE DE ELEME ADAYI OLMUŞLARDI!

Hatırlayacağınız üzere Serenay Aktaş’ın eleme adayı olduğu ada konseyinden sonra Hasan ve Hilmicem eleme adayı olmuş ve adaya veda eden isim Serenay olmuştu. Gönüllüler de bu haftaki dokunulmazlık oyununun ilk ayağını kaybettiği için Hilmicem ve Hasan eleme adayı. 25 Haziran dokunulmazlık oyununun ikinci ayağı oynanacak ve kaybeden takım bir eleme adayı daha çıkaracak.

24 HAZİRAN GÖNÜLLÜLER KONSEYDE HASAN VE HİLMİCEM’İN İSMİ YAZILDI

24 Haziran 2015 Survivor All Star konseyde Hasan ve Hilmicem’in ismi yazıldı. Gönüllüler takımının iki gruba ayrıldığı zaten bilinen bir gerçek. İki grup da birbirini yazdı ve eleme adayı da Hasan ile Hilmicem oldu. Hasan ve Hilmicem’den hangisi adaya veda edecek, İkinci dokunulmazlık oyununu kim kazanacak, kim kaybedecek, Gönüllüler kaybederse üçüncü eleme adayı kim olacak? Hasan ve Hilmicem’in karşısına eleme adayı olarak kim çıkacak, Perşembe günkü konseyde kim adaya veda edecek? İşte Tüm merak edilenler 25 Haziran Perşembe günü Survivor All Star’da belli olacak.

SURVIVOR ALL STAR DOKUNULMAZLIK OYUNU DETAYI

SURVIVOR ALL STAR 23 HAZİRAN ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI

Sitemizde yayınlanan haberlerin izinsiz ve link verilmeden kopyalanması yasaktır. Link vermeden Yayınlayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz