Survivor All Star 25 Haziran Dokunulmazlığı kim kazandı? Artık onlar da eleme adayı!

Survivor All Star 25 Haziran’da dokunulmazlık oyununun ikinci ayağı yine Survivor fanatiklerini ekran başına kilitlemeyi başardı. 24 Haziran (dün akşam) ilk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kaybetmiş ve ada konseyinde Hasan ile Hilmicem eleme adayı olmuştu. Peki, Survivor All Star 25 Haziran Dokunulmazlık oyununu kim kazandı, kim kaybetti, Survivor Dokunulmazlığı kim aldı, Survivor 25 Haziran ile ilgili tüm detayları sizler için hazırladık. İşte ayrıntılar…

Survivor All Star 25 Haziran Dokunulmazlığı kim kazandı? Artık onlar da eleme adayı!

TV8’de her gün ekranlarımıza konuk olan ve her bölümüyle reyting pastasının en büyük bölümünü tek başına kapan Survivor All Star’da 25 Haziran akşamı yine bir dokunulmazlık oyunu vardı. Oyun ise şöyleydi; Yarışmacılar denge kütüğünde birbirlerini düşürmeye çalışacak ayakta sağlam kalan sayıyı alacaktı ve bu oyun iki turdan oluşuyordu. Tabi ikinci turda eşitlik olursa üçüncü bir tur daha oynanacaktı. İşte bu zor ve denge isteyen Survivor All Star 25 Haziran’da Dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunun cevabı alındı.

SURVIVOR 25 HAZİRAN DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dediğimiz gibi dokunulmazlık oyuncunun ikinci ayağı iki turdan oluşuyordu. Ve bu iki turu da gönüllüler kazanmayı başardı. Gönüllüler ilk turu 10-5 ikinci turu ise 10-6 kazanmayı başardı. Gönüllülerde 13 galibiyetle en büyük performans sahibi Begüm oldu. Begüm’ün performansı Gönüllüler’e dokunulmazlığı kazandırdı.

ARTIK ONLAR DA ELEME ADAYI!

Survivor All Star’da 25 Haziran kritik dokunulmazlık oyununu Ünlüler kaybetti. Yani Merve Aydın ve Hakan kaybettikleri için artık eleme adayı oldular. Survivor 25 Haziran konseyde kimin eleneceği konseyde belli olacak. Daha önce eleme adayı olan Hasan ve Hilmicem’in yanına bir de Merve Aydın ve Hakan eklendi. Bu dört adaydan biri Survivor All Star’a, final hayallerine veda edecek?

Kaynak: Diyarbakır Söz