Survivor All Star 7 Haziran kritik Dokunulmazlık oyununu kim kazandı - Eleme adayı kim olacak?

Survivor All Star 7 Haziran dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunun cevabını arıyorsanız haberimizde bulabilirsiniz. Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı, Survivor Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 7 Haziran Dokunulmazlığı kim aldı, kim kaybetti? Gibi soruların da yanıtı geldi. Survivor All Star 7 Haziran Dokunulmazlık oyunu ile ilgili detaylar…

Survivor All Star 7 Haziran kritik Dokunulmazlık oyununu kim kazandı - Eleme adayı kim olacak?

TAHİR KARAKEÇİ

TV8’den 71 bölümdür ekranlarımıza konuk olan ve müthiş yarışma programı Survivor All Star yine enfes geçti. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi olan Survivor All Star Dokunulmazlık oyunu soluksuz izlendi. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler bu hafta da kaybetti mi? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı, kim kaybetti? 7 Haziran Survivor Dokunulmazlığı kim kazandı? Gibi merak edilen soruların cevabı…

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor All Star’da 7 Haziran Dokunulmazlık heyecanı Survivor fanatiklerini yine ekranları başına kilitledi. Survivor’dan son elenen isim Gönüllüler’den Bozok olmuştu. Bu hafta Gönüllüler için ve Ünlüler için en kritik Dokunulmazlık oyunu yine nefesleri kesti. Gönüllüler adada 4 kişiydi ve kaybetmeleri durumunda sayıları 3’e düşecek ve artık bireysele dönecekti Survivor. Bu durumun bilinciyle parkura çıkan Gönüllüler çok zor ve konsantrasyon isteyen bir oyunda kazanmayı bildi. Gönüllüler Ünlüler takımını 10-5 gibi ezici bir skorla mağlup etti. Dokunulmazlık oyununu 7 Haziran’da Gönüllüler kazandı.

ÜNLÜLER VE GÖNÜLLÜLER ARASINDAKİ GERGİNLİK

Bu arada Gönüllüler ve ünlüler arasındaki gerginlik de bitmek bilmiyor. Artık Survivor’da sona yaklaşıldı ve son haftalara girildi. Stres, sıkıntı, gerilim de tavan yaptı. Hakan ve Turabi arasındaki gerilim de devam ediyor. Oyun bittikten sonra da Acun Ilıcalı’nın yanında Hakan ve Turabi sözlü olarak atıştı.

ÜNLÜLER KONSEYDE KİMİN İSMİ YAZILACAK?               

Gelelim ada konseyine. Survivor All Star 7 Haziran Dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı ve konseyde Ünlüler aralarından bir ismi eleme adayı olarak çıkaracaklar. En çok merak edilen konu bu. Geçtiğimiz hafta Survivor’a Gönüllüler’den Bozok veda etmişti. Bu hafta kimin eleme adayı olacağı, konseyde kimin isminin yazılacağı, kimin bireysel dokunulmazlığı kazanacağı büyük merak konusu. Bakalım Bireysel dokunulmazlık sembolünü kim kazanacak ve konseyde ismi yazılamayacak?

Kaynak: Diyarbakır Söz