Survivor All Star 8 Haziran zor Ödül oyununu kim kazandı? Acun’dan Sürpriiz!

Survivor All Star 8 Haziran ödül oyununu kim kazandı cevabı bizde. Survivor All Star 8 Haziran akşamı büyük ödül ve heyecan dozu yüksek müsabakalar vardı. Kıyasıya mücadele eden Ünlüler ve Gönüllüler bir ödül oyununda daha karşı karşıya geldi. Peki, Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor All Star ödül oyununu kim kazandı, Ödül neydi? Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki yarış ne durumda? İşte ayrıntılar…

Survivor All Star 8 Haziran zor Ödül oyununu kim kazandı? Acun’dan Sürpriiz!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

TV8’in ng fenomeni yarışma programı vor All Star Gönüllüler ve Ünlüler takımları arasındaki kıyasıya yarış sürüyor. 8 Haziran 2015 akşamı ekranlarımıza konuk olan Survivor ;dül oyununda Ünlüler ile Gönüllüler oldukça zor bir oyunda karşı karşıya geldi. Çünkü ödül çok büyüktü. Bir Gönüllüler kazanıyordu, bir gönüllüler, çok çekişmeli geçen oyunlar neticesinde ödül oyununu kim kazandı, hangi takım ödülü kaptı? İşte cevabı…

SURVIVOR ALL STAR 8 HAZİRAN ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?  

Bir önceki ödül oyununu Gönüllüler kazanmıştı hatırlayacağınız üzere. 8 Haziran Pazartesi ödül oyununda ise iki takımda her şeylerini ortaya koyarak yarıştı. Ünlüler Merve Aydın ile 4-2 yaptı durumu lehlerine. Sonrasında Hilmicem ve Turabi ile skoru 4-4’e getirip eşitledi Gönüllüler. İşte ne olduysa bundan sonra oldu. Çünkü Serenay, Anıl, Doğukan ile 7-4 öne geçti ünlüler.

ÜNLÜLER DAHA ÇOK İSTEDİ ÇÜNKÜ!

Ünlüler bu oyunu kaptırmak istemiyordu ve bunu performanslarıyla gösterdiler. 7-4 geriye düşen Gönüllüler çırpınmaya devam etti. Turabi ile durumu 7-5’e getirdikten sonra bir kez daha Anıl’a oyun vererek Ünlüler’in 8-5 öne geçmesine engel olamadılar. Ardından Gönüllülerden Hasan durumu 8-6’ya taşısa da Ünlüler takımı Serenay ile 9-6 yaptı. Hemen akabinde Turabi Doğukan’ı mağlup ederek 9-7’ye taşıdı skoru.

TURABİ SAKATLANDI VE AĞLADI!

Turabi 9-7 yaptıktan sonra kazanmış olmasına rağmen gözyaşlarına boğuldu. Bireysel dokunulmazlık oyunundaki sakatlığı nüksetti Turabi’nin. Turabi sakatlandı ve kendini yere attı bir anda. Dominik’te doktorlar hemen ilk müdahaleyi buz ile yaptı ve Turabi biraz daha kendine geldi. Turabi “Acun abi sinirimden ağlıyorum” diye konuştu. Turabi daha sonra oyun oynayamadı.

ÜNLÜLER ÖDÜLÜ KAPTI!

Ünlülerde Doğukan yine oyun kaptırdı. Bu kez Hilmicem’e yenildi Doğukan ve Gönüllüler 9-8 yaptı durumu. Ve son etapta karşı karşıya gelen Merve Begüm oyunu da heyecanı tepelere çıkardı. Merve büyük bir arzu, istek ve beceriyle oyunu kazanmayı, Begüm’ü yenmeyi başardı. Merve ödül oyununun skorunu belirledi. Ünlüler 10-8 kazanmış oldu. Ünlüler kazandıktan sonra zaten ödül açıklandığında da adayı inletmişlerdi. Çok sevindi Ünlüler.

ÖDÜL NEYDİ?

Survivor All Star 8 an ödül neydi sorusunun cevabı da ödül oyunu kadar büyüktü. Acun Ilıcalı; “Bu oyunu kazanan takımı alıyoruz, NBA finaline götürüyoruz, bu büyük maçı önlerden seyredeceksiniz. San Francisco’da olacak” diyerek açıklamıştı.

Ünlüler Survivor’da uzun süre aradan sonra adadan uzaklaşacak. Müthiş NBA finalini ve Lebron James’i izlemek için San Francisco’ya gittiler. Merve Aydın, Doğukan, Anıl, Serenay ve Hakan adadan uzaklaşarak NBA finalini izlediler. Bu arada Acun’un sürpriz  ödülü de vardı. En çok hareket rekoru kıran isim tüplü dalış yapacak demişti. O isim Doğukan oldu. Doğukan’a bir arkadaşını seçerek tüplü dalış yapacaksın denildi ve Doğukan Merve Aydın’ı seçti. Doğukan ve Merve Aydın tüplü dalış da yaptı.

Kaynak: Diyarbakır Söz