Görüş Bildir

Survivor All Star 9 Haziran kim elendi? İşte adaya veda eden isim!

“Survivor All Star 9 Haziran kim elendi” Evet, Google’da trend olacak bir soruydu bu. İşte o sorunun cevabı belli oldu. TV8'in reyting zirvelerinde seyreden Survivor All Star'ında dün akşam yine bir veda konseyi yaşandı. Hatırlayacağınız üzere Pazar Günkü konseyde Ünlüler Anıl’ın ismini eleme adayı olarak belirlemişti. Dün akşamki konseyde ise kimin birinci olacağı, kimin adaya veda edeceği, Anıl’ın karşısına kimin veya kimlerin eleme adayı olarak çıkacağı öğrenildi. İşte ayrıntılar…

Survivor All Star 9 Haziran kim elendi? İşte adaya veda eden isim!

M.EMİN FİDAN

“Survivor All Star’da kim elendi” sorusunun yanıt bulacağı TV8’den ekranlarımıza konuk olan ve her izlediğimizde kendimizi içinde bulduğumuz müthiş yarışma programı 9 Haziran akşamı (dün akşam) ile bizlere eleme heyecanını yaşattı. Peki, Survivor All Star 9 Haziran’da kim elendi, adaya kim veda etti? İşte ayrıntılar..

BİR AYRILIK KONSEYİ DAHA, BU KEZ ÜNLÜLER EKSİLİYOR!

Ünlüler bir kez daha ayrılık konseyi yaşadı. Acun Ilıcalı’nın “İstanbul’dan katılıyorum” dediği Survivor All Star’da izleyen ve yarışmacılara destek verenlerden gelen oylar sonucunda bu hafta en çok oyu alan yarışmacı açıklanacaktı. “SMS oylarının sonuçlarına göre en çok oy alan yarışmacının adını açıklamak zorundayım. Survivor All Star’da seyircilerimizin kullandıkları oylar sonucunda Ünlüler takımından en çok SMS oyu alarak bu haftanın birincisi olan ismi açıklayacağım, Ünlüler takımında bu haftanın 1. Merve Aydın” Ünlüler takımında bu haftanın birincisi Merve Aydın oldu, Merve Aydın yine birinci seçildi halk tarafından.

DOĞUKAN KENDİNE EN YAKIN İSMİ SÖYLEDİ!

Doğukan; “Kolyeyi almak benim için büyük bir ödül, çünkü bu konseyi rahat geçirmemi sağlıyor. Bir arkadaşımın ismini söylemek benim için çok zor. Biz Survivor’ın en başından beri mümkün olduğunca Hakan ve Serenay’la birbirimize sahip çıktık. Kendi düşüncelerime göre birtakım hesaplar yaptım, bir isim belirledim. Burası All Star, ne olup ne biteceğini bilemiyoruz. Hakan kardeşim, sıkışık olduğumuz gün bana Anıl’ın karşısına beni çıkarabilirsin demişti. Çok üzülmeme rağmen, Hakan’ın ismini söylemek zorundayım” dedi ve Doğukan kolye sahibi olarak Anıl’ın karşısına Hakan’ı çıkardı. Hakan da eleme adayı oldu.

Anıl; “Son günlerimi güzel geçirdim ve çok güzel bir ödül kazandık. San Francisco’yu görme fırsatı yakaladım. O maçı izlemek gerçekten güzeldi. Adaylığımı o ödül sayesinde biraz da olsa gerginliğim azaldı. Ama şu anda gerginim. Kararı her zaman olduğu gibi seyircilerimiz veriyor. Sadece sonucu bekliyorum” diye konuştu.

Hakan; “Anıl gibi yarışmaya iyi başlayıp, sakatlandığı için geriye düşen ama insanların sevdiğine inandığım bir isimle eleme adayı oluyorum. Bugün Anıl’la SMS’teyiz. Bugün benim için zor bir durum. Şu an gerçekten hem stresliyim, hem mutluyum” diye duygularını belirtti.

HAKAN MI, YOKSA  ANIL MI ELENDİ?

Haftanın en çok merak edilen “Survivor All Star 9 Haziran kim elendi” sorusu yanıt bulacaktı. Ama Anıl mı elenecekti yoksa Hakan mı? Survivor All Star kim elendi sorusu Google'da trend oldu. Anıl’ın ilk eleme adayı olduğu konseyde Hakan da eleme adayı oldu. Doğukan Hakan’ı, Ünlüler de artık adada 4 kişi kalacak.

SURVIVOR ALL STAR'DA KİM ELENDİ?

Ünlüler takımından Survivor All Star'a ve hayallerine veda edecek olan ismi Acun Ilıcalı nihayet açıkladı. Survivor All Star 9 Haziran elenen ve adaya veda eden isim Anıl oldu. Anıl sürekli performansıyla eleştirilen isimdi. Anıl Survivor final hayaline veda etti. Anıl ve Hakan’ın eleme adayı olduğu konseyde Anıl rakiplerinden daha az oy alarak Survivor All Star’da elenen isim oldu. Ünlüler de artık Gönüllüler gibi adada 4 kişi kaldı. Merve Aydın kardeşim dediği Anıl’ın elenmesi sonrası gözyaşlarına boğuldu.

Sitemizde yayınlanan haberlerin izinsiz ve link verilmeden kopyalanması yasaktır. Link vermeden Yayınlayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi