Survivor All Star yeni bölüm (27 Mayıs) Fragmanı- Kim Elendi?

Survivor All Star 62. Bölüm 27 Mayıs fragmanı yayınlandı. Survivor’da dün akşam ödül oyununu Gönüllüler kazanmıştı. Survivor bu akşamki bölümde ise "Survivor All Star Kim Elendi" sorusu yanıt bulacak. Geçtiğimiz konseyde ilk eleme adayı Berna ve Hakan olmuştu. Adaya kim veda edecek, erzak oyununu kim kazanacak? Gibi soruların cevaplanacağı Survivor All Star 27 Mayıs (Bu akşam) saat 20.00’de TV8’de. Survivor All Star yeni bölüm fragmanı detayları…

Survivor All Star yeni bölüm (27 Mayıs) Fragmanı- Kim Elendi?

FIRAT AVCIL

vor All Star’da dün akşam çok zor geçen ödül oyununu Gönüllüler kazandı. Survivor All Star’da bu akşam hem erzak oyunu oynanacak ve hem de akıllardaki "Survivor All Star lendi, kim elenecek, adaya kim veda edecek" soruları yanıt bulacak. Survivor All Star 27 Mayıs anı da yayınlandı ayrıca. Erzak oyununun oynanacağı bu bölümde yine aynı oyun yarışmacıları bekliyor.

HAKAN VE HASAN NE DİYOR?

Survivor All Star’ın yeni yayınanan yeni bölüm ölüm fragmanında Hakan ve Hasan'ın röportajı görülüyor. Hasan Ünlüler takımı ile ilgili düşüncelerini aktarırken, Hakan da "Hasan Bunları söyleyeceğine gelsin parkurda karşıma çıksın" diyor.

TURABİ MEYDAN OKUDU!

Turabi de yayınlanan fragmanda görüldüğü gibi; "Bizim karşımıza çıkmaya cesareti olanların, sonuçlarına katlanacak kadar da gücü olmalı" diyerek Ünlüler takımına meydan okudu.

Survivor yeni bölüm fragmanındaki bir diğer ayrıntı ise ismi eleme adayı olarak öne çıkan Berna ve Hakan’ın tartışması. Hakan Berna’ya bir oyunda muhtemelen kaybettiği için kızıyor e tartışıyorlar.

KİM ELENECEK, ADAYA KİM VEDA EDECEK?

Survivor All Star 62. Bölüm tanıtımında geldik sona, tabii ki kimin elendiği veya adaya veda ettiği görülmüyor. Survivor All Star yeni bölümde Berna ve Hakan eleme adayı. SMS Sıralamasından kim birinci çıktı, Turabi Sahra'nın karşısına kimi aday gösterecek, adaya kim veda edecek. Hepsi bu akşam saat 20.00'de strong>'de yayınlanacak olan Survivor All Star'da belli olacak.

ng>SURVIVOR ALL STAR 62. BÖLÜM FRAGMANINI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz