Görüş Bildir

Survivor All Star yeni Bölüm (45. Bölüm) fragmanı

TV8’in fenomen yarışma programı Survivor All Star 45. Bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor eleme konseyinden sonra bugün ödül oyunu oynanacak. Acun Ilıcalı’nın da yarışmacılara yemek sürprizi var. Survivor All Star Pazartesi yeni bölümde ise yine macera, dedikodu, hırs ne ararsanız var. İşte Survivor All Star yeni bölüm ile ilgili ayrıntılar…

Survivor All Star yeni Bölüm (45. Bölüm) fragmanı

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Survivor All Star’da dün akşamki Dokunulmazlık oyunu sonrası Konseyde eleme adayı belirlendi. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımından Hakan eleme adayı oldu. Bugün ise bir ödül oyunu oynanacak.

SURVIVOR ALL STAR YENİ BÖLÜM'DE NELER OLACAK?

Survivor All Star’ın yayınlanan 45. Bölüm (yeni bölüm) fragmanında Serenay’ın gözyaşları devam ediyor, Merve Aydın ve diğer tüm arkadaşları Serenay ve Hakan’a cephe almış durumda. Merve Aydın Serenay hakkınde neler diyor? Ünlüler ve Gönüllüler aynı adada mutlular mı? Pazartesi oynanacak ödül oyununu kim kazanacak? Bütün soruların cevabı Pazartesi akşamı (bu akşam) saat 20.00’de yanıt bulacak. Survivor All Star Yeni Bölüm Fragmanındaki detayları da aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

SURVIVOR ALL STAR’DA ÖDÜL OYUNU OYNANACAK?

Survivor All Star’da Pazartesi akşamı çok zor ve kıyasıya çekişmeye sahne olacak bir ödül oyunu oynandığını göreceğiz. Yarışmacılar çamur parkurunda birbirinden ilginç görüntüler oluşturacak.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANACAK?

Survivor All Star 45. Bölüm 4 Mayıs fragmanını izlediğinizde anlayacağınız üzere müthiş ve zorlu bir ödül oyunu oynanacak. Ödülün ne olduğu ise fragmanda görülmüyor.

SURVIVOR ALL STAR 45. BÖLÜM FRAGMANI İZLE    

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi