Survivor All Star’da bir aşk daha! Bu kez Merve Aydın ile Anıl -

Survivor All Star’da heyecan, yarışma, strateji derken bir yandan da aşk iddiaları gündeme geliyor. Geçtiğimiz hafta Hilmicem ile Begüm’ün aşk yaşadığı iddia edilmişti adadaki görüntülere dayanarak. Bu kez adadaki söylemlere dayanarak Anıl ile Merve Aydın’ın aşk yaşadığı dillerden dillere dolaşmaya başladı bile.

Survivor All Star’da bir aşk daha! Bu kez Merve Aydın ile Anıl -

NAİF DURGUN

vor All Star’da gün geçmiyor ki bir aşk iddiası daha çıkmasın. Geçtiğimiz hafta Begüm ile Hilmicem’in aşk yaşadığı dedikoduları magazin haberlerini süslemişti. Bu defa da Ünlüler takımında yer alan Aydın ile /strong>’ın aşk yaşadığı dillerden dillere sakız olmuş durumda. İşte Anıl ile Merve Aydın’ın aşk dedikodularının ortaya çıkmasına neden olan o söylemler;

Survivor All Star’da dün akşam ödül oyunu oynanırken, Turabi ile Anıl karşı karşıya geldi. Etabı Turabi kazanınca. Anıl, takım arkadaşlarının yanına gelerek "Neden bu kadar çok hata yapıyorum, anlamıyorum" diye serzenişte bulundu.

Bunun üzerine başarılı performansıyla gözlerden kaçmayan Merve Aydın ise "Daha istekli oynamalısın, oyunu bırakıyorsun" diye karşılık verince Anıl, "Bırakmak değil ki bitanem, ayağım takıldı çıkaramadım sevgilim, neden bırakayım oyunu" diye cevap verdi.

Anıl'ın Merve Aydın'a "sevgilim", "bitanem" gibi sözlerle seslenmesi ikili arasında yeni bir aşk mı başladı sorularını akıllara getirdi ki bu aşk yaşadıklarını doğrular nitelikte bir hitap şekli.

VOR ALL STAR 55. BÖLÜM İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz