Görüş Bildir

Survivor Hasan ve Turabi'nin kavgası bitmedi: Bir lafa bakarım bir de...

Daha önce erkekler Miss Turkey’de ikinci olan Hasan Yalnızoğlu, Survivor ile tüm Türkiye’ye kendini tanıttı. Hasan’ın Survivor All Star’da Turabi ile olan tartışmaları ve birbirlerine karşı söylemleri oldukça ilgi çekmiş ve takip edilmişti. Hasan Yalnızoğlu’na yöneltilen “Turabi size o kadar hakaret etmişken, siz nasıl oldu da saygılı karşıladınız” sorusuna “Bir lafa bakarım laf mı diye bir de Adama bakarım adam diye” karşılığı verdi.

Survivor Hasan ve Turabi'nin kavgası bitmedi: Bir lafa bakarım bir de...

Survivor All Star’ın başından sonuna kadar birbirlerine olan öfkeleri ve birbirlerini sevmemeleri, hatta öyle ki sürekli tartışmaları sosyal medyada en çok takip edilenler arasındaydı. Tartışmaya yeni bir soluk Hasan yalnızoğlu’ndan geldi. Hasan Yalnızoğlu Turabi ile ilgili düşüncelerini şu sözlerle açıkladı.

“Bana etmiş olduğu hakaretleri tabi ki de duydum. Her lafa verecek bir cevabım vardır ama bir lafa bakarım laf mı diye, bir de adama bakarım adam mı diye? Benim ona her sorduğum soru, saygı çerçevesinde olmuştur. O kişi hakkında kötü diye düşünüyorsam ‘kötü’ dedim, ama isminin başına ne sıfat ekledim, ne de hakaret ettim. Ama o benle ilgili gerek hareketleriyle gerekse söyledikleriyle ağza alınmayacak, kendinden büyük insana söylenmeyecek şeyleri söyledi.

‘TABİİ Kİ DE BU BİR HAKARET’

Hem büyüklere sevgi ve saygıdan bahsediyorsun, ‘anne ve babamdan ben saygı ve adamlık öğrendim’ diyorsun, ama söylediklerinle yaptıkların uyuşmuyor… Ben yanlış bile yapsam hiçbir şekilde uygun olmayan sözlerde bulunuyorsun. Tabii ki de bu bir hakaret. Hukuken bunun bir karşılığı varsa onu aramak isterim!” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Akşam

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi