Survivor son Şampiyon Turabi Çamkıran'dan ağızları açık bırakan itiraf...

İzleyici tarafından sinirli bir yapısı olduğu yönünde sık sık eleştirilere maruz kalan Survivor All Star Şampiyonu Turabi Çamkıran Aramızda Kalmasın programında içini döktü. A’dan Z’ye bilinmeyenleri ve düşündüklerini anlatan Turabi denizle arasının iyi olmadığını belirterek; “Yarışmanın sonlarına doğru su fobimi yenmiş oldum” itirafında bulundu. Survivor son Şampiyon Turabi Çamkıran'dan ağızları açık bırakan itiraf...

Survivor son Şampiyon Turabi Çamkıran'dan ağızları açık bırakan itiraf...

 "Survivor All Star dönemi boyunca ada hayatında hiç ileri gittiğimi düşünmüyorum.  Ada şartlarında ne gerekiyorsa, bana nasıl gelindiyse onun cevabını verdim. Ben adayı gerçek hayat olarak gördüm. Her insanla anlaşamazsın. Ben sokakta büyüdüm o da bana çok şey öğretti. Ayna gibiyim. Kişi bana nasıl gelirse aynısını alır" dedi.

"Hilmi çok efendi çocuk"      

Survivor All Star'da ilk başlarda Begüm'e ısınamadığını söyleyen Turabi, "Yarışmanın başlarında Begüm kardeşimle pek anlaşamadım. Bir önyargım vardı ama iyi bir kız kardeşimizmiş." diye konuştu.

"Yüzmeyi 22 yaşında öğrendim"

Denizle arasının pek iyi olmadığını söyleyen Turabi, bir itirafta bulundu. Yıllar önce boğulma tehlikesi atlattığını söyleyen Turabi, yüzmeyi 22 yaşında öğrendiğini ilk kez açıkladı. Turabi "Yarışmanın sonlarına doğru su fobimi yenmiş oldum" dedi.

Survivor All Star'da en iyi anlaştığı yarışmacının Hilmicem olduğunu söyleyen Turabi, "Hilmi bana göre saygılı efendi bir çocuk. Hiç egosu yok. Hilmi benim karşımda kavga edecek bir çocuk değil.  Biz her zaman Hilmi ile şunu düşündük. Son iki senenin şampiyonu olarak o koltukta beraber oturmak istedik. Beni yenerse Hilmi yensin diyordum. Hilmi ile yarışırken diğerlerine hırslandığım gibi hırslanmıyordum" Survivor son Şampiyon Turabi Çamkıran'dan ağızları açık bırakan itiraf...

Survivor son Şampiyon Turabi Çamkıran'dan ağızları açık bırakan itiraf...

"Oyunları kazanarak bileğimin hakkıyla aldım.  Şundan dolayı tedirgindim. Biz Hilmiyle hep şunu konuşuyorduk. O son iki koltuğa ikimizden biri oturursa insanlar, 'bu adam zaten şampiyon oldu. Şampiyon olmayan biri oturursa bu sene de bunu şampiyon yapalım' diyebilirlerdi. Biz hep ondan yana tedirgindik.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Diyarbakır Söz