Görüş Bildir

Tarkan yeni albümünde Cuppa deyip coşturacak

Türkiye’nin Megastar’ı Tarkan Tevetoğlu altı yıl aradan sonra yayınlayacağı pop albümü önümüzdeki haftalarda dinleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Megastar Tarkan, yeni albümünün "Cuppa " isimli şarkısını tüm dijital müzik platformlarında eş zamanlı olarak sevenleriyle de paylaşmayı ihmal etmedi.

Tarkan yeni albümünde Cuppa deyip coşturacak

SÖZ VE MÜZİK SEZEN AKSU’YA AİT

Yapımcılığını DMC'nin üstlendiği yeni albümün ilk şarkısı olan "cuppa" nın söz ve müziği Sezen Aksu' ya, düzenlemesi ise Ozan Çolakoğlu'na ait.

“CUPPA” BENİ DE HEYECANLANDIRIYOR"

Megastar Tarkan, yeni albümünün ilk şarkısı "Cuppa" ile ilgili duygularını sosyal medya hesabından paylaştı. Tarkan; "Yakında sizlerle buluşacak olan pop albümümden "Cuppa"yı şimdiden paylaşmak istedim. Ümit ederim ki "Cuppa" sizleri de beni heyecanlandırdığı kadar heyecanlandırır ve yazınıza coşku, içinize mutluluk katar. Sevgiyle" açıklamasında bulundu.

TARKAN KİMDİR?

Tarkan Tevetoğlu 17 Ekim 1972 yılında Almanya’da dünyaya açtı gözlerini. Türk şarkıcı, şarkı sözü yazarı, besteci, yapımcı ve aranjör. Batı Almanya'nın Renanya-Palatina eyaletindeki Alzey kasabasında doğup büyüdü, 1986'da ailesiyle beraber Türkiye'ye geldi ve müziğe çocukluk yıllarında başlayan ilgisi sonucunda, lise hayatına başladığı Karamürsel'de ilk müzik eğitimini almaya başladı. İlerleyen yıllarda İstanbul Plak şirketinin sahibi Mehmet Söğütoğlu ile tanışarak şirket ile bir albüm anlaşması imzaladı.

Tarkan Tevetoğlu, 17 Ekim 1972'de Neşe ve Ali Tevetoğlu çiftinin çocuğu olarak Batı Almanya'nın Renanya-Palatina eyaletinde yer alan Alzey kasabasında dünyaya geldi. Neşe Tevetoğlu, Tarkan adlı çizgi roman karakterinden etkilenerek oğluna bu adı verdi. Tarkan'ın müziğe olan ilgisi ise çocukluk yıllarında başladı. Toplam altı çocuğu olan aile, 1986'da Türkiye'ye döndü ve Kocaeli'nin Karamürsel ilçesine yerleşti. Tarkan, lise hayatına burada başladı ve Karamürsel İleri Musiki Derneği'nde eğitim alarak Türk Sanat Müziği hakkında bilgi sahibi oldu. İlerleyen yıllarda ailesinin İstanbul'a taşınması üzerinde Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde eğitimine devam etti ve çeşitli mekanlarda sahne almaya başladı. Lise bitiminde, istediği üniversite bölümünü kazanamaması üzerine Almanya'ya gitme planları yaptığı sırada İstanbul Plak şirketinin sahibi Mehmet Söğütoğlu ile tanıştı ve bir albüm anlaşması imzaladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi