Görüş Bildir

Tatlı İntikam da reytinglere kurban oldu final yapıyor

Tatlı intikam'da reyting kurbanı oldu. 12 Kasım'da yayınlanacak 30. yeni bölümü ile dizi final yapacak.

Tatlı İntikam da reytinglere kurban oldu final yapıyor

Tatlı İntikam final kararı verdi. Kanal D ekranlarında Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç'ın başrollerini oynadığı ve 26 Mart tarihinde yayın hayatına başlayan ve ilk zamanlarda reytingleri zorlayan dizi de son zamanlarda yaşanan reyting kıtlığı, dizinin de sonunu getirdi. Sosyal medya da herkesin konuştuğu romantik komedi dizisi, son zamanlarda istediği revaca ulaşamamıştı. D yapımın yapımcılığını yaptığı ve Ayşe Durmaz'ın yapımını üstlendiği dizi 12 Kasım Cumartesi yayınlanacak final bölümü ile ekranlara veda edecek.

TATLI İNTİKAM VEDA EDİYOR

12 Kasım'da yayınlanacak olan 30. yeni bölümü ile final yapacak olan Tatlı İntikam'ın son bölümünde neler olacağı da merak konusu oldu. Başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç'ın, paylaştığı, oyuncu kadrosunda İlker Kızmaz, Eylül Su Sapan, Çağrı Çıtanak gibi isimlerin yer aldığı Tatlı İntikam, 12 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 30. bölümüyle final yapacak. 

PELİNÎN İFADESİ

Sinan ve Barış arasındaki savaş artık had safhaya ulaşmıştı. Pelin’in kalbini yeniden kazanmak isteyen Sinan ve en az onun kadar hırslı olan Barış arasındaki savaş o kadar büyüdü ki polis bile işin içine karıştı. Gözünü karartan Sinan, Barış’ın mekanını motosikletiyle bastı. Mekan basacak kadar kendisini kaybeden Sinan, apar topar tutuklandı. İkili arasındaki gerilimde zor durumda kalan ise Pelin oldu. Sinan’ı kurtarabilecek tek şey ise Pelin’in ifadesiydi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir